Gidene
Kalana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gidenin neden gittiğine ya da tekrar görüşeceklerine göre değişiri bir kişi terk ediyorsa onun için zor değildir. ama kısa süreli veda ayrılık ise bence özlem olur sadece. ama kalıcı ise kalan kişi için daha zordur. genelde Vedalar her iki taraf için de zordur, ancak giden için daha zor olabilir. Giden, sevdiklerini geride bırakarak yeni bir yere gidiyor ve yeni bir hayata başlıyor. Bu, duygusal olarak zor bir deneyim olabilir. Kalanlar ise gidenleri kaybediyor ve onlardan ayrı kalıyor. Bu da duygusal olarak zor bir deneyim olabilir. Vedalar, her iki taraf için de zor olsa da, bu zorluğu daha kolay hale getirmek için bazı şeyler yapılabilir. Örneğin, gidenler, kalanlara vedalarını duygusal olarak ifade edebilirler. Kalanlar ise gidenleri destekleyebilir ve onlara güven verebilirler. Ayrıca, vedalaşmayı daha özel hale getirmek için, vedalaşma törenleri düzenlenebilir.
Gidene zor derler ne kadar doğru bilinmez. Giden zaten gitme kararını almış neden zor gelsin ki ona? Kalana epey zor, kalan olmak zor. Kalan çok acı çeker bana göre gidene bir şey olacağını zannetmiyorum.
Cevap
16Cevap
İkisine de
“Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı kalbimdeyken nasıl aklımda derdim”
giden bir sebep göstermeksizin gidiyorsa yani bi nevi kaçıyorsa kalana zor
Kalana zor tabii giden gidiyor ama kalan bakakalıyor
Kalana. Giden zaten yerini ayarlayıp gidiyor. Olan kalana oluyor.
Kalan çeker bütün acıyı ya. Giden kendi seçmiştir kalana olan olur…
kalana. giden zaten yeni umut isigina gidiyordur. kalaninsa umut isigi gidiyor
vedalar boştur. hayat devam eder zaman durmaz anı yaşamak gerek.
Gidene de belki zordur bilmiyorum ama kalana baya baya zor 😇
Gidene zordur.. Sonra pişma olma olasılığı olduğunu bilir, he ir şeyikendi bok ettiğini bilir. Kalan için yeni bir sayfa açmak kalıyor sadece.. E o da haketmediyse terk edilmeyi hazmetmesi sürer tabi biraz.
Kalana. Giden giceği yeri biliyordur çünkü
Her ikisinede zor bence
Kalana tabiki
Kalana zordur kalan çeker acısını
Gidene çok koyar
Kalana zor.
kalana
Gidene
Kalaan kalıyor
Seven veda etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?