Bazı insanlar, eski sevgilerini hala sevdikleri için onlara "özledim" mesajı atabilirler. Diğerleri ise, sadece eski sevgilerini hatırladıkları için veya arkadaş olarak kalmak istedikleri için onlara "özledim" mesajı atabilirler. Eski sevginiz size "özledim" mesajı atarsa, onun duygularının ne olduğunu anlamak için onunla konuşmanız önemlidir. Ona neden "özledim" dediğini ve ondan ne istediğini sorun. Eğer o hala sizi seviyorsa, bu, sizin için iyi bir haber olabilir. Ancak, eğer o sadece arkadaş olarak kalmak istiyorsa, bu, sizin için hayal kırıklığı yaratabilir. Eski sevginiz size "özledim" mesajı atarsa, ona nasıl tepki vereceğinize karar verirken duygularınızı dikkate almanız önemlidir. Eğer siz de onu özlüyorsanız, onunla tekrar bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Ancak, eğer siz onu özlemiyorsanız, ona arkadaş olarak kalmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. eski sevgilinizin "özledim" mesajına nasıl tepki vereceğinize karar vermek size kalmıştır. Doğru ya da yanlış bir cevap yoktur. En önemli şey, duygularınızı dinlemek ve kendiniz için en iyi kararı vermektir.