AKrep erkeğinin nasıl hayatında yer edinirim?

Herhangi bir sorunumuz yok basta klasik erkek çok üzerime düştü ilgi gösterdi sonra bir anda bunu aldı ama aldatıyo desem yok yani, kız var takipleşiyo mesajlarına kadar okudum hepsi kardeşim gibi mesafeli ve dısarıda kız çevresi olmayan birisi babası yeni evliliğin üzerine 10. Ayda vefat etmiş annesini yakından izledim ailesinin konusmalarıba sahit oldum ve hissetmiştim bu cocuktan bana zarar gelmez diye ama çok basına buyruk birisi laf söz dinlemiyo ona göre doğru olan bişey baskasına göre yanlış olması umurusunda değil. Bu cocuğun hayatındamıyım belli değil. Sıkıntısı oluyor maddi manevi ama sevgiye inanmıyorum kızım diyor beni incitiyor kısacası. Akrabalarınada sırt çevirmiş bir tek annesi var bu hayatta..

O böyle umursamaz , inatçı , huysuz iken ben neseli umursayan takıntılı sinir hastası kıskanç kızım birde ilgiyi seviyorum

Karakterlerimiz çok zıt hatta bu Ayrılık nedenimiz dahi oldu bu ben öfkeyle nefret ettiğimi söyledim onu ardından mesaj attı iyimisin diye.. İlgi yok ama aldatmada yok ben bu cocuğun çevresine kız arkadası olarak giremicekmiyim yoksa?

Ayrılık nedenide çok ağır bir tartısma nedeniydi.. Bana yalvarma eziklenme gözümden düşersin diğer kızlar gibi elimden geçersin dedi o an öfkeden ne söylediysem zaten hatırlamıyorum pek. Ama tek bildiğim sey kaybetme korkusu oda bunun üzerine kendime zarar vereceğimi zannediyor bu huyumdan hoslanmıyor

Güncellemeler
+1 yıl
Ona asırı ilgim düşkünlüğüm onu korkutuyormus.. O zaman neden benimlesin dedirtiyor insana. Onu seviyorum ama bazen 2. 3. Planında olmak beni üzüyor Ss atmıs kız arkadasına benden bahsetmiş bana böyle 3. Kişi gibi davranırken neden çevrede orada burada aklındaki kızım bunuda anlamıyorum
AKrep erkeğinin nasıl hayatında yer edinirim?