- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık aşkın yaramaz çocuğudur. Nerden nasıl çıkacağı tahmin edilmez. Bu yüzde en basit şeyler bile ilişkilerde sorun haline gelir. Elbette kıskanılmak hoşuma gider. Ama çok sık boğaz edilmek soğutur beni. Bu boyutu duygusallık etkiler. Hepimiz şunun farkındayız. Birisini aşırı derece kıskanmak onun bireysel özgür alanını daraltır. Bu sebeple ilişkinin soru cevap tanışma kıstasında çoğu kişi yok yaa ben az kıskanırım diye naralar atar. İlişkinin içine duygusallık tam anlamıyla oturduğu an kıskançlık yukarı doğru hızlıca ivme kazanır.
43 Yorumla
Soran+1 yılBen hep bu konuda sınıfta kalıyorum işte..
- +1 yıl
Geçeceğin konulara odaklan.
Soran+1 yılBilsem yöneleceğim..
En İyi Cevaplar
+1 yılOtu poku kıskanan tipleri sevmiyorum evet bende sahiplenici yönümden ötürü koruma iç güdüsü gelişen biriyim mevzu sevdiklerim olunca korumak kollamak adına sert tepkilerde verdiğim olur ama mantıksızca yapılan her davranış yanlıştır sevgi ile kıskanma arasında ince bir çizgi var ve bence insanlar bu çizgiye çok basıyor tamamen özümsemediğim kabullenemediğim kadını asla gerçek mana da kıskanmadım tam anlamıyla güvendiğimiz zaman aslında sevginin kıskanmak yerine daha çok ona güvenmek olduğunu anlıyoruz fakat bu bahsettiğim duyguyu karşya geçirebilecek yapıda insan sayısı parmakla gösterecek kadar azaldı o nedenle ilişkiler daha sorunlu ve yıpratıcı olmaya başladı doğru nedir nasıl davranılır çok iyi bilmeme rağmen zamanında yanlış bir çok davranış sergiledim, geriye dönüp baktığımda asla bunlar sevgimden diyemem...
27 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim, ama her kıskanan güvensizlikten ötürü kıskanmıyor. Ben sevdiğim benimsediğim herkesi bir başkasından kıskanırım. Bu onlara güvenmediğim anlamına da gelmiyor..
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum eminim bir gün sende beni çok iyi anlayacaksın. Güvensizlik olduğunu vurgulamıyorum sadece aslında doğru ve yanlış tektir biz kendi doğrularımız çerçevesinde kendi kıskançlık duygumuzu anlam katıyoruz yanlış tam da burada başlıyor gerçek mana da güven duygusu kıskançlığı kontrol etme gücüne sahşptir. Dengelerin şaştığı mantığın kaybolduğu bir duygudan bahsediyoruz kıskançlık normal bir duygu değil fazla rahatlığın da normal olmadığı gibi
Soran+1 yılOrtasını bulamadığım bir duygu bu. Zararı bana oluyor ama hiç değilse art niyet beslemeden sevdiklerime karşı böyleyim diyerek şimdilik varlığıyla mutlu oluyorum..
- +1 yıl
Ben de paylaşmayı sevmeyen hatta benden fazla biriyle daha çok gülse sıkıntı çıkarabilecek bir tipim ama yanlış olduğunu biliyorum bu tip duyguların önüne geçebilecek tek duygu güvense bence o duyguya su vererek yeşertmek daha huzurlu olmamızı sağlar değil mi 🙂
Soran+1 yılGüven değil o paylaşamamak. Bu istemsiz oluşan bi duygu..
- +1 yıl
Yani istemsiz ve kontrolsüz duygular hep tehlike arz eder :))
Soran+1 yılBuna katılıyorum..😊
karşı tarafta psikolojik rahatsızlığa çıkıcak kadar kıskançlık varsa ve karşı tarafta aşağılık kompleksi olursa ve kadını yaptığı makyajına taktığı takıya sürdüğü ojeye kadar kıskançlık adı altında baskı yapıyorsa kesinlikle hoşuma gitmezdi
tek erkek baban ve ben olucam diyen tipler eve geç saate gidince burnumuzdan getiren erkekler giyime kuşama arkadaşa yani kısaca herseye en ince detayına kadar karışıp baskı yaparsa bunun adı kıskançlık değildir ve nefret ederim
ama olması gereken dozda tatlı kıskançlıklar tabiki hoşuma gider çünkü bir erkek kıskanmıyorsa kesinlikle sevmiyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılO kıskanmak değil hatta kadını bir mal gibi gören aşağılıkların düşüncesi..
+1 yılElbette gidiyor ama dozunda ise. Öyle aşırı kıskançlığa hiç gelemem hatta hiç haz dahi edemem. Beni şahsen aşırı kıskançlık bunaltır ve sıkar bir müddet sonra. Bende öyle aşırı kıskanç biri olduğum için sürekli birbirimize gireriz karşılıklı. İşte o yüzden o bana göre biraz daha sakin olabilir diye düşünüyorum şahsen ben...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılE tabiki hoşuma gider ama b*kunu çıkarmadığı sürece...😄
23 Yorumla
Soran+1 yılO çıkaranlardan olmaktan gurur duyuyorum..😅😅
- +1 yıl
Kıskançlığı kısıtlamakla karıştırmıyorsan gurur duymalısın bencede...😄
Soran+1 yılÖzgürlüğüne karışmam Kısıtlamam ama burnundan getiririm..😂
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılPek güvenemiyorum manitaya aşırı sinirli olabiliyor kiskanmasa daha iyi😄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Kıskanmak ve kıskanılmak hoşuma gider
12 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken..
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yerine göre her şey ve kararında
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, ancak beni manyak etmeyecek şekilde.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGünaydın, benim hoşuma gitmez. çünkü sevdiğim kadının beni sürekli kıskanması bana güvenmediğini gösterirdi. zaten bir kız bana mesafeli davranmazsa sınırını aşarsa ben zaten gerekeni yaparım yani iletişimi keserdim. ve kimseyle de gereğinden çok samimiyet kurmam ya da mesafemi aşmam hiç bir zaman bu yüzden de sevgilimin kıskanmak yerine beni sahiplenmesini isterdim. her zaman yanımda olsun birbirimizi koruyalım her zaman yanımızda olalım birbirimiz için her şeyi yapalım.
12 Yorumla
Soran+1 yılGünaydın Barış..😊
- +1 yıl
Günaydın abla ☺️
+1 yılSeven insan kıskanır.. Kıskanç bir kadın olarak kıskanırım deli gibi.. Ama kıskanılmak da isterim..
39 Yorumla
Soran+1 yılBen de..🤦♀️
- +1 yıl
Kıskançlık damarlarım da var.. Kimi kıskandın bakalım.. 😅
Soran+1 yılKim ben miiii..
Kimseyi kıskanmadım ki..😂- +1 yıl
Evet sen.. 😅 Bilmem artık.. 🤣
Soran+1 yılBaktım kimse yok..😂
- +1 yıl
Olmasın boş ver dertsiz başına dert mi alacaksın.. 😅
Soran+1 yılKatiyen öyle kötü şeyler yapmam..😂
- +1 yıl
Aferin yapma tabiii.. 😅
Soran+1 yıl😅😅😅
+1 yılSoğuyorum ben. Bu kıskançlık işini sevmeyen tek insan ben miyim? Millet bayılıyor kıskanılmaya 🤦♀️ bana hakaret gibi geliyor kıskanılmak.. sana güvenen adam kıs-kan-maz. Ben sahiplenilmekten yanayım, kıskanacak olan sevmesin beni öf
15 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmak güvenle alakalı bir durum değil, seven insan sahiplenir ve sahiplendiği benimsediği insanı paylaşamaz. Tabi ki her anını didik didik edip onu kısıtlamak ya da dedektif gibi peşinde olmaktan bahsetmiyorum. Zaten o apayrı bir durum. Ama kıskanmak gözünden sakınmak demektir.
- +1 yıl
Direkt güven meselesi. Farkı şöyle anlatayım; Kıskanan kişi: dış dünya için sevdiği ile kavga eder, kısıtlar, darlar, güvenmez... Ör; o eteği giyemyeceksin, oraya gitmeyeceksin, onla konuşmayacaksin, şunla görüşmeyeceksin...
Sahiplenen kişi; sevdiği için dış dünya ile kavga eder. Kısıtlamaz, darlamaz, korur, savunur, güvenir. Görüştüğüne, giydiğine karışmaz. Ama na karışan laf eden olursa haddini bildirir.
Soran+1 yılO kıskanmaktan ziyade direk güvensizliğe giriyor. Sahiplenmek ve kıskanmak bana göre arasında çok çok farkı olan bir durum değil. Güvenmediğim insanı başta didiklerim sonrasında umrumda olmaz ama kıskandığım insanı benimsediğim için kısıtlamaya bile kıyamam. Ki kim olursa olsun onu yapma buraya gitme diyecek bir Yapım yok herkesin aklı fikri var. İlişkisine saygı duyan insan zaten gerektiği gibi davranır..
- +1 yıl
Ben senin için yazmadım, genel görüşümü belirttim. Bizim ülkemizde durum bahsettigim gibi maalesef. Doğru sevmeyi bilmiyoruz
Soran+1 yılHiç bir zaman bilinmedi ki zaten..🤦♀️
+1 yılYani şöyle söyleyim insanoğlu egoist varlık kıskanılmak sahiplenmek kım ne derse desin herkesın bir hosuna gıder gitmiyor dıyen kumda oynasın.. Lakın ayarı var bunun.. Birini cok kıskandığını hıssettırırsen hem poposu kalkar hemde karsı taratfa bu beni hep boyle kısıtlayacakmı dusuncesı ne yol acar...
İlişkiye insan yemek gibi bakmalı tuzunu, yağını, suyunu eser miktarda ilave etmeli ne eksik ne fazla.. Boyle kitap gıbı yazmak kolay ama dersen sen bunları uygulayabılıyonmu yokk bende kıskandığım zaman asırı ya kaca bılıyor kırabılıyorum.. Cunku sevdimi cok sevıyorum
10 YorumlaPek sayılmaz. Özellikle kısıtlama veya suçlama derecesine geldiğinde ben pılımı pırtımı toplar kaçarım😅
İçimden geldiği gibi olamadığımda çok mutsuz oluyorum.
Kıskanmak noktasında ise. Karşı cins kişisi bana gerekli olan güveni sağlarsa herkes mutlu, mesut yaşar gider😂
Yoksa eyvah eyvah 🤣215 Yorumla
Soran+1 yılYahu kısıtlamak değil olay.😄
Neyse anlatmaya üşendim..😂
Soran+1 yılBugün aşırı yorgunum affınıza sığınıyorum Sayın üyecan..😅
Soran+1 yılYok, az sitede görüş atayım sonra uyuyayım iznin olursa..😂
Soran+1 yılDaha şimdi aldım bi tane..😂
Soran+1 yılTam saatleri..😂
Soran+1 yılDur birazdan sana bir şey itiraf edeceğim..😂
Soran+1 yılSus aramızda..😂
Soran+1 yılRezillik deme ya..😂
+1 yılHiç kıskanmiyor oluşu benim için sorundur çünkü seven insan kıskanıyor.. aşırı derecede olanini sevmem beni kısıtlıyor huzursuz ediyor ve sürekli açıklama zorunda kalıyorsam eğer.. herşeyin dozu vardır onu aşmadıgi sürece sıkıntı yok.. kıskansın beni arkadaş 😃😍
18 Yorumla
Soran+1 yılKısıtlama olmadan diyorum elfim ya..🙈
- +1 yıl
Kiskanmali elbette bir şey derler. ona da şimdi yazmayım.. kıskanacak ulannn o kadaaarrrrr 😃
Soran+1 yılO kadarrrr..! 😂
Biz neye kime yükseldik ki şimdi..😅😅- +1 yıl
Ben bugün genel olarak yükseğim bebeğim.. konu ile alakasi Yok 😃🙈
Soran+1 yılArada ben kaynadım..😂
- +1 yıl
Seni severim ben 🤗🤗
Soran+1 yılBen de seni çok çokkk..😍
- +1 yıl
😍🌷🤗🤗🤗
+1 yılKıskanılmak tabi ki güzel bir şey ama fazlası olmasın bununda :D
15 Yorumla
Soran+1 yılYooo.. kat kat olmalı.😂
- +1 yıl
Beni boğar ve ilişkiden uzaklaşmama sebep olur bu :D ben özgürlüğüme düşkün birisiyim :D
Soran+1 yılElbet bir gün senin de özgürlüğünü elinden alan olur, o zaman görüşürüz sarışın..😂
- +1 yıl
Çok çok aşık olursam birine ancak öyle ki öyle oldum durumda da şikayetçi olmam :D
Soran+1 yılHadi inşallah görürüz o günleri..😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Kıskanılmak hoşuma gider ve de kıskanırım. Kıskanılmadığım ilişkide özellikle kıskandırmak için bir şeyler yaparım. Kıskanılmak çok güzel bir duygu, seviyorum. Fakat her şeyin fazlası zarardır. Dozunu kaçırmamak lazım, kararınca güzel aksi sıkıntılı olur, boğulmak istemem..10 Yorumla
+1 yılDozunda kıskançlık hatta bazen biraz daha fazlası her zaman hoşuma gider.
Çünkü ben de öyleyim😃21 Yorumla
Soran+1 yılAbartmayı hep severim..🙈😂
+1 yılNiye kız kasiyer olan kasaya gittin diye laf yemişliğim bile oldu zamanında 😂.
Şu an yalnız olduğum için kafam rahat şükür. Tadında olursa güzel elbette.13 Yorumla
Soran+1 yılErkek varken gittiysen haklı tabii..😂
- +1 yıl
Yok artık ayy 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDozunda olursa çok eğlenceli olabilir. Ama görüşme dediğimle görüşürse iş çirkinleşir ve ben orada durmam
15 Yorumla
Soran+1 yılYasaklar listesini hazırla..😂
- +1 yıl
Sana benden başkası haram 😂 kapat gözünü
Soran+1 yılTamam, sen ne dersen o artık..😅😅
- +1 yıl
Roller biçildi 😄
Soran+1 yılHadi oynayalım..😂😂
+1 yılkıskanılmak hoşuma gider kısıtlanmadığım sürece paylaşılamadığımı sahiplenildiğimi hissettirir
116 Yorumla
Soran+1 yılBi kıskansana beni mavişim..😂
- +1 yıl
kıskanacağım bir şeyler yapman lazım 😂 lâkin o zaman da soğuyorum nasıl yapsak 😂
Soran+1 yılSeni ısıtırım ben, sakın soğuma..🤨😅
- +1 yıl
yaaa çok heyecanlandım şimdi 😬😀
Soran+1 yılDüş bakim ben hazırım..🙈😂
- +1 yıl
düşersem tutacak mısın 😀
Soran+1 yılSen düş ben sana pamuklar sererim..🫠
- +1 yıl
hoplaya zıplaya düşerim o zaman zıp zıp 😂
Soran+1 yılDüş artık dermanım kalmadı..😂😂
- +1 yıl
düştüm ya 😒 ben sana laflarımı ikiletme demedim mi kadın 😒
Soran+1 yılOyyy.. şimdi oldu sert ve haşin..🙈😅
- +1 yıl
illa çıkartacaksın içimde ki dominant kadını 😂
Soran+1 yılBundan hoşlanıyorsam demek ki..😂😘
- +1 yıl
şşş 🤫 uyuttum onu uyuyor şu an uyandırmayın lütfen
Soran+1 yılPekiiii.. 🤫 😂
- +1 yıl
eheh 🤪🤪😬😀
+1 yılZaman zaman yaptığım oldu sessiz ve sakince sarılıyor gibi yapıp kulağına gebertirim seni gidelim demeler falan ama sesli söylemem kıskanç sayılmıyorum bence 😂 Sevgili eşim kıskanınca gerilirim ama ben o yapamaz sonuçta ben de kıskanç değilim 😂
10 Yorumlakıskanılmak güzeldir evet. ama kıskanmaktan nefret ederim. iğrenç bir duygu. ve eğer kıskanıyorsam , beni bilerek kıskandırıyordur demek ve ben beni bilerek kıskandırmaya çalışan birini kıskanmam direkt soğurum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet, hoşuma gider.
Ancak dozunda iyidir. Fazlası bunaltır.11 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan o doz ama bazen ipin ucu kaçabiliyor da..
+1 yılHoşuma gider ama , ama kısıtlanmaya giderse nefes alamam boğulurum geberir giderim
14 Yorumla
Soran+1 yılDuamı ettim ben sana..😏
- +1 yıl
Sen ancak beddua edersin bana 🙄
Soran+1 yılDoğru..😏
- +1 yıl
😳😳😳
+1 yılKıskançlığı daha çok besleyen sevgi mi yoksa güvensizlik mıdır ki🤔😄
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgi o sevgiiii..😂
- +1 yıl
😄👍
+1 yılEn sevdiğim. Bir de çok enteresan bazen hiç olmayacak şeyi kıskanırım, bazen de hiçbir şekilde kıskanmam.
10 Yorumla
+1 yılBen çok kıskanç biriyim, ama karşı cinsin kıskanması bir tık hoşuma gidiyor. Seven insan kıskanır..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanılmak hoşa gider ama dozunu ayarlayamayan partner işi paronayaya döker. O da ilişkiyi bitirir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKıskanmak denmesin bana... kanım çekiliyor... ama işte belli etmemeye çalışıyorum... ufak ufak laf sokarım... kiskanilmak da iyidir ama dozunda yaa
10 Yorumla
+1 yılGitmez mi ya kıskanma sahiplenme sevgi duyma sebebiyle olur aynı zamanda da koruma içgüdüsünden ah ama sevgilim yok 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskanılmadığım ilişkiye ilişki demem. Bir sorun var demektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende öyle düşünürüm..
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanılmak tehlikeli bir eylem. Bir zaman sonra kıskanmayı bırakır karşı taraf. Sonrası da kötüdür zaten. 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılYani Karadeniz kızıyım biraz var ama zararsız 😏😁
20 Yorumla
+1 yılKıskanılmak istemeyen kişi bence ikili ilişkilerini sorgulasin
10 Yorumla
+1 yılHiç kıskanmayan da olmaz ki. Biraz kıskanması lazım. Kararında olan her şey daha güzel.
10 YorumlaKadınların ne istediği belli değil ki
Kıskanıyor diye kızıyor, kıskanmıyor diye kızıyor10 Yorumla
+1 yılAşırı kıskanılmak hoşuma gitmez ama dozu da kıskançlık iyidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürlüğüme düşkünüm, baskıya gelemem. Kararında kıskanılmayı brn de severim elbette çünkü sevgi göstergesidir. Ama fazlası oldumu hayatta tahammül edemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılAbartılmadığı sürece hoşuma gider. Kıskanmak sadece bizde olan bir şey değil zaten hayvanlarda bile oluyo.
00 YorumlaDarlamayacak düzeyde olursa evet
10 Yorumla
+1 yılAbartmadığı sürece hoşuma gider
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAzını, çoğunu, dozunda olanı, olamayani... Hiç bir türünü sevmem.
10 Yorumla
+1 yılEvet gidiyorum benim
24 Yorumla- +1 yıl
Gidiyor* olcaktı😂😂🙈
Soran+1 yılAnladım ben..😂🙈
- +1 yıl
Cansın 💞
Soran+1 yılSen de..😌💛
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gıskaaaaaaansın artık biri yaaaaa 😭😭😭😭
13 Yorumla
Soran+1 yılAdayları bekliyoruz tamam sakin ol..😅😅
- +1 yıl
Yaw he he ?
Kapının önü bomboos 😭😭😭
Soran+1 yılAnca gelirler..🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılEvet hemde çoooook😄🌹
16 Yorumla
Soran+1 yılBenden sana gelsin o zaman..😂
https://youtu.be/-8cFfkyk7vA- +1 yıl
Gonder gelsin tatlim 😄 buda benden sana gelsin o zaman☕🍰🌼🌹🤗
Soran+1 yılAh.. çok teşekkür ederim.😌💛
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🌼🌹seker bal olsun yarasinnn gùzelime 🙈
Soran+1 yılCansın..😍
- +1 yıl
Balsinn❤❤
+1 yılAşırı boyutu cok fazla geliyor fakat kiskanilmak çok güzel bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuz gibi düşün
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani..
Cevap sahibi+1 yılYemek tuzsuz olur mu?
Ama fazla olursa yiyebilir misin…
Soran+1 yılAnladım..
+1 yılEvet bunaltmadigi sürece çok hoşuma gidiyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet severim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık seviyesine ulaşmadan.
10 Yorumla Tabiki dozunda olmalı, hiç olmazsa da olmaz
10 Yorumla
+1 yılasla beni kıskanmaz sevdigim baska erkekten
10 Yorumla
+1 yılAşırı olmazsa evet hoşuma gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok sinirlenihorum kiskanilinca
10 Yorumla
+1 yılGider ama dozunda.. fazlası sıkar..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeni sıkmayacak kadarı gider
10 Yorumla Giderdi herhalde 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gider ama boğmadığı sürece tabi ki
20 Yorumla
+1 yılToksikliğe dönmeyecekse hoştur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Renk katar hayatıma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılEvet hoşuma gider
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılilişkim olmadı henüz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok aşırı olmadığı sürece evet
10 Yorumla - Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne