koç
boğa
ikizler
yengeç
aslan
başak
terazi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabii, kişinin hangi burç olduğunun sevgili seçiminde belirleyici bir faktör olmadığını belirten bir açıklama şu şekilde olabilir:
Astroloji, insanların kişilikleri, tercihleri ve ilişkileri hakkında bazı iddialarda bulunsa da, bilimsel bir temeli yoktur. Bir kişinin hangi burç olduğu, onun karakterini veya ilişki uygunluğunu belirlemez.
İlişkiler, kişilerin birbirlerini anlamaları, birbirlerine saygı göstermeleri, iyi iletişim kurmaları, birlikte sorunları çözmeleri ve birlikte büyümeleriyle ilgilidir. Bu faktörler, bir ilişkinin başarısını belirleyen önemli etkenlerdir.
Her burç altında, farklı kişiliklere sahip insanlar bulunur. Bir kişinin hangi burç altında doğduğu, onun bir birey olarak benzersizliğini ve kişisel özelliklerini yansıtır. Astroloji, insanları genel kategorilere koymaya çalışsa da, bu kategorilerin her birey için tam olarak uymadığını unutmamak önemlidir.
İlişkiler, iki kişinin birbirleriyle nasıl etkileşimde bulunduklarına ve birbirlerini nasıl anladıklarına bağlıdır. Bu nedenle, bir kişinin hangi burç olduğu, bir ilişkinin başarılı veya başarısız olacağını belirlemek için tek başına yeterli bir faktör değildir. İlişkilerde başarı, karşılıklı anlayış, duygusal bağ ve uyumla ilgilidir, burçlar arasındaki ilişki değil.
tabi ki ilişkide burca değil kişiliğe bakılır anket sadece eğlence amaçlı kimseyi burcuna göre olur olmak demek tabii ki doğru değil
allah akıl versin
gerçekten bu yüz yılda beynini kullanmayan tek insansınız diyebilirim
siz hala 4000 yıl öncesine göre burçlara göre mi hayatınızı belirliyorsunuz
yahu bunu saçmalayan asurlar tarihten silindi sümerler silindi babiller silinidi siz hala neyin peşindesiniz
imkansızı neden zoruluyorsunuz
bilime inanmak çok mu zor
bu kadar mı akıl yoksunuzunuz yahuy
tamamen eğlence amaçlı kimseyi burcuna göre şekillendirmiyoruz
Tamam karakter özellikleri vs. olarak düşünüyorsunuz sanırım ama her kes o özellikleri taşıyacak diye bir kaide yok. Ben boğa burcuyum bütün özelliklerini taşırım. Arkadaşım da boğa burcu ama benim zittim kardeşim. Ve karşılıklı anlayis olursa her burç ile sevgili olunur. İllaki ortak bir noktası vardır herkesin.
Cevap
37Cevap
ikizlerden teraziden uzaklaşın
Burca göre kişilik sorgulamam ikizler burcuyum kaç kız bilirim ikizlere saydırıp sonra bana aşık olduklarını
bende ikizlerim biraz daha eğlence amaçlı sordum. aslında ikizlerden çok iyi sevgili olur bence
Düşünceler kişilere göre değişir ikizleri sorgulayan ilk önce kendini sorgulaması lazım ikizlerin zekası çok her konuyu 1000 açıdan düşünüyor ona göre hareket ediyor ve bu düşünmesi 2 sn yi almıyor
ikizler zeki karakterlidirler birazda dengesizlik var tabii ama kesinlikle ikizleri sorgulayan önce kendini sorgulamalı katılıyorummm
O dengesizlik dışarıya göre ikizler her yaptığında mantıklı açıklaması kendisinde vardır lakin açıklama gereği duymaz.. o yüzden ikizleri dengesiz zannederler
Görüşlere bak🙄 biz ölelim o zaman ya 😒 naptı size bu ikizler🙄
Burçlara göre olmaz bu gönül işleri.. ilk evvel kendimiz düzgün olmalıyız
Boğa.
Başak terazi vs
Boğa zaten en kötüsü sırf yemek ve kendilerine düşkünler
evet benciller biraz
Kovalar uzak durun benden, kova erkekleri hakkında pek olumlu düşüncelerim yok.
Terazi yengeç ve ikizler ile sevgili olmam şahsen ama arkadaş olurum
Kusura bakma, ikizler derim ben. Şahsen ben hiç anlaşamam. Belkide uyumsuzluk bendedir.
Boğa diyen varsa kınıyor ve ikizlerle diyorum, ikizler burcuda beni kınaya bilir umrumda değil 😂
Başak diyen çıkar şimdi basaklarin sucune ya biz sadece uzaktan olaylari izliyoruz. 🤷
Burca göre yorum yapmam insan olmayan ile sevgili olunmaz
Yay, ikizler, ve akrep kadınınıı pek sevmem ilişkilerde ama arkadaşlıkta severim.
koç diyecektim boğa işaretledim yanlışlıkla (5 sevgilim oldu 5'i de boğaydı)
benimde eski sevgilim boğaydı pek anlaşılabilecek tipler değiller
boğa ve koç diyorum ama yine de boğalardan vazgeçemiyorum her ne kadar bir süre sonra toxic ilişkiye dönse de😦
evet kendilerine çok güzel bağlıyorlar
Asıl olması gereken yay burcu yok burda🤦♀️
Balık erkeği olarak balık erkekleri harbi çekilmez tam duygusuz tipleriz ya
Şıklar da yok ama kesinlikle balık aman aman uzak durun balıklardan
Balıklar kadar g. zekalısını görmedim
vallahi çok güzel tanımladın 👏👏👏👏
Hiç bir burç ile sevgili olunmaz
Boğa akrep kova
Ben karar veremedim sizce hangi burç
yengeç bence
Bence yay ben yengeç olarak yaylarla anlaşamıyorum
bende travma bırkan eskisevgilim yengeçti ama yengeçlerle olunmaz gerçekten
yaylarıda çok tanımıyorum
kötü şeyler yaşattı diyelim. ama tabi ki her yengeç aynı değildir.
evet öyle
İkizler çok yorar.
Burçlara çok fazla anlam yüklemiyorum
İkizler burcu düşman başına :D :D :D
Burçla alakalı değil ama Aslan diyorum
Yengec
Kova ve akrep, kendim de kovayım.
Balık olunmaz. Kendimden biliyorum
Tum kizlarin ikizler diycegi net
Toprak grubuyla sıkıcı olur
Sıfır duygu sıfır empati
Ay aklıma bir burç geliyor ama neyse 😄
Hicbir toprak grubuyla
burca göre karar vermek doğru mu?
Oğlak nasıl olma listede?🤔
Sadece o olsa keşke
Bir de bana sor
Oğlak ve başak
Teraziyle olmaz
ikizler bence
Kova neden yok. Kovadan bir cacik olmaz
ikizler erkeği ikizler kadınıyla
İkizler, balık, koç, oğlak, boğa 😂
Koç erkeği ile olmazz
Başak çin işkencesi
Başak erkeği kadar yorucu bir burç uok
Benle olunmaz
hangi burçsun
yükselenim koç ama hiç koç burcunda sevgilim olmadı hatta arkdaşım bile olmadı pek koçları tanımam o yüzden
İkizler
ikizlerim ben yaa ikizler iyidir beee sadece çok üzdüler ikizleri ewjeejfbrjghlreso
Burç sistemi hatalı :)
ankette sınırlı sayıda ekleyebildim daha fazlasını ekletemedim
anladım anket eğlene amaçlı burca göre kişilik yorumu yapamayız tabii ki
Yengeç.
Terazi
Yengeç ve başak
yengeç
İkizlerle olunmaz
Koccc
Koç kesinlikle basa bela
İkizler
İkizler