Ama hep karşılaşıyorum kurs olsun ortam olsun yani cidden sıkıldım yaşım 33 ama gördüğüm her kadın kadar her erkek yaşıma göre güzel ve alımlı olduğumu söylüyor. Hadi hemcinslerim ok ve bekar olanlar okey ama dul erkeklerden gına geldi neden böyle bu dünya
Bekar erkekler gibi dul ama genç bir erkeğin ilgisini çekmeyi sevmiyorum?
Dul erkekler biraz tecrübeli olduğundan belki şansım olur diye düşünüyordur. Belki de tecrübelerine güveniyorlardır. Yani hiç evlenmedim ve tam şundan dolayı da diyemiyorum. Genelde yalnız takılır yalnız yaşarım. Dolayısıyla bunlar biraz evlenip boşananların bileceği şeyler. Bazı insanları ne yapsanız engelleyemezsiniz maalesef
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
35 yaş civarı erkeklerin çoğu evli, ya dul ya da düzgün ilişkilere denk gelmediği için ciddi ilişki olayını kapatmış (ki ülkede büyük sorumluluk. dert, naz, kapris vs vs ) konular yüzünden elini ayağını çekmiş kişiler.
geriye kalanlar ise her kuşu ziktim bir leylek kaldı gibi takılan abazanlar ve sorunlu ilişki yürütemeyeceğin kişiler. 'den çok az kalan aklı başında olan, sıkmayan, bunaltmayan, maddi durumu oturmuş kişiler varsa vardır onlarda gökten yağmur gibi kafana düşmesi zor bitanesi.
Dullardan neden nefret ediyorsun ki. İçlerinde muhakkak düzgün, gerçek bir ilişki ve aile kurmak isteyen kişiler vardır. Sana rastgelenlerin kendi karakteri o, bil ki bekar olsalar da aynı davranacaklardı...
Ablacım bu ülkede insanlar iletişimi birbirini yatağa atmak için kuruyor o yüzden her tipten geliyordur aslında da şans eseri olmuştur. Birbirinize sevgi ile yanaşıp her şeyi yaşayacağın birini bulman dileğiyle.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neden yasim 33 ama demissiniz ki? Hani 33 buyuk bir yasmis gibi. Yasiniz gayet genc. Ozellikle bir kadin icin gayet guzel yaslar bence. Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bir kadin bu yaslarda kendini daha olgun, daha kadinsi hisseder. Ve bence hala daha karsiniza guzel bir insan cikabilir. Sirf evlenmek icin evlenmektense hayatiniza iyi bir insanin cikmasini bekleyin, illa ki cikacaktir.
Olgunlasdikca tecrübe artıyor yasadikc aolgunlasiyoruz tanıdıkça ders alıyoruz bir nevi ❤️ katilasiyor aslında bir şeye adım atarken gerek bu ilişki olur gerek de iş hayatımız prosudurlerimiz oluyor ama en güzeli dolu dolu yaşamak yaslanmak