Sinirlendi bıkmış sürekli tartışmamdan faceden whatsappdan engelledi delircem ya off dün telefonda konuştum en son açamam yine sinir edecek bişey bulursun kavga etmenden bıktım dedi
Cevabın nedir?
neden tartışma çıkarıyorsun amacın ne. Ben ce en iyisini yapmış. Ben yapmadım 15 senedir dırdırını çekiyorum. Siz adam olmazsınız. Ben de zaman bıraktım yeter ama 15 yıl az kaldı bye
03 Yorumla
Soran+1 yılayrıldığımızda sosyal hesaplardan silmiştik birbirimizi sadece swarm kalmıştı tek orada görüyordum onu niye sildin dedim takip ediyorsun beni tartışma cıkartcaksın ondan dedi. bende sinirlendim
- +1 yıl
Mevzu sadece buysa ceviz kabuğunu doldurmaz. Tabi bide ottan bktan tartışma çıkarırsan onu bilemem. Ama sadece dediğin gibiyse demek ki istenmiyorsun bu kadar ısrarcı olma. Israrcı olursan erkekler benden vazgeçemez havasına girer. Sen de engelle hatta arama teline bakma hala seninse zaten mutlaka gelir. Dönmezse bırak gitsin. Sana erkek mi yok :)
Soran+1 yılbugün konuştuk instagramda bişeyler beğenmiş başkalarını seviyorsun demi dedim kimseyi filan sevmiyorum Kuran carppsın ölüm cıksın ki dedi beni takip etme hangi fake hesaptan takip ediyorsan cık üzülme benide sinir etme dedi aradı hesapp vermek zorunda değilim uzatma aramızda hiç bağ yok dedi ben ne yaptım sana dedim. cok yıprandık cünkü çok azaldı sana karşı sevgim gecen dediğim gibi bunasen mecbur ettin ve uzamasın artık lütfen dedi bende dön bana sakın dedim dönmicem dedi. İnşallah mutlu olamazsın kim varsa dedim canan yok diyorum kaç kere yemin edicem yeter bıktım dedi. Allah görüyor dedim. bide şunu söyleyim eğer bişeyler beğenirsen kız footoğrafları filan ellerin kırılsın dedi. Allah bildiği gbi yapsın seni mutlu olma hiç zaman dedim. aynı şekilde sanada kendine iyi bak sana mı sorcam dedi tamam bb dedim. cok değişti cok bende sildim numarasını
En İyi Cevaplar
+1 yılHaketmişsin ama kardeşim. Birazda daha uzlaşıcı olsan bunlar olmazdı. Kimse kimseyi çekmez.
06 Yorumla
Soran+1 yılAblamı da aramış hep tartışma cıkartıyor bıktım abla demiş. Dün telefonla konuştık hastaneye giderken haber edersin müsait olursam gelirim demişti. Gelmeyeceğini biliyorum o yüzden istemiyorum engelledin zaten dedim. neden engellediğimi biliyorsun acmıcam istemiyorsun ne diyim ama istersen ararsın izin alırım gelirim dedi
- +1 yıl
Çocuk haklı. Bu kafayla gidersen kimseyi elinde tutamazsın, hatta bu tür çok aşırı baskılar yarın öbür gün evlendiğinde evliliğe de zarar verir benden söylemesi.
Ergen yaşta da görünmüyorsun büyü biraz, ipleri sürekli elinde tutma isteğinden vazgeç, dinleyen, uzlaşıcı ve çözüm odaklı yaklaşırsan mutlu olursun, yoksa yalnız başına kalırsın.
Soran+1 yılevet haklı nasıl düzelcek bilmiyorum sende git pskoloğa benim yanlış anlama kimse dalga gecmez ben arkadaşlrımın yanında içiyorum ilacı senin yüzünden yine ilaca başladım uykuya sığınıyorum geceleri seni düşünüyorum kendine zarar veriri mi intihar eder mi diye dedi. nasıl düzelecek bu bende bıktım sinirlenmekten kzımaktan yoksa iyi birisiyim :(
- +1 yıl
Herkes iyidir kimse kötüyüm demez kardeşim. Nasıl düzeleceğini yukarıda yazdım.
Soran+1 yılbugün konuştuk instagramda bişeyler beğenmiş başkalarını seviyorsun demi dedim kimseyi filan sevmiyorum Kuran carppsın ölüm cıksın ki dedi beni takip etme hangi fake hesaptan takip ediyorsan cık üzülme benide sinir etme dedi aradı hesapp vermek zorunda değilim uzatma aramızda hiç bağ yok dedi ben ne yaptım sana dedim. cok yıprandık cünkü çok azaldı sana karşı sevgim gecen dediğim gibi bunasen mecbur ettin ve uzamasın artık lütfen dedi bende dön bana sakın dedim dönmicem dedi. İnşallah mutlu olamazsın kim varsa dedim canan yok diyorum kaç kere yemin edicem yeter bıktım dedi. Allah görüyor dedim. bide şunu söyleyim eğer bişeyler beğenirsen kız footoğrafları filan ellerin kırılsın dedi. Allah bildiği gbi yapsın seni mutlu olma hiç zaman dedim. aynı şekilde sanada kendine iyi bak sana mı sorcam dedi tamam bb dedim. cok değişti cok bende sildim numarasını
- +1 yıl
Geçmiş olsun artık.
+1 yılaynı lafları bende işitmiştim sınırının yatısmasını bekle bıraz gecsın sayet sen hatalı oldugunu dusunuyorsan yuzyuze konusmaya calıs veya telefonla hatalı olduugunu soyle ozur dıle
06 Yorumla
Soran+1 yılÖzür filan diledim arkadaşlarıma rezil oldum dedim onlara da söyle benim adıma özür dile dedim tamam ama bıktım hep tartışmandan o yüzden acmıcam dedi. Dün telefonla konuştu hastaneye filan gidicektim bir aydır gidemedim îlaç kullanıyordum pazartesi de telefonda konuşmuştuk ilacını içtikten sonra bana mesaj at gece sabah ararım seni demişti. Dünde aramış sabah 9 da ablamı sonra öğlen beni aradı acmadım dayanamadım sonra ben aradım ilacını içtin mi dedi evet içtim dedim niye mesaj atmadı dedi rahatsız olma diye dedim. niye rahatsız olayım dedi. olursun dedim bak hastaneye gidiceğin zaman bana söyle müsait olursam gelirim dedi. gelmeyeceğini bildiğim için söyleme hem heryerden engellemişsin dedim. Acma konusunu gelme diyorsun ben ne diyim ama istersen söylersin gelirim dedi. Tamam seslerin düzgün gelmiyor dedim calışıyorum dedi nerde dedim osman abinin dükkanı var oraya gidiyorum yardıma evde sıkılıyorum söylersin hastaneye gidiceğin zaman izin alır gelirim dedi 😭😭
- +1 yıl
üzülme tatlım kötü bişi yok hala seni merak edıyor bak az ama zıt gıtme adama zıtlasıyosun bırz fazla uzulecek pek bısı yok ama zamanla düzelecek aranız merak etme :)
Soran+1 yılAcıyor mu acaba bana cok büyük bişeyîmde yok kist var sadece. Bunaltmışım onu ondan öyle davranıyor. Sevmiyorsun dedim bak yine herşeyi sevgiye bağlıyorsun rahatsız etmenden bıktım üstüme geliyorsun senin yzüünden yine ilaca başladım dedi.
- +1 yıl
canım sımdı sana bişi dicem bak cok zor bir seven için bunu yapmak ama kaybetmek istemiyorsan ya da suankı pıskolojınden kurtulmak istiyosan bunu yapmalısın
bı sure hıc yazma ona o yazdıgı surece yaz soru sorma ilgilenmiyomus tavrı koy anladıgım kadarıyla piskolojık bunalımda Şu an cevresıylede bı sorunu olabılır sen boyle yapıncada sana patlıyoda olabılır o yuzden onu bıraz kendı halıne bırakmalısın seni özlemesine izin vermelisin
Soran+1 yılya ben ona yazmadım zaten bir hafta gecen salı bana yazmıştı gençler halı saha maçına gidelim mi pardon yanlış yere yazdım dedi. konuştuk ne zaman doktora gidiceksin randevu alıcaksın demişti. sonra bikaç gün sonra ben yazdım cuma günü. ne yapıyorsun diye iyiyim oturuyorum sen ne yapıyorsun yazmış. bende whatsppdan cıkmıştım sms atmıştı. adımı yazmış soru işareti koymuş. sonra pazartesi sabahı yazdı bana iyi misin dha nasılsın yazmış 7 dakika sonra ilaçlarını kullanıyor musun yazmış sonra bnde yazdım cevap gec yazdığım için oda cafeye gtmiş zaten instagrama baktım foto atmış ama fake hesaptan bakıyorum ona. tek ekli olan yer swarmdaydım oradan da silmiş beni gece niye sildin dedim. takip edip tartışıp kavga cıkartıyorsun bıktım ondan dedi. bir tanede fake kız kabul etmiş mi eklemiş mi anlamadım onu silceksin dedim bana emir veremezsin silmiyorum dedi. aradım niye sileyim sana sil desem siler misin sanmıyorum sevgiyken bile zorlana silmedin dedi.
Soran+1 yılya bırak kimi tanıyıp tanımadığını biliyorum karışamam o yüzden de sen bana karışma dedi. sonra yazdı dediki sakın beni kıskandırmaya calışma ben daha beterini yaparım dedi. beni swarmdan silmesine sinirlendim üzüldüm yani yoksa tartışmıcaktım :(
kızları nasıl engeliyorlar ya. ben erkekleri engeliyorum.. engeli kaldırdığım gibi de mesaj üstüne mesaj geliyor yine engeliyorum😌😌
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılMerak etme kaldırır engeli
03 Yorumla
Soran+1 yılAblamı da aramış hep tartışma cıkartıyor bıktım abla demiş. Dün telefonla konuştık hastaneye giderken haber edersin müsait olursam gelirim demişti. Gelmeyeceğini biliyorum o yüzden istemiyorum engelledin zaten dedim. neden engellediğimi biliyorsun acmıcam istemiyorsun ne diyim ama istersen ararsın izin alırım gelirim dedi. Açmıcak kesin off ya morellerim bozuldu daha düne kadar facemde ekliydi heryerde ekliydi şimdi fake hesaplardan bakıyorum profiline 😔😔hep kıskançlıklarım yüzünden oldu
- +1 yıl
Buluşun işte gelsin yanına
sende az ceneni tut be kiziimm
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep tartışmamdan kıskançlığımdan bitti seviyorum ya oda seviyordu ama senin yüzünden ilişkiden soğudum sevgim azalıyor dedi cok yüz verdim sanırım yine yazar mı 😔 1 hafta yazmamıştım kendisi yazdı sonra 3 yazmadım kendisi yazmıştı iyi misin daha da demişti 😥seviyorum ya cok
Hmm demir almak günü gelmiş. Birakacaksin
017 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani. bide bana diyor ki sağlam değilim ben yine ilaç almaya başladım senin yüzünden uykuya sığınıyorum. Gece uyurken sen intihar eder misin arabanın önüne kendini atar mısın diye düşünüyorum dedi
Soran+1 yılayrıldığımızda sosyal hesaplardan silmiştik birbirimizi sadece swarm kalmıştı tek orada görüyordum onu niye sildin dedim takip ediyorsun beni tartışma cıkartcaksın ondan dedi. bende sinirlendim. bide yazmış bana o gün iyi misin daha nasılsın demiş. sordum gece sildim dedi sbah da yazdı işte
Soran+1 yıl25 yaşındayım hayır değil cast ajans da tanıştık sonra beni eklemiş faceden gecen sene ocakta tanıştık yazdı bana bikaç kere az konuştuk fazla konuşmak istemedim herkesden kaçıyordum cünkü zamanında cok acı cektim diye sonra hazirandan eylüle kadar yazdı hoşlanıyorum senden illede sen filan diyordu inanmıyordum sonra gezmeye başladık bunla şirinceye selceuğa filan gttik ailesi bile gidin gezin eğlenin demiş annesi de bana selam söylüyordu hep telefonla konuşurken ben denedm bunu bikaç ay sonra sevgili olduk benim için herşeyi yaptı. herkesi sildi ben bişey demeden. telefonunu bile kurcalıyordum. abimle bile tanışmışlardı
- +1 yıl
Anladım. Sevdinmi dozunu fazla kaçırıyorsun keşke seni anlasa o arkadaşta sevgi fazlalığı var şu an seni anliyacak derecede değil biraz sevgini azalt her gün konuşuyorsan 2 günde bir yap özlettir kendini ama şu an sadece onun atamasını bekle seni baya aramazsa ondan ümidi kes
Soran+1 yılAblamı da aramış hep tartışma cıkartıyor bıktım abla demiş. Dün telefonla konuştık hastaneye giderken haber edersin müsait olursam gelirim demişti. Gelmeyeceğini biliyorum o yüzden istemiyorum engelledin zaten dedim. neden engellediğimi biliyorsun acmıcam istemiyorsun ne diyim ama istersen ararsın izin alırım gelirim dedi. Açmıcak kesin off ya morellerim bozuldu daha düne kadar facemde ekliydi heryerde ekliydi şimdi fake hesaplardan bakıyorum profiline hep kıskançlıklarım yüzünden oldu. izmirde oturuyorum ben başka ajans bu ludens casting adı
Soran+1 yılsinirli ondan mı öyle yaptı acaba yazmazsam aramazsam belki sorar ablamda dediki tam balık gelmişti yine kaçırdın cocuğu dedi :( seviyorum oda beni seviyordu ama dün sevgim azaldı yaptıklarından dedi.
Soran+1 yılayrılmadan önce bana cok değer veriyordu. annesine laf söyler gibi oldum uyuz oldu sanırım çok egosunu kastım ben kendimi düşünüyorum üzülemem sende beni üzmüştün dedi.1 hafta yazmadım zaten kendisi yazdı. pazartesi akşamıda yaz bana ilacını içince yarın ararım demişti bende mesaj atmadım. dün sabah 9 aramış ablamı işi olduğu için ablam acmamış dün saat 1 de de beni aradı acaba sonra yine arar mı yazar mı sormazsam yoksa kafayı yicem ya böyle birisi değildi :( takıntı hastası ilaç kullanıyor acaba ondan mı hasta olamamak içn uzak duruyor
Soran+1 yılhayır kötü bişey demedim hayatta demem sonuçta bende bir gün anne olucam. bikere gece tartışmıştık ben uyuyorum dedi. sonra gece aradım ben bunu 15 kere filan telefonuda salondaymış sabah olunca bana kızdı hiç düşünmedin mi ailem rahatsız olur diye dedi. bilseydim aramazdım hem rahat olacağını bilsem acık acık söylerim korkcam mı dedim kızdı ailem konusunda hassas olduğumu bile bile söyledin herşeyden önce aile gelir dedi. sana atayım mı fotoğraflarımızı :/
Soran+1 yılatılmıyor mesaj bende istek attım sana
Soran+1 yılyine atılmıyor mesaj neden :)
+1 yılsıkma canını bu insan oğlundan bişey beklenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun hepsi aynı ama üzüldüm ya seviyordum ya da ne bileyim engellemesi koydu bana
- +1 yıl
karşısı temiz salih niyetli biri çıkar arkaşımın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz birak böyle zamanla düzelir döner geri
