sizi çok seven birini ve sizinde sevdiğiniz birini durumu yok diye bırakır mısınız ya da görücüyü fakir diye reddedermisiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sizi çok seven birini ve sizinde sevdiğiniz birini durumu yok diye bırakır mısınız ya da görücüyü fakir diye reddedermisiniz?
Görücüyü fakirse direkt reddedin; zaten arada aşk yok (en azından henüz). Görücü olmayan (aşk olan) durumda ise; hayatınızın her zaman çok zor olacağını bilerek hareket edin. Artık eski Türkiye’de yaşamıyoruz; kıt kanaat geçiniriz, karı koca çalışırız, bir ev-araba alırız dönemleri bitti.
Evet maddiyat her şeydir kim hayır diyorsa yalan söylüyordu o ancak annelerimiz ve babalarımız zamanında seninle bir kuru soğana bir ekmeğe razıyım cümlesi doğruydu şimdiki zamanda evine bir gün ekmek getirme bak o zaman başına neler geliyor
Cevap
3Cevap
Kimse kusura bakmasın kimse karşılıksız bir şey yapmıyor herkes birbirinden bir şey bekliyor ben bugüne kadar kimseden bir karşılık beklemedim sadece iyiliğimizi suistimal edip kullandılar 😒
bilmiyorum, açıkçası eşimin benim yüzümden maddi sıkıntı sıkıntı çekmesinden korkarım
Hiç parasızda zor biraz sanki
Hiç parasız değil de zengin değil
Degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?