Erkek arkadaşımın feminen bir yanı var gibi hissediyorum, normal mi?

Erkek arkadaşım ile aramızda cnsl olarak bir fntzi oluşmuştu, rol yapmaca olarak. O kadın gibi davranıp giyindi, ben hakimiyet kurdum falan ama oyundu hepsi. Sonra bir gün "tamam çok kaptırdım ben kendimi, atıcam giysileri her şeyi çöpe" falan dedi. Pembe rengini de çok beğeniyor ama bir diğer yanı da kapkaranlık, siyah giyiniyor, maço davranıyor falan. Kendini mi bastırıyor bu şekilde bilmiyorum. Bir sürü kadınla beraberliği de olmuş yani erkeklere ilgisi yok, en azından bahsedince midem kalktı sus falan diyor. Senin üzerimdeki hakimiyetin hoşuma gidiyor diyor. Ama olmadık anda bir anda bu moda giriyor, pembe kalpler öpüşen kadın emojileri falan atıyor, kız gibi triplenen bir yanı da var. Çok güçlüsün, beni korumanı istiyorum falan demeler. Dalgasına erkeğin olayım ameliyat olup dedim, yok böyle kal diyor. Bunun adı nedir anlayamadım. Hem yeter diyor, sonra birden kız gibi mesajlar atıyor, feminen tavırlar alıyor. Oyun olarak kalmadı gibi hissediyorum, sanki böyle bir yanı var. Tavrına tepki verince de özür dilerim hoşuna gitmediyse bir daha yapmam falan diyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Mesela yazmadım geçen işim var diye, haber de verdim. Bir anda beni bıraktın üzüldüm falan diye trip attı.
Erkek arkadaşımın feminen bir yanı var gibi hissediyorum, normal mi?