Dün akşam erkek arkadaşım beni dinlemeden haksız yere her ama her yerden engelledi ınsta normal arama Facebook Watsapp çok ulaşmaya çalıştım arkadaşlarına kadar aradım engeli kaldırmadı çok zoruma gitti 😢 bana böyle davranması bir hatam yanlışım olur engelle ama suçum yok bana verdiği Facebook şifresini bile değiştirmiş 😢 ulaşamıyorum oda yazıp aramıyor 2 gün oldu 😢
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya ne koşuyorsun böyle malların peşinde. Engelleyen erkek mi olur hem. Neyse yani salla ondan hayır gelmez
Bugün tekrar konuşmayı denedim aradım tavırları hala aynı cümle kuramadan telefonu yüzüme kapattı sen kavga etmek için aramışsın dedi hayır dedim daha cümlemi kuramadan kapattı aradım üst üste açmadı bende her yerden engelledim onu bu zamana kadar ne kadar kavga edersek edelim bir kere engellemedim onu yapamadım elim gitmedi ama en son yaşadığım olay suçsuz yere günahımı alıp bir şey yapmadığım halde engel yemek çok gücüme gitti 😢 ben her yerden engelledim onu şimdi
İyi yapmışsın
Sonunda akıllıca bir şey yapmışsın aferim
Benimle iletişime geçer mi ne olursa olsun bana ulaşmanın yolunu bulur mu diye düşünüyorum ama öğlenden beri öyle bir çabası olmadı
Sabır herseyin ilacı sabır hele bir sabret gör
Nasıl yani ulaşmaya çalışır mı bana
Evet büyük ihtimalle çalışır
Ne zaman ama ben biraz sabırsız biriyim 2 gün yazıp aramadı zaten bugün de ben aradım konuşmak için 2 gün arayıp sormayan sonra mı ulaşmaya çalışacak bana
2 gün ne ki daha dur bir ay geçsin seni özlesin pabucun pahalı olduğunu anlasın.
İyi de ben ona yanlış yapmadım hata etmedim araya durduk yere bu kadar zaman girmesi onu daha da soğutmaz mı hala uğraşamam seninle diyordu telefonda
Sogumaz sogumaz bunun için soğumaz merak etme. Sakın yazayım deme arayayım deme bak sakın o adım atsın
Instagram Facebook Watsapp bu 3 yerden engelledim normal ararsa ulaşabilir ordan engellemedim ama aramadı hiç. Artı ararsa ne yapacağım nasıl davranacağım onu da bilmiyorum
Ben de böyle devam edemem de bunları söyle ksde yazdıklarını yani. Kendini değiştir beni mutsuz ediyorsun de. Ararsa da hemen açma birkaç kez arasın
Bana sürekli sen çok değiştin uğraşamam seninle deyip durdu hala ailenle gitmek yerine iptal edebilirdin gelmek isteseydin gelirdin diyor kendi anlatıyor kendi dinliyor gelmememe takmış durumda. Aklıma da sürekli şimdi onu engelledim ya benden önceki eski sevgilisiyle görüşür mü düşünceleri geliyor gerçi kızın sevgilisi var ama aklı onda mı onu da bilmiyorum
Aman sal ipini dönerse senindir kaybetme korkusuyla yanlış yapma yine.
Dünyada erkekten bol ne var bu öküzü sal
Hep böyle düşündüğüm için adım attım zaten aradım yazdım gitmesin bırakmasın beni diye
Çok yanlış çok erkekler sevmez gurursuz kızı değer vermez.
Az önceden beri fake hesaptan baktım da Instagram da sürekli aktif telefon elinde yani ama bana yazıp aramıyor
Vay odun vay
Evet öyle görünce yazasım geliyor sen ne yapıyorsun yaaa bana yazmak yerine hala Instada mı geziyorsun demek geliyor içimden
Yazma bu iyi bir fikir değil
Ama böyle boş boş beklemekle nereye varacak bunun sonu
O isteseydi yazardı arardi zaten bırak seni özlesin. O boş boş beklemeyi biliyorsa sen de bileceksin
Haklısın işte benim bu can tezliğimden geldi başıma ne geldiyse 😔 o 2 gün sonra sosyal medya engelimi kaldırdı bende 2-3 gün sonra kaldırayım mı sence
Kaldırma bence kendi kaldırtsın çok istiyorsa
Peki senin içinden gelen ne iletişim kurar mı benimle tekrar
Özlerse pişman olur pişman olursun iletişim kurar tamamen onun özleyip özlememişim yani sevip sevmemesine bağlı artık iş onda bitiyor yani
Ondan bir adım gelene kadar atmamam gerek o adımı o zamana kadar kafayı yemezsem tabi niye yazmıyor niye aramıyor diye hep sabırsız davrandığım için adım attım bu zamana kadar
orada mısın
Suçun yokken niye engelledi ve sen niye kendini bu kadar düşürdün bekle tıpış tıpış gelir o geri
Onun 2 arkadaşı geldi sevgili beni de çağırdı çift çift takılalım diye bizde ailemle kaç gün önceden yemeğe davet edildik ailecek oraya gidecektik benim planım 4 gün önceden belliydi o 1 saat önce söyledi bana son dk yani bende iptal edemeyeceğimi söyledim zaten gelen arkadaşları 1 hafta daha burada. Onun da telafisini ettim o gelen arkadaşlarını aradım özür dilerim gitmeden mutlaka görüşelim dedim canım sıkıntı yok daha burdayız görüşürüz dediler ama ben erkek arkadaşım onlarla gitmedim diye isteseydin gelirdin ben anlayacağımı anladım diyerek telefonu yüzüme kapattı geri aramama rağmen defalarca açmadı her yerden de engelledi ulaşamıyorum 2 gün oldu ne engeli kaldırdı ne aradı ne yazdı 😢
Sen ciddi misin bu nasıl sevgili böyle. Şımartma şunu
Ama ortada bir şey yokken araya zaman sokuyor soğukluk giriyor hoş bir şey mi 2 gündür bana yazmamayı aramamaya göze alıyor şimdi arasam bile misal ne var diye açar telefonu kendide aramıyor benim ağladığımı üzüldüğümü biliyor telefonda ağladım onunla konuşurken bana bunu yaptı diye 😢 nereye kadar böyle gidecek ben adım atmayayım diyorum ama oda atmıyor
Hata yapıyorsun hata. Koşma peşinfen otur oturduğun yerde
Koşmadım ne olcak adım atacak mı attı diyelim nasıl davranıcam
Kırıldığını belli et hata yaptığını anlasın özür bekle ondan ve arayı soğuk tut ki birdaha yapmasın bir şeye kolay ulaşırsan kolay vazgeçersin
Ben her kavgadan sonra aradığında açardım ama soğuk davranırdım hata yaptığını anlasın diye oda normal sanki kavga etmemişiz gibi konuşur hep Napion ne ediyon vs.. özür diler mi bilemem ona kalmış
Ah be kızım sende saflık var kullanırlar seni ve hatta kullanıyorlar iyi olma bu kadar acı çekersin 🤗
Saflıktan öte çok iyi bir kalbim var tanısanız belki anlarsanız ama çok merhametli vicdanlı biriyim kimseye kötülüğüm dokunmaz beni kırarlar üzerler ama bir özüre unuturum herşeyi kin beslemem nefret etmem birini üzdüysem kırdıysam istemeden özrümü dilerim gönlümü alırım ailem böyle yetiştirdi beni böyle gördüm ailemden. Ama beni kıranlar ne özür diler ne gönlümü alır ağlatır acı çektirir canımı yakar onlar vicdansız çünkü empati yapmayı bilmeyen insanlar bunu o erkek arkadaşım olacak şahıs için söyledim
Ah be senin iyi biri olduğun konuşmandan belli ama şunu unutma kötülük yapan bir gün cezasını çeker kaybeden sen olmazsın her zaman o olacak.. Sen üzerine düşeni yaptın kenara çekil ve kaderine razı ol bazen ne kadar istersen iste olmayınca olmaz 🤗
Teşekkür ederim 🙏🏻 bizim çok kavgalarımız oldu neler yaşadık en kötü kavgamızda bile ne engelledim onu ne ayrılalım dedim çok hatası oldu ama ilişkimiz zarar görmesin büyümesin diye hep alttan aldım görmezden geldim devam ettim ben. En son ki bu olayda telefon da söyledim bir enayi benmişim dedim onca yaptığın şeyi görmezden geldim devam ettim küs kalmadım sana dedim ama sen bi yanınıza gelmedim diye beni engelledin ayrılalım dedin dedim yazıklar olsun dedim hıçkıra hıçkıra ağladım kapadıktan sonra
Sen böyle davrandığın için oda öyle yapıyor kendini bir şey sanıyor
İyi de dünyada sevip sevilmekten daha güzel ne var ki bir taraf seviyor ilişkisi bitmesin diye uğraşırken fedakarlık yaparken diğer tarafında bunun farkında olup ona göre davranması gerekmez mi neden biri çok sevince fedakarlık yapınca ilişkisi bitmesin diye uğraşınca basit ezik görülüyor neden bunu yapıyorlar ki
Valla o kadar haklısın ki evet akıl mantık böylr yapmayı söyler ama işte insanoğlu nankördür kötüler vardır sadece kendi menfaatini düşünüyor Allah iyilerle karşılaştırsın bence sen bir an önce ona bağlanmaktan kurtul
Bugün konuşmayı denedim aradım tavrı hala aynı daha cümlemi bitirmeden telefonu yüzüme kapattı kavga etmek için aramışsın dedi oysa ben bana haksızlık yaptığını ona söylemek için aramıştım diyemedim kapattı üst üste aradım açmadı artık sabrım umudum hepsi bitti ben engelledim her yerden onu
Bence en iyisini yaptın brn sana dediğime bak arayıp sorma sana zarar bu yaptığın
Peki bana ulaşmaya benimle iletişim kurmaya çalışır mı
Bilmem belkide döner. Sen bunlarla kafanı yorma
Senden zaten gitmişte sen dün öğrenmiştim geçmiş olsun
Sen de azıcık para gönder açıklamaya yaz ne diyeceksen. En azından içinde kalmamış olur
suçum yokken sırf erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla gidemedim ailemle planımız var diye engelledi beni hak etmedim bunu Üstüne para gönderip de ödül mü vereyim ona
Sanki bu anı beklemiş
Üstelik suçum yokken sırf erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla gidemedim ailemle planımız var diye engelledi beni hak etmedim bunu 😢
Sende engelle
O engeli kaldırdığı an bunu yapıcam
Aynı şeyi bende düşündüm söyledim
Geri döner ise görür naneyi
Üstelik suçum yokken sırf erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla gidemedim ailemle planımız var diye engelledi beni hak etmedim bunu
İnsanoğlu melek değil
Dünya cennet değil yavru yapacak bir şey yok
İstemeden veya sebebi olmayan veya sebebi hiç belli olmayan şeylerden dolayı acı çeker insan
Ne yapıcam peki ben adım atmadan bir adım atmaz atsa atmaz mıydı şimdiye kadar 2 gün oldu
orada mısnuz
Sende unutcan
Malmisin sen
Hak etmemıs