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep tartışmamdan kıskançlığımdan bitti seviyorum ya oda seviyordu ama senin yüzünden ilişkiden soğudum sevgim azalıyor dedi cok yüz verdim sanırım yine yazar mı 😔 1 hafta yazmamıştım kendisi yazdı sonra 3 yazmadım kendisi yazmıştı iyi misin daha da demişti 😥seviyorum ya cok
Cevap sahibi+1 yılYazar... sen sik bogaz etme onu, bir kac gün hatta 1 hafta yazma, eminim o yazar sana... Niye yazmadin diye sorarsa söylersin seni kaybetmekteb korkuyorum sikmak istemiyorum vs... üzme tatli canini seven yazarr
Soran+1 yılbugün konuştuk instagramda bişeyler beğenmiş başkalarını seviyorsun demi dedim kimseyi filan sevmiyorum Kuran carppsın ölüm cıksın ki dedi beni takip etme hangi fake hesaptan takip ediyorsan cık üzülme benide sinir etme dedi aradı hesapp vermek zorunda değilim uzatma aramızda hiç bağ yok dedi ben ne yaptım sana dedim. cok yıprandık cünkü çok azaldı sana karşı sevgim gecen dediğim gibi bunasen mecbur ettin ve uzamasın artık lütfen dedi bende dön bana sakın dedim dönmicem dedi. İnşallah mutlu olamazsın kim varsa dedim canan yok diyorum kaç kere yemin edicem yeter bıktım dedi. Allah görüyor dedim. bide şunu söyleyim eğer bişeyler beğenirsen kız footoğrafları filan ellerin kırılsın dedi. Allah bildiği gbi yapsın seni mutlu olma hiç zaman dedim. aynı şekilde sanada kendine iyi bak sana mı sorcam dedi tamam bb dedim. cok değişti cok :( bende sildim numarasını
Cevap sahibi+1 yılCok üstüne gitmissin gercekten de, hani normal derece de bile degil. Biraz empati kur.. sen olsan sende bunalirdin.. Biraz zamana birak. akisina birak. nasibinde varda zaten senindir fakat onu zorlayamassin sevmiyorsa sevmiYordur dedigi gibi Sogumustur... sana birsey söyleyeyim mi bende buna benzer bisey yasadim aramiza mesafe girdi bir kac ay görüsmedik. Ne ben yazdim ne de o.. ve böylesi daha da iyi oldu... tek tarafli yürütülmez bir iliski
Geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep tartışmamdan kıskançlığımdan bitti seviyorum ya oda seviyordu ama senin yüzünden ilişkiden soğudum sevgim azalıyor dedi cok yüz verdim sanırım yine yazar mı 😔 1 hafta yazmamıştım kendisi yazdı sonra 3 gün yazmadım kendisi yazmıştı iyi misin daha da demişti 😥seviyorum ya cok
Tamamen gitmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere ayrılıp barışmıştık sonunda olmıcak böyle sürekli tanışmandan bıktım kafamız huymuş sevsem de gidicem kendimi üzemem dedi. Sonra konuştuk yine kaç kez barışmak istemedi kötü olucaz olmaz artık ddi sanırım cok yüz verdim. geçen salı yazmıştı yanlışlıkla yazdım filan dedi. sonra pazartesi yazdı iyi misin daha da diye sonra sinir etti beni uzatma bak engellemek istemiyorum bıktım bee uzatma konu kapandı dedi bende uzattım bak mecbur etme engellemek istemiyorum yapma dedi. bende silmişsin zaten her yerden burdan da engelle dedim engelledi 😥sonra aradım acmadı kaç kere sonra arkadşını aradım telefonu ona versene dedim konuştuk acmıcam engeli rahatsız etmenden bıktım ızatıyorsun herşeyi sevgimi azalttın senin yzüünden yine ilaç kullanmaya başladım dedi
fazla kıskanma
03 Yorumla
Soran+1 yılYazmıcam aramıcamda. Ablamı da aramış hep tartışma cıkartıyor bıktım abla demiş. Dün telefonla konuştık hastaneye giderken haber edersin müsait olursam gelirim demişti. Gelmeyeceğini biliyorum o yüzden istemiyorum engelledin zaten dedim. neden engellediğimi biliyorsun acmıcam istemiyorsun ne diyim ama istersen ararsın izin alırım gelirim dedi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler