Kendimi erkek arkadaşımın yanında erkek gibi hissediyorum?

Bi adamla görüşüyorum o 36 ben 26 yaşındayım. Ciddi düşünelim dedik. Görüşüyoruz falan. İş yerinden arkadaşım kendisi. Başkasıyla görüştüğümü düşünüyordu ben ona pas vermiyordum. Sonradan görüşelim dedik erkek biri olsa yanımda triplere giriyor bende iş yerindeyiz ve çalışıyoruz selam sabah da mı almayalım dedim onlar yanlış düşünüyor bilmem ne falan. Aylar geçti sürekli kavgalar ediliyor telefona bakma isteği telefonunu aç demeler bana güvenmezsen bu iş olmaz dedim biriyle konuşuyorum telefonda kimle konuşuyordun diyor isim veriyorum ekran resmî at diyor bak güvenmezsen bu iş olmaz diyorum güvenicem diyor Nıye bana güvenmiyorsun diyorum bi tane erkekle samimiydin hala konuşuyorsun ara ara diyor çünkü dedim arkadaşım olamaz mı senin de konuştuğun kız arkadaşların var dedim neyse zaman geçiyor dedim ki sen niye bana hiç çiçek hediye falan almıyorsun neden ilgi vermiyorsun sevgi vermiyorsun Herşeyi lafla söylüyorsun dedim hep hevesimi kırıyorsun diyor ne yapıyorsam artık. Tekrar aynı muhabbet oldu niye bana çiçek almıyorsun kız arkadaşlarıma alınıyo bi çiçeği bana çok mu görüyorsun dedim bi hediye al bari dedim sen bana ne aldın dedi yuh dedim roller değişti ben erkek sen karı mı oldun dedim tartıştık. Bir ara iş yerinde birisi benim arkamdan çok güzel keşke benim olsa bu kız demiş ortamın içinde benimki de varmış ağzını açıp bişey diyememiş. Evlilik düşünüyoruz dedik meğerse cebinde 5 kuruş parası yok ev araba hiçbir şey yok düğün yapacak birikimde yok ben kendimi bu ilgisizlikle erkek gibi hissediyorum koruyamıyor bile beni napim sizce ya niye böyle bu adam?

Kendimi erkek arkadaşımın yanında erkek gibi hissediyorum?