Ben utanıyorum ya o yüzden kesmiyorum kimseyi sjdjs karşı taraf gözünü çekmeden bakınca daha da utanıyorum gözümü kaçırıyorum
İlk defa gördüğüm hiç tanımadığım birisi de olabiilir bu kişi tanıdık da olabilir fark etmez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben utanıyorum ya o yüzden kesmiyorum kimseyi sjdjs karşı taraf gözünü çekmeden bakınca daha da utanıyorum gözümü kaçırıyorum
İlk defa gördüğüm hiç tanımadığım birisi de olabiilir bu kişi tanıdık da olabilir fark etmez
Başlığa yanıt: hayır bakışmam genelde çünkü her begendigimize bakışıp konuşacaksak... Bir de konuşmasını isteyip bakmazsan karşı taraf nasıl üzerine düşeni yapacak?
Bir sefer mağazada başıma geldi, bir şeyler bakıyordum karşı reyonda genç adamın biriyle göz göze geldik. Daha doğrusu o an boş bulundum. Gözlerimi çevirdim Hem adam da hiç tipim değildi.
Cevap
10Cevap
Bir kere bakıp goz göze gelince bir daha bakamıyorum skshsj
Ben de öyleyim kdkd bir de çok saçma geliyor bakışmak bir sonuca bağlanmıyor sonuçta
Evet kendime nasıl olsa bir şey olmicak bakıp napican diyorum sjshsjs
gülümseyene gülümserim valla neşeli bi yapım var genelde
Olduğum ülkede utangaçlık yok maalesef. Beğeniyorsa veya beğendiysen oturup konuşabiliyorsunuz.
@erdem84 Moskova Rusya
@erdem84 Türkiye’deki Kızlar best of model 😂😂 hepsi çakma.
@erdem84 of abart iyice deli gibi bakmadığın sürece kim tacizci desin :D ayrıca ülkedeki it kopuk sapık erkek nüfusundan habersizmiş gibi kadınların tedirgin olduğu durumlarla dalga geçiyorsun
Az önce bardan çıktım kiz sarhoş
Kör kütük. Geldi koluma girdi.
Fırlama şey seni gidi
Ne alaka ya 🤧
Begenecek bi ortam bile yok
: D neyden utanıyorsun ki?
Ne bileyim öyle uzun süre bakamıyorum gözünün içine :D utangaç bir yapım var normalde de
Hahahaha çekingen bak ya göz hakkı denen bir şey var skwskxkso
Bu çok normal
En güzel an 🫣
Evet hiç kaçırmam
Seyrediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?