Güncellemeler
+1 yıl
Ona asırı ilgim düşkünlüğüm onu korkutuyormus.. O zaman neden benimlesin dedirtiyor insana. Onu seviyorum ama bazen 2. 3. Planında olmak beni üzüyor Ss atmıs kız arkadasına benden bahsetmiş bana böyle 3. Kişi gibi davranırken neden çevrede orada burada aklındaki kızım bunuda anlamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karaktere göre değişir ayrıca sen bir şey yapma o seviyorsa senin için çabalasın
Onu Sürekli Merakta Bırak Bende Akrep Burcuyum
Merak etmiyor ki.. Ateslendim 1.5 gün bana bir kere flört döneminde ilgilendi sonra sürekli mızmızsın sürekli ağlıyorsun ben böyle kız istemiyorum ayakları yere basan güçlü kız istiyorum dedi bana muhtac ezikmiş gibi davranma dediği anda ağzıma geleni söyledim bende akrebim ama benim zayıflığım sadece sevdiğim adama karsı onu kaybetmekten korkuyorum onun prensesi olmak istedim herkese karsı zaten güçlüyüm mesafeliyim sana olmak istemiyorum dedim. Düzeleceksin soğutuyorsun kendinden dedi. O ne kadar baskıyı sevmiyorsa bende baskı kurmayı yönetmeyi seviyorum ona. Ama anneside oda buz gibi dün gece konustuk saka yapayım bakalım aramız kötüyken napıcak dedim kendi haline bırak çocuğum böyledir falan dedi beni sasırttı kısacası. Annesinden yetişme tarzından anladım ben annemin prensesiyken o hiç sevgi görmemiş anlamaya çalısıyorum hani bende baba sevgisi çünkü görmedim. Erkekten sefkat bekliyorum
Ama Kaybetmek Korkma Sakın O Hissi Ver Ona Tahminimce Bu Yüzden Böyle Fazla Üstüne Düşme Biraz Gizem İyidir Basamtan Hata Yapmışsın Ama Çözülür
Bunu belirtiyorum ona diyorum aska sevgiye bende inanmıyorum ama huysuzluğuna rağmen bu sevgiyi bana verebilicek bir sürü insan varken ben sadece dikenli bu yolda sana gelmek istiyorum dedim canın yanacak dedi insan bir adımda atmazmı bir kere o gururu inadı kırmaz mı? Ben böyle iken hem eleştirip hemde kendime zarar vermem konusunda da neden ödü kopuyor yoksa bu yüzden mi benimle vicdan mı onunki bunu düşündürüyor bana
Geçmişte Bi Olay Yaşamış Olabilir Sevgisini Zor Gösteriyor Ama Eger Seviyorsan Bırakma Fazla da Sıkma Sakin Soğur Senden Ortasını Bul Sürekli Yazma Arama Günlük Bi Süre Belirle
Nasıl çözebilirim peki? Bana yardım edermisiniz? Onu kaybetmek istemiyorum benden bu biçimde soğusun istemiyorum daha 2.5 aylık ilişkimizin ziyan olmasını istemiyorum
Elimden Geldiği Kadar Ederim Tabi
Bak Bu Kaybetmeyi Aklından Çıkar Yoksa İlk Sen Kaybedersin Korkma Kaybetmekten
Zaten ilgi göstermiyorum bende üzerine düşmüyorum son zamanlarda. Kendimede değer veriyorum darlama konusunu bende çok sevmiyorum doğrusu
Böyle olması iyi gerçekten ama benim olduğunuda her zerresini hissetmek istiyorum
Dediğim Gibi Zamnla Olur Gösterir Sevgisini Daha 2.5 Ay Olmuş Yolun Başı
Oda geçmişte benim gibi aldatılmıs çok ağır travmaları var zaten anlayıs bu yüzden gösteriyorum ona ama İlk zamanki ilgisini üzerimden çekmesi beni agresifleştiriyo bunu defalarca dile getirdim. İçimdekileri saf berrak biçimde anlatıyorum yalan söylemiyorum zorda imkansız bu yolda onu istiyorum en büyük fedakarlıkları zaten yapıyorum ona daha ne yapabilirim eksiğim ne onu düşünüp bu soruyu açtım zaten. Bana çok kafanda kuruyorsun çok planlı yasıyorsun diyor ve sürekli sürekli olumsuzluklarımı böyle eleştiriyor bu huyunuda ben hiç sevmiyorum. Karı sensin dırdırcıda sensin demiştim en son
İlgiyi Abartıyor Olabilirmisin?
Ben size takip atayım denize gidicek bizimkiler. Dönünce konusalım çok ihtiyacım var size gerçekten..
Peki 👋👋
Ha birde abartma var evet dkdkd bende ya hep ya hiç var. Sevmesem gram umursamam onu kılımı kıpırdatmam. Ama eleştirip sürekli obortmo diyince morarıyorum
Yani Ondan Büyük İhtimal Müsait Olunca Yazarsiniz
Olur peki
Geldim. Yazmadınız..
Yazdim
Kendini sokturarak 😂
Bende akrep burcuyum. Bende sokuyorum onu o konuda iyiyiz merak etme. Laf dalasında da , her konuda
O zaman yavaş yavaş cinselliğe adım at yerin pekişsin.
Benim bekaretimi zaten aldı ama bu konuda iyi olmamam onun için büyük sorun oluyor. Seksten çok ona sırnasmayı ben seviyorum. İlgisini seviyorum onda tam tersi bu
Hmmm