Örneğin birlikteyken "seni bugüne kadar neden tanımamışım" diyen bir insan, ayrılırken "sen beni kendimden nefret ettiren insansın" diyebiliyor. Ya da birlikteyken "senleyken huzurluyum" diyen bir insan ayrılırken "bana tek verdiğin öfke, seninle uğraşamam" diyebiliyor. Bence böyle olmamalı. Bence gerçek sevgide insan sevdiğini kırmaya çekinir. Çok kırıldığı durumlarda bile... Benim keza çok başıma gelmiştir sevdiğim bir insanın yaptığı hatalar vs... Ama ben hiç gidip yüzüne böyle ağır ithamlarda bulunmadım. Bir de birinden ayrılıp, başkasına hop diye geçmek... Bunlar nasıl şeyler arkadaşlar , şahsen ben bunları hiç beceremediğim için ilişki bile kurmuyorum karşı cinsle. Sadece yüzeysel muhabbet.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durumu ben yaşadım ve baya kafa yordum diyebilirim. Genelde bu diye kişilere terkeden ayrılan taraf ve bu kişi maalesef ya yakınlarının tavsiyelerine zehirlerine mapruz kalıyolar ya da sosyal medya. Sosyal medya çünkü arada ilişki içinde tartışma kavga oluyor veya mutsuz hissediyor sonra alıyor eline açıyor ınstagramı yoksa nefes alamıyor canımsın orada bakıyorki herkes mutlu oh herkes herşeye sahip karşısındaki kişiyle mutlu görünüyor halbuki sosyal medya yalan ve sırf anlık mutlulukları gösteren yer bunun farkında değil. Sonra yine bakıyor olmuyor ben çekemem bende mutlu olmak istiyor bende şöyle olmak istiyorum falanlar filanlar sonra senin için ölürüm dediği kişiye senden nefret ediyorum ruh hastası vs diyor halbuki ruh hastası kendisi yıllarını vermişşsin ilişkiye gözünü açta bak gerçekleri gör. Melesef günümüz insanı çok cahil okumuyor arıltırmıyor sorgulamıyor neyi sevip sevmediğini bile bilmiyor tercih yapamıyor ney top sa ençok tercih ediliyorsa onu seçiyor kendinin farkında değil anlık zevklere koşuyor. ya öyle bi sorfunki benim probleme ettim üzerine kafa yordum düşündüm soru. Ne diye bilirim ki en azından ben kendinin farkındayım ve kaybedecek bileşeyim yok önceden hayatın bir parçası olup şimdi düşman olanlarda pişman olacaklar ama gururlarına yediremeycekler. Siz kendinize değer verin ilgilenin ne kendinizden sorumlusunuz.
Çok güzel bir yorum yapmışsınız. Teşekkür ederim. Evet yüksek bi ihtimalle bu terk eden insanlar , ailesinin arkadaşlarının veya çevrenin sevdiği kişi hakkındaki görüşlerine inanarak ona göre hareket ediyor. Ben ne yaşadım benim kendi gerçeğim ne diyemiyorlar bundan korkuyorlar. Aşk gerçekten cesaret isteyen bir şey. Herkesle yola çıkılmıyor. Sana canım diyen bir insan birkaç aya başka biriyle nikah masasına oturabiliyor. Bunları düşündükçe ağlayasım geliyor.
Öyle ya şöyle bi eskideki insanlar a bakyorum çevremdeki akrabağım ve ailemdeki en azından anne ve babama bakıyorsun neler yaşamışlar neler çekmişler onca kavga tartışma veya sıkıntı ama çözüm üretip üstesinden gelmişler kabullenmişler ve şükür etmişler. Şükür etmek gerçekten güzel bişey bu cümleyle kendini mutlu edebiliyorsun çevrende veyadışarıda neçe insanlar var zorluk çeken ve kendi hayatına baktında diyebiliyorsunki evet ya ben bu halime bin şükür diyebiliyorsun. Ağlama ya gerçekten düşünmemeye çalış bırak yapacak bişey yok mutlu olsun mutlu olsunlar düşmanlık veya kıskançlık girme sende bende oda şura buda hakediyor mutlu olmayı. Evet kötülük yapıyorlar intikam almak ister insan veya onun mutsuz olmasını veya geri dönmesini ama işte öyle olmuyor. Otur biyere geçmiş TV kanalını aç geçimişindeki güzel şeyleri düşün mutlu ol ve gelecekte daha güzel şeyleri yaşayacağını hissedeceğini düşün. Zor zamanlar yanlız yaşamak bizleri dahada güçlü kılıyor bu şansıda unutmamak iyi değerlendirmek lazım.
...
Aşk eski Bir yalan, Adem ve Havva'dan kalan. 🙂
Ah canım çok üzülür çok ağlar senin gibiler
Kızla dalgamı geçiyorsun aq.
@MafyaPrenses-_- Yoo gayet ciddiyim
İyi, ciddiyetini skym.
@MafyaPrenses-_- a.. mına koduğumun o.. rsbusu sövdürme kendine toz ol
Senin sövemenden ne hayır çîkar ortalık çocuğu 🙂
Sövmenden*
@MafyaPrenses-_- sie q.. ltak
Ananın lakabıni her yerde söyleme zuahhahah