Ben bir doktordan hoşlanmıştım diş hekimiydi devlette. Valla cevap vermiyordu konuşmuyordu garip aslında çünkü aslında güzel bir kızım
şöyle ki takıldığı bir kız varmış onu terketti o dönem hatta, ben öğrendim.
Sonra kızı stalkladığımda da gördüm ki kız çirkin ama ailesi zenginmiş sanırım okulları falan varmış. Her neyse şunu düşündüm ben de:
O kızla güzel olmamasına rağmen iyi veya kötü bir şekilde takılmış zaman geçirmiş. Bana cevap bile vermedi diyaloğa girmedi bu konuda; garip ama bir fake hesabı var ve o hesaba benim ismimi yazdı aylardır da sil diyorum silmiyor bilerek.
Zengin değilim diye mi yani? Bütün mesele maddiyat mı gerçekten?
şöyle ki takıldığı bir kız varmış onu terketti o dönem hatta, ben öğrendim.
Sonra kızı stalkladığımda da gördüm ki kız çirkin ama ailesi zenginmiş sanırım okulları falan varmış. Her neyse şunu düşündüm ben de:
O kızla güzel olmamasına rağmen iyi veya kötü bir şekilde takılmış zaman geçirmiş. Bana cevap bile vermedi diyaloğa girmedi bu konuda; garip ama bir fake hesabı var ve o hesaba benim ismimi yazdı aylardır da sil diyorum silmiyor bilerek.
Zengin değilim diye mi yani? Bütün mesele maddiyat mı gerçekten?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hersey guzellik degildirki guzellik bile goreceli bir kavram sana cirkin gelen ona guzel gelebilir. Karsi taraftan aldigi elektrik enerji onemli sen guzelsindir ama karsiya hicbirsey hissettirmiyorsundur
Napmam lazımdı hissettirmem için sirk maymubu gibi oynamam mı? Arkadaşım değil adam arkadaş ortamında görmedim neyimden etkilensin tanımaya çalışmadan. Birinin birine hissettirmesi diye bir olay olamaz hissetmek kişisel bir eylem. Ayrıca o zengin kızı sktr etti zaten adam? Yani para peşinde olsa kızı niye bıraksın basar nikahı kız dünden razıydı zaten...
Yahu kendi kendine cevap vermissin iste. Seni tanimadan etmeden neyinden hoslansin bi ortaminiz bile yokmus her yazana kapimi acsin? Para mevzusunuda kendin cevaplamissin zaten demekki derdi para degilmis
Peki fake hesabına benim adımı niye yazdı bu adam? (İsmim herkeste olan bir isim değil ve kullanıcı adıma kadar benzetmiş) 3 aydır duruyır sil diyorum silmiyor bilerek. Kendi hesabına mesaj atmamı engelledi ama onu hala tutuyor ne saçma bi iş bu
Bu biraz sacma olmus ama nasil eminsin o olduguna
Bazıları kariyer olarak kendine denk biriyle takılmak ister böyle bir şey olabilir.
Hiiç sanmıyorum kariyer olayı olduğunu. Zengin kızı da sktrr etti zaten adam? Yani para peşinde olsa kızı niye bıraksın basar nikahı kız dünden razıydı zaten kdndjdk
Insanlar farklı karakterlere sahip onu çözümlemeden tanımadan net bir karae vermek yanlış olur.
Peki fake hesabına benim adımı niye yazdı bu adam? (İsmim herkeste olan bir isim değil ve kullanıcı adıma kadar benzetmiş) 3 aydır duruyır sil diyorum silmiyor bilerek. Kendi hesabına mesaj atmamı engelledi ama onu hala tutuyor ne saçma bi iş bu
Gizli saklı bir ilişki yaşamak ister ancak senle bu anlama geliyor.
Bir ihtimal daha var aynı isimde hesap açıp o hesabı sen sana birileri oluo mesaj atacaklar mi diye yokluyor olabilir.
Kgdjjdjdj adam evli değil ki sevgilisi de yoktu o kızla takılmayı bıraktığında yazmıştı adımı zaten yani o kızı da sktrr etmişti kimse yoktu hayatında. Neden gizli saklı konuşacak olsun ki zaten konuşacak olsa bu zamana kadar yazmaz mıydı 4-5 ay oldu
Yok hesapta başka bi kızın fotoları var fake olarak
Adam sıkıntılı heralde çok manasız geldi bu durum hiçbir mantığı yok senle de konuşmuyor ne alaka şimdi boş ver gitsin sjsjsj
Bakmak zorunda değil adam evlidir edeplidir yoldan mi çıkaracaksın
Takıldığı kız var derken beraber olurken mi gordun
Önce okuduğunu anla beyni olmayan kişi
Offfff boş ver sen
Senin hemen zengin olman lazm
Asla istemem zenginliğime gelecek adamları napayım
Adam orada isteği belli gerisi sana kalmis
E zengin kızı boş ver etti zaten adam? Yani para peşinde olsa kızı niye bıraksın basar nikahı kız dünden razıydı zaten kdndjdk
Sen zengin istiyorndemedi mi
Keşke okuduğunuzu anlasanız
Olur anlarım
Olabilir