Sizce erkekleri ve kadınları genellemek doğru mu?

Ben bu yaşıma kadar sevdiğim erkeklere baktığımda belki de sorunun benden kaynaklanabileceğini düşünmeye başladım. Erkekler aşko kuşku kızları çekici bulduklarında birlikte olup olmadıkları fark etmeksizin tanıdıktan sonra bu kızların paragöz olduğunu anlıyor ve benzer kızları tanıdıkları için de bütün kadınların gücü yalnızca parayla aradığını düşünüyor. Ya da bazı kadınlar belki de niyeti iyi olan adamlar içine kapanık, atılgan olmadıkları için özgüvenli, girişken ama karakteri beş para etmez erkeklerden hoşlanıyor. Oysaki ben hiçbir kadının bile isteye belasını aradığını düşünmüyorum :D

Benim platonik aşklarım çok oldu mesela. Acaba karşılık alamayacağımı bildiğim kişileri elde etme hırsına mı kapıldım? Başından beri bunu hissediyor muydum? Biraz böyle düşünüyorum. Bence tüm mesele birbirine uyumlu olabilecek insanların denk gelebilmesi. Bize benzer birini seçebilecek olgunluğa geldik diyelim ama gerçekten denk gelebilmek sizce de zor değil mi? Bana hala iki insanın birbirini aynı anda sevmesi bile garip geliyor. 26 yaşındayım belki henüz genç sayılırım ama henüz hiç sevgilim olmadı. Bu yüzden kendimi birçok şeyden mahrum hissediyorum.

Sizce erkekleri ve kadınları genellemek doğru mu?