Böyle bir erkegin amacı ne? Sürekli görünce el sıkışmak istiyor gözlerime bakıyor yardımcı oluyor ama hep bir dokunuş var neden?

benden hoşlanıyor farkındayım ama ben inanmıyorum ama her fırsata öylece gelip el sıkışıyor benimle aynı iş ortamdayız biz onunla geçen bir konuda izin istedim geldi o ara yine elini uzatı ve el sıkıştık ve gözlerime baktı gözlerim ne diyor dedi hayır diyor dedim evet diyor dedi ve o arada elimden yumruk gibi bişey yaptı. Anlamıyorum bu ara görse beni sürekli gelip el sıkışıyor ki hiç alakasız yerlerde yapıyor bunu. Ertesi gün teşekkür ettim ona bana cok yardımcı oluyor cünkü belli etmesemde sagol dedim oda gülümsedi falan ardından 1-2 saat sonra gördü şey dedi bak sen belli etmesende gözlerinde zaten her şey anlaşılıyor dedi. Tam ne demek istiyor anlamadım yine. Sonra geçen baya belli görülür bir pozisyonda arabayı park etmiş benim gelmemi bekledi ve görünce tabi iyi akşamlar dedim oda sanada dedi bende merdiveni aşagıya inerken bir gaza bastı öyle böyle değil bomba patladı sandım sizce neden yaptı bunu yani bu erkeklerde bunun anlamı ne? Bana vermek istedigi mesaj var sanki ama ne istiyor anlamıyorum bizim imkansız oldugumuzuda biliyor

Böyle bir erkegin amacı ne? Sürekli görünce el sıkışmak istiyor gözlerime bakıyor yardımcı oluyor ama hep bir dokunuş var neden?