Kesinlikle karakter. Yani insanız tabi eli yüzü düzgün olmasını isteriz yalan yok ama karakter yine de daha önemli. Dünya güzeli olupta kötü odluktan sonra ne anlamı var ki? Başıma da gelmişti. Harbiden doğal güzel bir kızla çıktık çok az. Çok çirkefti ve beni boynuzladı 🤦🏼♂️🤬
Ben iki aşk arasında kalmam aşk benim için kalpten gelen bir duygudur öyle kıyafet seçimi gibi değildir. ayrıca ben dış görünüşe değil karaktere bakıyorum. yani gerçekten kime aşıksam onu seçerdim ama burada önemli olan beni kim seviyor? ben beni seven kadına aşık olurdum. çünkü beni sevmeyen bir kadını sevemem maalesef. ki sevmek de istemem aşk aynı zaman da karşılıklı olan bir şeydir
Aşk manevi bir olgudur. Zamanla içine ruhuna işler ve seni parlatır, ışıldatır. Eğer bu soru hoşlanma flört vb. olsaydı ben dış görünüş derdim ama aşk dediğin için tamamen iç güzellik diyorum. Çünkü dış güzelliğe aşık olursan aşk değildir o. Aşk dediğimiz karaktere olan özlem, his ve ihtiyaçtır.
Haklısın insan aşıkolagörsün tırnağının ucuna da zekasına aşık olur. Fizik gidince geriye aşk kalır ama o da doğru. Hep böyle fit kalmayacağız yaşlanacağız 😂😂
Dış görünüşü yok sayamayız. Gel gör ki ruhlar aleminde yaşamıyoruz demiş sayın Recep İvedik abimiz. Fakat karakterde çok önemli benim adıma. Sonuçta güzellik bir şekilde yüzümüzden silinip gidecek. Baki kalan her zaman karakter olacak.