Sevgilim ilgisiz. İlgisizlik sonumuz oldu..

sevgilim başka bir yerdeçalışıyor 1 ay daha gelemeyecek.. sorun şu hiç konuşamıyoruz eskisi gibi. bazen ben aramsam msj atmasam onun atacağı yok.. artık dayanamadım söyledim. gece yatmadan bir iyi geceler demek çok mu zor senden istediğim sadece birazcık ilgiydi ama sen busun demek ki olmayınca olmuyor bundan sonra sen bana nasılsan ben de sana öyle davranıcam falan yazdım..

sabah msj geldi işte dün akşama kadar çalıştım sonra eve geldim yattım bi ara seni rüyamda gördüm uyandım sana msj attım sonra tekrar dalmışım ama anladığım kadaryla benim hakkımda hiç iyi şeyler düşnmüyorsun napıyordun diye sormaktansa hemen suçluyorsun falan dedi. ben de bişeyler yazdım halbuki bana msj falan atmadı neresinden uydurduysa.. ama gece saat 1.5 gibi arkadaşlarıyla konuşmuş internet üzerinden anlamıyorum gerçekten neden böyle davranıyor.. şuraya geldiğimden beri ağzıma s*çtın mesaj atmaya korkar oldum biraz rahat bırakmanı istiyorum saçma saçma triplerin beni çok bunalttı dedi. ben de tamam o zaman 3-4 gün konuşmayalım olur mu dedim.. olur yazdı bu kadar.. ve ben şimdi ne olacağını bilmiyorum zaman geçtikten sonra ne olcak kim arayacak tekrar .. :S
Güncellemeler
+1 yıl
şu an internette ve biz konuşmuorz.. arkadaşına yazmış seninde mi canın skkin inş uykun yoktur die çocukluk arkadaşı kız. şmdi uyumamasını bz tartıştığımız için canının skkin olmasına mı bağlamalıyım yoksa of bilmiorum bilmiorum yardım edin .s
Güncellemeler
+1 yıl
şifresini de değiştirmiş az önce .

Güncellemeler
+1 yıl
bu sabah msj attım.özr dılerım cok uzrıne gldım bunaldın haklısın bn byle olmaya dayanamıorm dedım. ben ıyıyım byle dedı.bnde ıyı sen bılırsın byle kalmaya dem et bu yptıgnı hıc untmycm dedm.unutma dedı.bnde ne kadr sevdgınıde anladım bnmle konusmamayı goze alack kadr cok sevıomussun helal olsun bundan sonra ne olck pekı sen soyle dedım. yazık saana hala aynısın dedı.bnde senden ozr dıledm senın bana yaptıgna bak dedım.1 aydr ozur dılıosun ama hala aynısın sana ınanasım glmıor artık dedı.
Güncellemeler
+1 yıl
bnde sen bnden kac defa ozur dıledın hatlıomusun sana kac defa ınandgmı . bazen ysanan ktu seylerın hepsını unutup affetmekte bısydr.sen bılırsın ınanma dedım.cevp vermedı.hala konusmuorz bugun ıkıncı gun. ayrılmıorda tanıorum onu ayrılmak ıstese smdıye kadr solerdı ıma ederdı ama bn ıma edıorum hep bı tepkı vermıo ne olck dıorum konu degstırıo .s
Güncellemeler
+1 yıl
sonuç ayrıldım..ve bır mesaj bıle atmadı tepkı bıle vermedı..
Sevgilim ilgisiz. İlgisizlik sonumuz oldu..