Evet cevapları alalım
Olurum
Olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet cevapları alalım
Ben biri ile birlikte isem eğer o kişiyi sevdiğim için birlikte olurum. Arabası veya parası pulu var diye onunla olmam. Benim için en önemli olan karşılıklı sevgi ve karakter. Bir insanı sevmem yeter yani o isterse dünyanın en fakir insanı olsun. Ben karşımdaki insandan bu tür şeyler bekleyen biri değilim...
Cevap
8Cevap
Akbiline sağlık sevgilim jsjsjjss olurum neden olmayayım... hem yürümeyi de severim..
Süper bir yorum. 👍🏻👍🏻
Olmuşluğum var. Arabasız olabilir ama çalışmayan biriyle sevgili olmam.
Neden olmayalim ki ileride alır almazsada almaz yani banane araba için seninle birlikte oluyorsa sen ayril birlikte olma bence yapma bu kötülüğü kendine ,
Arabam var diye benimle oluyosa çok fena kullanırım sonra da peçete gibi atarım kusura bakmasın kardesim
Araba ne yaa. Masraftan başka hiç bir şey değil. 👍🏻 bi yağını değiştiriyosun 2500 lira. 😂
Araba icin sevgili olan kizlar kendinizi bu kadr indirmeyin seviyorsanız cidden o kişiyi olun unutmayin onlarında kalbi duygulari var senin icin yapilmasini istemedigini başkasına yapma ki dönüp seni bulmasin ayrica çalıs ehliyetini arabani al kendi keyfine istedigin gibi bak kendini geliştir o yaptiysa sende yaparsın
Arabası olan zengindir abi. Bakımı kaskosu sigortası muayenesi 2x mtv si bunları biri ödüyorsa zaten zengindir..
Arabalilar daha srfsz olmak ile beraber arabasizlarda srfzdirler o yuzden ben timarli sipahi ile olabilirim belki o da olmadigina goreee
Hahahahah etkilendim güzel bir cevap. Bu cevabın sahibiyle tanismak isterdim. d
Bu cevabin sahibi alyanslı gardaş
İnanmam gerçekten mi hahaha
Eşiniz şerefsiz değil sanırım. D
Yasina gore degisir. Isi varsa ve yeterince olgunsa bence arabasi olmasi lazim. Ama daha ogrenci ise geliri de yoksa aile haricinde pek de sikintili olmamasi lazim o zaman.
Arabam var diye benimle oluyosa çok fena kullanırım sonra da peçete gibi atarım
Alıyorlar sonradan alan çok kişi var. Sokak bedava dağıtmışlar gibi arabayla dolu. Ben yürüyüş yapıyorum görüyorum
Kardeşim araba çirkin diye kız binmedi gerisini sen düşün
Adamla sevgili oluyorum arabasıyla değil.
Olurum. İlişkiyi arabayla yaşamayacağım herhalde.
Olurum, neden olmıyım
asla olmam. ferrari altı kurtarmaz
Benim için kariyer önemli mülk önemsiz
Mal mülk*
Sorunun saçmalığına bak ne alaka arabayla evleniyo kızlar İQ ünmaymundan farksız
Hiç bi sevgilimin arabası yoktu crvscsekdtmsröe
Olmam arabada sevişmek çok güzel oluyor
Telefonunu verir misin canım
Arabayla mı evlencem napayım araba
Ne gereksiz bi soru bu
Kimseyle sevgili olmam
Olurum
Soruya erkeklerin de cevap vermesi peki...
Olurum neden olmayayım
olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?