Açıkçası paranoyak olan insanlarla baş edilmez gereksiz kıskançlık yapan yok kiminle konuştum kime selam verdin bu kim nereye gidiyorsun nereden geliyorsun ya da olur olmadık şeylerin sorun çıkarıp kavga çıkaran insanla hiç uğraşamam
Aşırı kıskanç sevgili ile olmaz ömür geçmez hayatta yapamazdım. çünkü sevgilim bana güvenmeli ben zaten kiminle ne kadar samimi olacağımı bilirim ve çizgimi çekerim sürekli bana karışması ya da arkadaşlarıma karışmasını istemezdim. bunun dışında bir de odun olan romantik olmayan ya da aşırı soğuk kişi ile sevgili olunmaz ya da sürekli trip atan.. bunlar benim düşüncelerim tabi
Kadınlarla bağlantısı olan bir erkekle ömür geçmez ya. Ben hayatımda asla o karakterde biri ile yapamazdım. Birde sürekli karşı cinsten eşli sevgililerini falan bana sürekli olarak anlatıyorsa işte bu beni deli ederdi. Birde aşırı cimri erkeği hiç ama hiç sevmem. Ben eli bol biri olarak öyle biriyle sanırım anlaşamazdım diye düşünüyorum.
Hiç spesifik olamayacağım gayet klişe bir şekilde gözü dışarda olan güzelliğe kadınlara fazla düşkün olan erkekleri başka gezegene göndersinler.😂Hani bazen gönül mantık dinlemiyor , var böyleleri aramızdalar çıkıyorlar karşımıza. Herkesle olur ama kadın düşkünü adamla olmaz🤔