En sevdiyim huyu konuşanda asla sıklmaz konşma durmazdı her konuya ayak uydura biliyodu Sevmediyim huyu birden kaybolub habersiz gitmesi günler sora gelmesi yda dha da uzun süreler sora açıklama yapmadn konşmasydı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ağzının iyi laf yapması korkunç şekil de ağzı laf yapıyordu gerçekten hayır dedigim bir olayı bile öyle konuşurdu ki insanı hipnoz edercesine kandırıyordu yani ben türkçeyi bu kadar dolambaçlı konuşan birisini görmedim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
eski sevgilim yok maalesef
En sevdiyim huyu konuşanda asla sıklmaz konşma durmazdı her konuya ayak uydura biliyodu Sevmediyim huyu birden kaybolub habersiz gitmesi günler sora gelmesi yda dha da uzun süreler sora açıklama yapmadn konşmasydı
Ağzının iyi laf yapması korkunç şekil de ağzı laf yapıyordu gerçekten hayır dedigim bir olayı bile öyle konuşurdu ki insanı hipnoz edercesine kandırıyordu yani ben türkçeyi bu kadar dolambaçlı konuşan birisini görmedim...
sevmedigim herhangi bir seyi yoktu sadece biraz fazla kiskancti, en sevdigim huyu da tum sacmaliklarimi bile sevmesiydii
Zekasını beğenir, takıntılı olmasından hoşlanmazdım.
Cana yakın olmasına bayılıyordum. Ayrıca aşırı darlıyordu bundan da nefret ediyordum
Sen söyle
Sevmediğim bir huyu yoktu
Merhametli olması
Eski sevgilim yok hep platoniktim
Dır dır, mutsuzluk, memnuniyetsizlik
Kiskancc