+1 yıl
Kadınlarda görmekten en rahatsızlık duyduğum başlıca özellikler;
Drama Kraliçesi olması, (Ortak özellikleri de ona fazla ilgi göstermediğinizde sizi başkasıyla konuşmakla suçlamaları. )
Aşırı kıskanç olması,
Yalan söylediği halde aptalı oynaması,
Kurban taklidi yapması, (Kendisi masumdur, her zaman başkası suçludur)
Tırnaklarını yemesi, (Tırnak yiyen kadın gördünüz mü güzel olsa bile yangından kaçar gibi kaçın, psikopat çıkıyorlar; tecrübeyle sabit.)
Erkek gibi küfür etmesi.
Ağzında sakız varmış gibi ağzını yayarak konuşması vs.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkısıtlamaya çalışması ne giysem sorundu nereye gitsem sorundu bir yerde otururken bile o sana mı baktı yok bu sana mı baktı sürekli burnumdan geliyordu
kısaca bütün ilişkilerimde en çok çektiğim şey kısıtlanma şeyleri o yüzden nefret ediyorum kısıtlanmalardan eşeğinde sevmediği ot burnunda bitermiş hesabı hep bunu yaşadım hep113 Yorumla- +1 yıl
Bizim erkekleri yanliş büyütüyor bu toplum hatanın kaynağı orada başlıyor
- +1 yıl
sahiplenilmek mükemmel bir şey kıskanılmak iyidir hoştur lâkin sahiplenmek kısıtlamak değil ya
otururken o sana mı baktı bu sana mı bakfı diyecek kadar olmamalı
bir tanesi de sana yolda bir erkek adres sorsalar cevaplamıcaksın derdi üşütük gibi - +1 yıl
Hayır baksa bile sanane sen sevgilinin duruşuna odaklan başkasının ne yaptığı neden umrunda oluyor. Ben hep diyorum burada kıskanan erkek dış dünya için sevdiği ile kavga eder , sahiplenen erkek sevdiği için dış dünya ile kavga eder.. kıskanmak iyi ve temiz bir duygu değil , hasta bir duygu
- +1 yıl
yok bir de beni bu şekilde baskılamak aşırı saçma hani o kadar sadığım ki ben bir de biliyodu hepsi de gözümün onlardan başkasını görmediğini
- +1 yıl
Hastalar hasta senlik değil. Bende yaşıyorum aynı sorunları... bir kadın olarak çok iyi anlıyorum seni. Bir tanesi evden çıkma seni kimse görmesin istiyorum bile demişti bana yuh ya yuh yazıklar olsun bu zihniyete, hepsi mağara adamı. İlkel olmayan erkeklere denk gelmek dileği ile 🥂
- +1 yıl
aynısını yaşamadıysam yemin ederim ya , seni kimsenin bulamayacağı bir yere kapatmak istiyorum kimse görmesin diye demişti bana 😀 acaba tıpta bunun adı hastalık mıdır
- +1 yıl
Hastalık tabi normal olabilir mi bu durum. Babam da erkek 😄 hiç böyle saçmalıklarını görmedim,. anneme güvenir inanır onun kendini koruyabilecegini bilir, duruşuna inanır yani
- +1 yıl
benim babam hiç kısıtlayıcı değildir mesela ben böyle mağara adamlarını ilişkilerimde gördüm bir tek 😀 babam aksine aşırı moderndir hiç bir şeyime ne karıştı ne bişey bu güne kadar
- +1 yıl
Böyle babalara sahipken biz kanar miyiz bu mağara adamlarına avuçlarini yalasinlar yok onlara biz🥳 😂
- +1 yıl
kandık ya kızım en sinir bozucu tarafı bu işte hepsi de ciddi ilişkilerimdi 😂 ama insan babası tarafından böyle özgür yaşayınca modernlikler görünce böylelerini nasıl sevdim nasıl nasıl diye kendini yiyor
- +1 yıl
of ya of benimde ciddiydi. Neyse bundan sonra kanmayacaz söz ver bana 🤣
- +1 yıl
ben kesin kanarım gene 😂 çünkü bunların hepsi en başta ben asla kıskanmam rolleri yaptılar bana aşırı modern olduklarını gösterdiler bir nevi yemlediler beni ama aylar sonra içlerinden hepsinden ejderha çıktı 😂 bir de aşırı zeki kültürlülerdi meslekleri yüksek mevkiler aşırı gelişmiş kişilerdi 😂 iş sosyal hayatında modernlik kumkuması ama benim yanımda saçma sapan dağ ayısı gibi 😂 yok neden kırmızı ruj sürmüşüm bir tek başbaşa ona bulaştırmak için sürecekmişim 😂😂😂
- +1 yıl
O zaman yolun açık olsun yoldaş Tanrı seninle olsun ✊🏻 😄
Aşırı kıskançtı ve kısıtlayıcıydı ama sevdiğim yönleri daha fazlaydı. Parmağıma diken batsa en çok onun canı yanardı, benimle ilgili olan her şey için çabalardı, sahiplenici ve güven veren biriydi. Ama işte kötü yanlar maalesef iyi yönleri de silip geçiyor zamanla. Sevgi azaldıktan sonra da ilişki katlanılmaz bir hal alıyor.
25 Yorumla- +1 yıl
Yazdıkların da kendi duygularimi buldum..
- +1 yıl
Türk kadının kaderi bu 🥺 yetişememiş yetişkinler ülkesinde kadın olmanın bir bedeli var
- +1 yıl
Rica ederim 🌷
Gizli Üye(36-45)+1 yılMacera heyecan adı altında saçma sapan istekleri vardı. Kafede oturuyoruz hadi aşağıdan geçenlerin kafasına tükürelim dedi, tramvay geçiyor yanımızdan hadi hareket çekelim diyor. Gerçi o zaman 22 yaşındaydık ama bana yine de çok çocukça geldi ve yapmadım tabi
32 Yorumla- +1 yıl
22 yaş için de fazla çocukça 😅
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden sanırım uyuşamadık bitti. Hem çocukça hem de terbiyesizlik, edepsizlik. İnsanların kafasına neden tüküreyim evrimini tamamlamayan maymunlar bile ondan daha insandı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEski yok kafam rahat fakat eşim eski olursa o zaman tek şikayetim çenesi olur. Oysa kadınlar susmaz derler🤣🤣🤣
26 Yorumla- +1 yıl
Ömürlük olsun inşallah. Erkeğin dirdiri insani ipe götürür 💆♀️
- +1 yıl
Amin canım. Alıştım sayılır 25 yıl çeyrek asır 🤣🤣
- +1 yıl
Demek tatlı dilli daha çok yoksa zehir olsa o dil, zor çeyrek asır devirirdi ben en fazla bir sene dayanabildim 😅
- +1 yıl
Ben fazla sabırlıyım diyelim🤣🤣 çocuklar anne bunca yıl nasıl katlandim diyorlar🤣🤣🤣 aşkın gözü kör diyorum😀
- +1 yıl
Ben sizi çok. yakiştiriyorum tam bir ruh eşi duygusu hissettiriyor fotolariniz, birbirine çok yakışan bir çiftsiniz maşallah size. Bir erkeğin medeniyetsiz kaba saba olmasındansa geveze olması çok daha evladir 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim😀
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Çok kaprisli ve kibirliydi 😂
20 YorumlaHiç sevgilim olmadı, bir kız arkadaşım vardı. Benimle hiç buluşmuyor, telefonla bile aranıyor ve konuşmuyordu. Bu beni çok mutsuz ediyordu. Ama ileride daha yakın oluruz umuduyla hep devam ettim. Sonunda da gosting oldu. 😃 ben böyle insanlara inananacak, ileri de iyi şeyler olacağına inananacak kadar a. ptalım. 🤦♂️ Bak yine başkasına kızamadım 😃
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanın önce kendindeki hatayı sorgulaması onun ne kadar gelişmiş bir insan olduğunun kanitidir
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEski karım için yazayım. Bencil, agresif ve küfürbaz olması... Empati yoksunu olması. Çıkarcı olması. İnsanlarla sorunlarını uzlaşarak değil, kavga ederek çözmeye çalışması. Öfke kontrolünü beceremiyor olması. 2 yıl boyunca aldatmış olması. Kısaca lanet, iğrenç, oro. punun teki olması.
12 Yorumla- +1 yıl
Of of berbatmiş cidden. Geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk gibiydi sevmeyi basit sanıyordu ve yalanla bir ilişkiye başladık. Dünyaları eline vermeme rağmen, aslında bana aşık olmadığını öğrendim. 7 Ay sonra söylemesi bir yana, nedenini sorduğumda aldığım cevap ona göre sıradandı.
"Olurum sandım". Neyse ki hayat bir deneyim ve kimseye gerektiğinden fazla değer vermemek gerektiğini anladım 😇.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYalancının tekiydi. Herkese yalan söylerdi ama bana kıyamaz beni sevdiği için bana söylemez diye kendimi kandırmıştım. Ne safmışım
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Daha bugün eski sevgilimi tanımadım. En sevmediğim şeylerini hiç hatırlayamam.
20 Yorumla
+1 yılNegatif yönleri yerine tecrübemiz oldu deyip geçmiş geçmişte kaldı demek daha doğrudur.. Yaşamaya devam ne olsa hepimizin kusurları var
14 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe neden var başkaları ile paylaşmak için
- +1 yıl
bu iş hayatı değil özel hayat arada fark var ama .. yorumlara baksana hepsi bir şey yazmış sanki kendileri harikada
- +1 yıl
Neyse söyleme tamam. Herkesin artı ve eksi yani vardır. Amma olay yaptın 😮💨
- +1 yıl
iyi bari kilişe olarak diyelim büyük bir sır sakladı
+1 yılBen bır zamanlar sevdıgım kadın hakkında arkasından hıcbırzaman kotu konusmam... ıcımden sover sayarim o ayrı.. bunun unutamamakla falanda alakası yok. Kırıntısı bile kalmadı cok uzun sure gectı.
10 Yorumla
+1 yılHiç bir zaman sevgili gibi değil iki dost gibiydik dobra sözlüydü ayrıldıktan sonra dost olarak yazışmaya devam etmeye karar verdik ve hiç bir şeyin değimediğini fark ettim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenden sakladığı şeyler olurdu ve her seferinde yakaladım bunu. Neyse iyi bir ders verdim diğer sevgililerine öter anında aynı şeyleri yaşamamak için.
20 Yorumla
+1 yılBiraz bencil bir yapısı vardı, alttan alta kendini öne çıkarıp beni ezmeye çalışıyordu. Söylediğimde benim alıngan olduğumu söylüyordu
10 Yorumlamesaj bağımlılığı.
ama bügün bana günaydın demediiiiiiiiin
yatarken iyi geceler dedin öi banaa
bil bakalım bugün günler neee
10 Yorumla
+1 yılPis gıcık adi hadsiz içinin pisliği resmen kokusuna vurmuş kokarca kirpi böcek neyse yormıycam kendimi adi pislik.
10 Yorumla
+1 yılBenim hiç sevgilim olmadıki abi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok kıskançtı, marketten alışveriş yaparken telefon açıksa kasiyer kızın konuşmasından sana yavşıyor vs derdi.
Aşırı ilgi isterdi.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2. görüşmede evlenmek ve evlilik muhabbetleri.
20 Yorumla
+1 yılEski olmadı onun için bu soruya Cevap veremiyorum ki yawww
10 Yorumlaİlgisiz, çabalamayan biriydi. Belki sevmeyi bilmiyordu veya sevmiyordu bilemiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş geçmiştir.
Geriye sadece yaptığım hatalar için bakarım.
Gerisi boş.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılDır dır inat pazarlık ve tribal enfeksiyon tabi bu eski sevgili değil eski eş kişisiydi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlamak, sürekli bir şeyleri inandırmaya çalışırdım en sonunda bu yorgunluk beni ondan itti
10 Yorumla
+1 yıl1. Üzerine oturmayan maskülenlik.
2. Benimle anne/abla modunda konuşması
3. Küfür etmesi
4. Arabesk müzik dinlemesi
5. Ülkücü olması
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok alıngan bir insandı. En ufak şakaya alınırdı ki ben de her gördüğüm şeyi espriye vuran bir insanımdır. Çok zordu çook.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin en iyisini o bilirdi egoistti ve çok iyi bir senaristti 😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok aşırı kasıntıydı sanırım
10 Yorumla
+1 yılArtık bana ait olmayan biri hakkında konuşmayı kendime doğru bulmam. Sevdiğim şeyleri fazlaydı aslında. Bu zamana kadar bana karşı bir yalnışını görmedim. Yollarımızı da dostca ayırdık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral seks yapmayı sevmezdi. 3 dk da orgazm olur ve sonra da uzanıp mal gibi beklerdi.
10 YorumlaBüyük bir karakter eksikliği problemi vardı
10 Yorumla
+1 yılAşırı sinirlilik hali ve umursamaz olması.
10 YorumlaKendini çok acındırıyordu ve işten kurtulmak için benim psikolojim iyi değil işte iş yeri psikolojimi bzodu diyordu ama iş yeri çok samimi bir yer
23 Yorumla- +1 yıl
@lerrember çalışmayı sevemeyen biriymiş.
Zaten çalışmayı sevmeyen sorumlulukta almaz.. iyi ki tekme atmisin - +1 yıl
Ooo neler neler öğrenmişsin iyi ki yol vermişsin kurtuldun desene
+1 yılBeni sürekli suçlamaya çalışması
12 Yorumla- +1 yıl
İnsan sevdiği ile gururlanir onurlanir seviyorum diyipte hep suçlamak karalamak neyin kafası acaba. Bende çok maruz kaldım bu duruma
- +1 yıl
Çok seviyordum onu ama en çok da haklıyken haksız duruma düşürmesine sinirleniyordum sonra dayanamadım zaten
+1 yılmemnun olmazdı hiç birşeyden
112 Yorumla- +1 yıl
Huzursuz insanları memnun etmek imkansız
- +1 yıl
sorma ya. insan düşününce iyi ki bitmiş diyor :D
- +1 yıl
Bir hafifleme geliyor aynen 😄
- +1 yıl
:D dur hatırlatma gecemizin keyfi kaçmasın
- +1 yıl
Benim gecemin keyfi yeni başladı 🥂
- +1 yıl
oo şarap mı var :D
- +1 yıl
Raki 😄
- +1 yıl
:D tek başına mı içiyorsun
- +1 yıl
Balkonda babam ve erkek kardeşimle içiyoruz, güvenli alandayim 😄
- +1 yıl
en güzeli :D afiyet şeker olsun ortam çok güzel
- +1 yıl
Teşekkür ederim, bence de 😌
- +1 yıl
rica ederim gecen güzel olsun çok içme :)
+1 yılBirinde inat vardı, birinde kibir bunlar sevmediğim şeyler.
10 Yorumla
+1 yılBir erkek Instagram biyografisine neden nokta işareti koyar?
10 Yorumla
+1 yılBi başlasam sabaha kadar devam edebilirim 😅 ben en iyisi 🤐
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çok şükür olmadı 😃
20 Yorumla
+1 yılNemrut herifin tekiydi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim bir şeyi kalmadığı için eski oldu.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBencildi.
Kendinden başka kimseyi düşünmezdi.10 Yorumla
+1 yılSürekli kendi isteklerini önemsemesi
10 Yorumla
+1 yılGüzellik takıntısı olmasıydı.
10 Yorumla
+1 yılŞikayetçi değilim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBencillik tutarsizlik
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılMiymiylik ve pisiriklik
10 Yorumla
+1 yılAlkol sigara kullanması
10 Yorumla
+1 yıl😂Eski sevgilim olmadı şükür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllahsız çok iyi beddua ediyordu 😂😂
10 Yorumla
+1 yılKız gibi trip atması...
11 Yorumla- +1 yıl
Bir tek kalp sizde var sanki dimi biz hiç kırılmayacak mıyız içimize mi atacağız her şeyi
+1 yılMuhabbet kuramaması ve bebek gibi davranması
11 Yorumla- +1 yıl
Komiksin
+1 yılAslında sevmediğim bir şeyi yoktu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet eşitsizliği bıdı bıdı
20 Yorumla Hiç sevgilim olmadı
10 Yorumla
+1 yılHangisini sayıyım karaktersizliği yeter aıjwjwjsje
10 YorumlaSeviyordum her şeyini
10 Yorumla
+1 yılgözleri saga sola çok bakıyodu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılBeni bunaltması
10 Yorumla Birşeyleri saklaması ve paylaşmaması bide malca kıskandırtmaya çalışması
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok ki sevmediğim bir şeyi olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevemediğim bir şey yoktu.
11 Yorumla- +1 yıl
Sevmediğim*
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem