Arkadaşlar yeni bir ilişkim var fakat ben pek fazla adım atmayı sevmem. Gün içinde mesaj atmadıkça atmamda. Ama buda canımı sıkmıyor değil. Siz ilgisiz bir erkeği nasıl yola getirirsiniz .? Yan yana iken herşey çok fazla iyi ama uzakta değil. Fİkirlerinizi bekliyorum. Beyler siz ne durumlarda üzerine düşersiniz
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzelmesini istedim düzelmedi ayrıldım barışmak istedi barıştım biraz düzeldi ama hala tam olarak ilgili değildi yine olmayacak yapamayacağız dedim bitirdim geldi yine özür diledi dikkat edeceğini söyledi güzelce oturduk konuştuk beklentilerimi isteklerimi söyledim o da aynı şekilde o günden beri herşey yolunda bu durumdan da kendime 2 kural çıkardım. İlgisiz bir erkeğe 1. kaybetme duygusunu hissettireceksin 2. asla trip atmadan kızmadan isteklerini düşüncelerini en ince ayrıntısına kadar onu sıkmadan açıklayacaksın çünkü onlar bazen senin düşündüğün incelikte ve detayda düşünemiyor. Ben böyle düzelttim yoksa düzelmesi zordu hatta olmazdı :)
011 Yorumla
Soran+1 yılYazdıkların çok mantıklı. Canım yeni tayini çıktı bir şhre. Ev işleriyle uğralşıyor günsüz işe gidiyor derken dir die pek üzerine düşmedim. 2 -3 gün oluo. Deminde canım yazdı bnde efendim yazdım cevap gelmedi. Sonra bir mesaj attım. Hayatım ev işlerin işin vs bu aralar yoğunsun die mesaj atmıyorum sen müsait olunca
yazarsın die tamam muah yazdım. ODA çok teşekkür ederim canım gerçekten buna bu ara ihtiyacım vardı yazdı . daha ne diyeyim ki.. İçim içimi yesede yapcak bişeyim yok :(
Cevap sahibi+1 yılAslında durum senin ilgiden beklediğinin ne olduğuyla alakalı.Her an seninle ilgilenmesini sana mesaj atmasını beklemek de çok doğru değil.Ben de başta bunu kendi kendime sorun yapıyordum ve aynı senin gibi ondan bekliyordum kendim adım atmıyordum.Ama benim erkek arkadaşımla o zamanlar bazı sorunlarımız vardı o benden çok uzaklalmıştı 4 5 saat hiç haber vermediğini bilirim gün içerisinde naptığından pek haberim olmazdı. bu sebeplerden dolayı ayrılmıştım birkaç ayrılık sonrası eski haline
Cevap sahibi+1 yıldönmesini sağlamış oldum. Bir de erkekler sürekli elde telefon mesaj atayım sorayım diye düşünmezler dediğim gibi onlar bu tarz konularda daha rahat daha gevşektirler :) farklı şehirlerde olunca insan kafasına takıyor biz de öyleyiz ama zamanla oturuyor.Anlattıklarını ben normal karşıladım işi varmş çünkü o yüzden çok kafana takma
Soran+1 yılDevamlı arayı srtomasının bende taraftarı değilim ama ne bileyim nete girme zamanı olan adam banada mesaj atabilir. Yada en azından bir mesaj atıp günüde kurtarabilir.. Off. hep aynı sorun ilişkilerimde.
Cevap sahibi+1 yılben ilk defa bu kadar ilgisizlikle karşılaşmıştım ve başta çok bocalamıştım. Bu ayrılıp barışmalar açıkça konuşmalarla durumu düzelttik. Süper ilgili mi hayır ama bana yetecek düzeye geldi en azından fazlası iyi değil zaten telefon sürekli elde öyle de güzel olmuyor özlem kalmıyor konuşacak konu bitiyor:) bizim de genel ilgi sorunumuz var yani seni seviyorum demez ayda yılda bir sarılır öper o da kendi yapısından kaynaklı odun biraz beceremiyor ben de bunlara hasretim işte :)
Soran+1 yılAhh ahhh ne diyeyim kii :)) Bende hiç mesaj atmadım nettende yazdı teldende cevap vermedim şimdi yine mesaj atmış. Böle yola gelicekse hiç gelmesin yaa ömrüm gidio.. :(
Cevap sahibi+1 yılevet erkeklere durumu idrak ettirme süreci biraz sıkıntılı ama mecbur katlanmak lazım :) peki sen onunla bu konu hakkında konuştun mu hiç rahatsız olduğun durumu söyledin mi?
Soran+1 yılHayırrr ben çok zorda kalmadıkça durumu ona yansıtmam konuşmam.. Yüz yüze konuşmayı düşünüyorum.. :( Gün içinde zaten görevde akşam da az konuşabilioz hatta hiç iki gndür.. Artık yüz yüze anlatcam.. :(
Cevap sahibi+1 yılbence de canım güzelce konuşmadan asla ani bir hareket yapma bu ilişkiniz üstünde yıkıcı etki yaratabilir. Amaç yapıcı olmak olduğu için biraz daha sabredip bekle yüzyüze güzelce konuşursunuz.
Soran+1 yılDün ayrılıcaktım zor tuttum kndimi.. kesinlikle olgunca yüz yüze konuşup ilişki bize göre değilmi öylemi karar vermek. Çok teşekkür ederim canım :)
Cevap sahibi+1 yılben de ayrılırken olmayacak diye düşünerek bitirmiştim kaç kere ama dayanamayıp ikimizde döndük ayrıl barış iyi birşey değil ama kaybetme korkusu açısından iyi oluyor :) sen yine de önce yüzyüze konuş telefonla olcak şeyler değil bunlar. Umarım herşey yoluna girer :)
En İyi Cevaplar
Benim sevgilimde ayrılıp barıştıktan sonra ilgisiz davranmaya başladı sen misin böyle yapan dedim bende hiç aramadım sormadım sonra niye mesaj atmıyorsun diye aramaya başladı.Ama başka nedenlerden dolayı kavga edince ayrıldık.Ben kendimi yiyip bitiriyorum o ilgisiz oldukça.Zor oluyor yani.
04 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne zor şuan nette ama mesaj atmıyor yazmıyordaa. Pişkşin pişkşn bide resmlerimi beğeniyor. Ya şeytan sal sil gitsin ne varsa diyor!
- +1 yıl
Benimki öyleydi hastaları vardı müsait olamam diyordu ama whatsappta foursquareda geziyordu.Ya hani eline telefonu almamış olsa bana atmasın önemli değil gerçekten işi var derim ama checkin yapmaya zaman buluyorsun da niye bana mesaj atmıyorsun diye kavga ederdik.Buluşalım derdim bahane bulurdu kendi kuzenleriyle gezerdi kahrını daha fazla çekemedim.Bu durum seni üzüyorsa bırak çocuğu gitsin.Çünkü sen sineye çektikçe bu devam eder anlamaz öküzlüğünü.Çek resti aklı başına gelsin tabii aklı varsa
Soran+1 yıl.. Hepsi aynı psliğin laciverti bunalrın ya.. Dün yazdı netten cevap vermedim bir kaç defa daha yazdı yien cevap vermedim sonra 3 tane sms attı sadece bir iyi gcler yazdım. Bugnde hayatım nasılsın yazmış. Ya cevap versem bir dert vermesem bir dertt. Bunların derdi amacı neyse.. Yapcak bişeyim yok ki canım.. Kendimi düşünüosam bitmek zorunda böyle her gün kndimi yiyemem..:( Çok teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim ne demek.Ayy birde hiçbir şey olmamış gibi hayatım napıyorsun diye rahat rahat mesaj atıyorlar ya sinir oluyorum.Hiç kadın ruhundan anlamıyorlar.Boşver kaç biraz kovalasın anlasın hatasını.Kendine yaparsın ne yaparsan önce uyar hala devam ediyorsa ayrıl gitsin.Kimse için kendini harcamaya değmiyor boşver.
Şu dişiler harbiden çok ilginç yaratıklar. Evlat kendin diyorsun ya ben adım atmayı sevmem, mesaj gelmedikçe mesaj yollamam. İşte kendin gibi birini bulmuşsun sevmediğiniz, hoşlanmadığınız unsurlar ortak nokta da buluşmuş saygılar...
06 Yorumla
Soran+1 yıl:D Ama bunaltmak istemiyorum napım ya ben şimdiikk :D Lafı vurrrr hemen zaten :D
- +1 yıl
Doğrusu bu evlat. Bunaltıp bunaltmamak emin ol senin elinde, zırt pırt herşey de aramak, mesaj atmak illallah dedirtir adama. Şöyle düşün sabahları sevgilinden günaydın mesajı almasan ne olur ki uyandın işte. Bana kalırsa iletişim araçlarını özellikle bu tarz ilişkilerde daha kayda değer olaylarda, durumlarda kullanmak en iyisidir..
Soran+1 yılHaklısın bende öyle düşünüyorum . Fakat yinede şu var zaten göre dolayısı ile farklı şehirlerdeyiz gün içinde de muhabbetimiz yok. Buda doğru olan değil. Aksi taktirde sabah akşam sms arama zırt pırt buna bende gelemem zaten direk bunalırım.
- +1 yıl
Anlıyorum olay farklı şehirlere taşındığında durum değişir, şunu da söylemeden edemeyeceğim. Zamanımızda çeşitler, seçenekler kadın içinde erkek içinde çok fazla o yüzden uzaktan yürüyen ilişkiler tıpkı sakat doğan çocuklar gibidir. Hep eksiktir, yardıma muhtaçtır, kısa sürelerde sonlanmaya mahkumdur, o yüzdensize tavsiyem altın değerinde olan vaktinizi daha çok sonuç alabileceğiniz ilişkiler için harcamanız saygılar...
Soran+1 yıl... :/ Çok teşekkür ederim
Sana karşı hislerinde bir farklılık yoksa mesaj atması ya da atmaması önemli değil... Belki ağır biridir ya ad çekinkendir...Temel olarak sana bakışı önemlidir...
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bende asla ipleri bırakıp üzerine düşüp yapışamam. Bunu aşkımdan ölsemde yapmam. yok yaa bizden bir cacık çıkmaz :D
Soran+1 yıl... Hayallerim üzerimd ekalıcak gibime geliyor ama neyse hayırlısı olsun :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
+1 yılIsin cok zor :) fazla ilgilendigin zaman bikiyorlar ama ilgilenmedigin zamanlarda cok ilgisizsin derler kendi haline birak biraz baktin olmuyor yan yana oldugun zamanlar konus seni rahatsiz ettigini söyle :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAyn en öyle yapıyorum ne ilgi ne i,lgisiz. Su akar younu bulur özel bir çaba sarfedemem sonra elimde kalıyor emeklerim. Tşk canım :)
- +1 yıl
Rica ederim canim mutluluklar :) hal olur merak etme
insanlar asla değişmezler. ilk ne gördün o. dürter gider. aramaz. çocuk yapsan çocuğunu sormaz. çevremde çok var böyle. en iyisi ayrıl. sana her dakika hesap veren bir sevgili yap...
01 Yorumla
Soran+1 yılBu ikisinin bir ortası yokmu ya :D
gelmiyorlar.. üstüne düştüm olmadı onun gibi yaptım belki empati kurar diye yok o da bir şeye yaramadı.. bence tamamen ümitsiz vaka
07 Yorumla
Soran+1 yılPüf..:( Bakalım yanına gidiceğim görüştüğümüzde düzelir inş
- +1 yıl
aynısını sevgilime yanında dedim ben sevgili olmadan önce ilgili olan sen yerini ilgisiz düşüncesiz insana bıraktı eskiden özlediği için geceleri kapıma gelen insan şimdi attığım mesaja cevap vermekten aciz diye bana dediği şey ya ne zannettin her şey elde edene kadar bir elde edene kadar ilgili olursun bir de kaybedince kazanana kadar dedi ve pişkin pişkin güldü açılıp suratına yapıştırasım geldi umarım senin konuşman iyi geçer
Soran+1 yılKonuşmaya gerek olucağını pek sanmıyorum canım. Yei görev tayini çıktı ev işleri işe gitmek vs derken baya bir yoğun.. 2 -3 gün oluo. Deminde canım yazdı bnde efendim yazdım cevap gelmedi. Sonra bir mesaj attım. Hayatım ev işlerin işin vs bu aralar yoğunsun die mesaj atmıyorum sen müsait olunca
yazarsın die tamam muah yazdım. ODA çok teşekkür ederim canım gerçekten buna bu ara ihtiyacım vardı yazdı . daha ne diyeyim ki..
Soran+1 yılYeni sevgiliyiz izinde iken sevgili idik ytayin yerine giti şimdi canım 3 gün odu koptuk baya. tayin dolayısı ile ilgisiz. Bnde 4 güne felan oraya gidicem hem yardımcı olurum hemde bakarım durumlara. baktımki düzelcek bişe yok yapcak bişe yok.. :(
Soran+1 yılİnş canım yaa inş seninde hakkında hayırlısı ve yüreğinden geçen olur.. Çok teşekkür edermm
- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılsana karşı ilgisi yoksa ilgilendiği başka birisi vardır
10 Yorumla
+1 yılİlgisiz erkek yola gelmez.Mutlu olmak için biriyle oluyorsun ne diye üzüleceksin ayrılmak en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılO ilişkiden hayır gelmez,çocuk bir süre sonra mesaj atmak istemiyor diye düşenecektir
04 Yorumla
Soran+1 yılValla başlardada böyleydim kusura bakmasın paşam. 1 adım atarım 1 adım gelmezse o adımı rüyasında görsün kendi kaybeder.
- +1 yıl
Su triplere bak hele! Her yerin altin olsa ne olacak, usluba, zihniyete baksana! Konusurken egonu kenera cek, yazdiklarin gorunmuyor.
Soran+1 yılÜzerine yapışsam ilgilen ilgilen die bunaltsam her bir haltına karışsam daha mı iyi .?
- +1 yıl
O ilişkiden değil ömür boyu kurduğun ilişkilerden hiçbir olumlu sonuç alamazsın böyle davranışlara devam edersen ya da Avrupa-i,kıskanmayan bir erkek seninle ancak beraber olur.Ne bizim örfümüz ne de bizim Türk kültür yapısında böyle bir şey ataerkil aile yapısı baskın olduğundan hoş karşılanmaz
+1 yıltabiki cinsel dürtülerimi tetikleyecek hareketler yapmalısın
07 Yorumla
Soran+1 yılSeviye iyidr ben konuşmaktan çok uygulamaktan yanayım . çocuk gibi sanallaşmayı sevmiyorum
- +1 yıl
erkek arkadaşının ilgisini nasıl arttıracağını sordun düşüncemi söyledim
sanallaşmak derken neyi kastediyorsun
ne alaka ?
Soran+1 yılOnu demiyorum canım yanlış anladın. Onu yapamam ben konuşmaktan daha çok yan yaan iken doğal bir şekilde plansız yaşamaktan yanaym. cinsel dürtü konularını knşmak bni sıkıyor.
- +1 yıl
aslında o kadarda katı ketum biri gibi değilsin sanki
eaaa
ne bileyim hiç muhabbetin olmayan bana bile canım vs.vb. gibi bir ifade kullanmışsın
aslında çocuğun yapısı aşırı soğuk ağırbaşlı vs. değilse bu tarz hitapların bile yeterli olmalı/olur
Soran+1 yılAşırı soğuk felan değil bir jandarmaya göre fazlasıyla esprili hatta.
- +1 yıl
bir jandarmaya göre derken kaç tanıdığın jandarma oldu bu mukayeseyi nasıl yaptın falan merak ettim diyeceğim ammavelakin hayır etmedim
neysseeee
konuna konuk olmak güzeldi
iyi davran kendine
bye
Soran+1 yılYa işlerinden aldığı disiplinler vs vss bunalrdan bahsediyorum. Katı mizahı yok tam tersi fazla gülümser fazla şakacı. Anlatmak istediğim bu . teşekkür ederim
+1 yılbelki o da senin gibi düşünyordur biraz ilgi göstermeyi dene bunu anlarsın aksi halda farklı yollar denersin
08 Yorumla
Soran+1 yılgece yarısı güzel bir mesaj attım özlediğimi belirterek. Saat bu oldu cevap atmadı demin de bitanem yazmış. Gelde şimdi üzerine düş bu adamın . şeytan diyoki tamam sil herbişeyni çekil köşene uğraşma!
- +1 yıl
oo tam şöminelikmiş 2 ye yarıp at sobaya :D
Soran+1 yıl:D Köşeye atıcam o olucak
- +1 yıl
hazır yontulmuşlar var onlardan bul yontmayla uğrasma :D
Soran+1 yıl:D Genelden berbat adamalrdan hoşlanmak konsunda oscarlığım :D
- +1 yıl
he ya öyle kızlar var hipermüptezel sevenler derneği kursalar :D
Soran+1 yılAhahaha :D :D
- +1 yıl
:D
+1 yılözlediği için değil özlediğim için aradığım kızları çok seviyorum ,
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaydı durumdan muzdaribim canım. Ben ne yaptıysam düzelmedi. oluruna bıraktım bende ne yapalım :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D Şu an durumlar nasıl, odun yine odun kalas yine kalas misali mi .
Cevap sahibi+1 yılaaynen öyle :D bazen acaba bende mi sorun mu var çok mu abartıyorum diye düşünmedende edemiyorum. ama yine de onu çok seviyorum ne yalan söyliyim :)) yanyanayken sorun yok dediğin gibi ama uzakken olmuyo işte sorun çıkıo ister istemez. farklı şehirlerdeyiz nişanlıyız eylülde düğünümüz var hayırlısıyla :D
Soran+1 yılBen de öyle fakat ben korumacıyım kndime. yazmıyorsa yazmıyorum aramıyorsa 1 kere arar üzerine düşmüyorum. üstelemiyorumda sorun yok gibide devam ediyorum. Bizde farklı şehirlerdeyiz görev yeri dolayısı ile.. İkimizinde hakkında en hayırlısı olsun be canım :)
Cevap sahibi+1 yılamin canım :)
+1 yılZAMANA BIRAKACAKSIN BU TÜR ŞEYLERİ O HATASINI ANLAYIP BAGLANACAK ZATEN
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum... :Tşk ederim
yola getirmekle uğraşma ayrıl :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman biraz çaba iyidir
Getiremezsin onu yola
02 Yorumla
Soran+1 yılYoluycam hiç cevap atamyarak. Ben kalkıp bir şans veriyorum bize adama bak yaa. O şas monte olsun ona şimdi ahanda bitti :D
+1 yıluğraşmak istemiyodur senle
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyse ayrılmalı bence :)
- +1 yıl
ahu gönlün bilir
+1 yılbeni yola getiremediler.n'apsan yaramaz
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D dayaklıksın he
- +1 yıl
ah evet tokat yemeyi severim
Soran+1 yıl:d bak yaa
getiremezsin ayrıl getsin
08 Yorumla
Soran+1 yıl:D Ya uzun zaman sonraaa birine evet dedim kara bahtıma bak onuda ilk günlerde mi bitireyim :D oyy başıma ahahahaha :DDD
Soran+1 yılŞu an uyguluyorum. :))
Soran+1 yılAyrılmak istiyceğini sanmıyorum çünkü kabul ettirene kadar akla karayı seçti. Resmen hayatımı aldı sınırladı önüme koydu. Ama istersede tek kelime etmem, karar onundur seçimde. Önemli olan kdnimi en az zararsız şekilde dugularımla bu işten çıakrmak . :)
Soran+1 yılKaçalım bakalım. değişmeyen kural :)
ayrılarak canmım ayyrılarak
00 Yorumlakırbaçlıyarak :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D Kafasına topuklu forlatcam yakındır :D
getiremezsin.
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi