Güncellemeler
+1 yıl
Basım lbüyük dertde
Güncellemeler
+1 yıl
Bir erkek nasıl bu kadar karaktersiz olabilir?
Bir insan nasıl bu kadar düşebilir anlam veremiyorum sırf bir erkekle yanak yanağa fotoğrafım var diye abimi arayip kardeşine sahip çık abilik görevini yerine getir demiş abimde haliyle ona karşı beni savunmuş niye gizliden iş yapıyorsun kardeşimin yaptığı bir şey yok gel bunları yüzüme söyle yerimiz adresimiz belli seni bulacağım elini kolunu kıracağım demiş. Kardeşimede aynı şekil laflar soylemiş fotografı atmış nasıl bu kadar düşebilir ve siz ne düşünüyorsunuz nasıl bir karaktere sahip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Muhtemelen ya birisi de zamanında onun vanını yakmıştır veya seni düşmeni istediği içün yapmıştır bunun birçok nedeni olabilir. Onla konuşmwlıısn.
Ben nasıl dusucemki o öyle yaptı diye Sence çocuk korkakmı bunlari sahte hesaplardan yapıyor yoksa kimliğini ortaya çıkartmak icinmi sen anlarsın bildigin abime sen kimsin la beni tehdit ediyorsun ismimide numarimda verirrimde arada kardeşin var gdiip ona şikayet edersin kız gibi demiş
Tabiki bunu bilemem. ama bir bahane bulup seni araya sokmaya ve işten sıyrılmaya çalışıyoo
Bu daha bir şey değil, insanlar tam o. cocugu
Bende yanlış yaptım Umut verdim canını yaktım ama bu kadar olmamaliydi
Unut vermek başka bir şey insanı karalamak başka bir şey
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Özet budur
Ben ondan hoslaniyordum o benden hoslanirken böyle fotoğraf attım sinirlendirmek için amfidde yüzüne gullerek baktım o da sınav günüydü unide sınıfta kaldı ondan herhalde
Alakası yok bence karaltersizlik bu sadece sınavla alakası yok
Sence çocuk korkamı bunlari sahte hesaplardan yapıyor yoksa kimliğini ortaya çıkartmak icinmi sen anlarsın bildigin abime sen kimsin la beni tehdit ediyorsun ismimide numarimda verirrimde arada kardeşin var gdiip ona şikyet edersin kız gibi demiş
Korkak olduğu için bunu yapıyor işte. Numarasını abine versen köpek gibi yalvarır o telefonda adım kadar eminim
Abim sen kimsin demiş git kardeşine sor evladı demiş kimliğini benden dolayı açık etmiyor aynı unideyiz öyle bir şey olursa ismini çıkartırım biliyor kanıt lazim
Abim savcılıkta tehdit etmiş yoksa ne bilim korkmayan birine benziyor abimde sert çocukta sert birbirlerine zarar verirlerse korktuğunu sanmıyorum abim bu şerefsiz niye korkmuyor dedib
Korkak olsa korkuturduk bilemedim ki abime aw evladı git kardeşine sor * beni bul demiş
Basit iş Instagram ya numara eklemiştir şifremi unuttum yap numarasının sonunu öğren
Adam eski askeri öğrenci denemikmi saniyorusn babamın bile gizliden aramış
Bilgisayar bozuk olasa hesabını çalıp bulurdum ama üzgünüm tamirde bi kaç gün daha
Allah akıl fikir versin saf kötülük bu
Ben ondan hoslaniyordum o benden hoslanirken böyle fotoğraf attım sinirlendirmek için amfidde yüzüne gullerek baktım o da sınav günüydü unide sınıfta kaldı ondan herhalde
Bir kız için bu kadar düşülmez haklısın
Gizliden yapıyor birde ne var erkekle fotoğrafım varsa barda. Yan yana eski erkek arkadaşım nasıl ders verik buna ne yapmaliyim
Kuduruk poh
Seviyormudur sence
Yaşına bağlı akraba falan ise tabiki hayır arkadaşın ise takıntılı seviyordur
21
Akraba mı?
Yardıma ihtiyacım var düşünce olarak bu çocuk benden hoslanip hoslanmadigini bilmiyordum bir gün amfide ana ders sınavı den önce barda erkeklerle foroğraf attıp gözünün içine gülerek baktım o da bana baktı sonra öğrendim sınıfta kalmış tam tamına 3 ay sonra abime bunları atıyor sence sen ne düşünüyorsun
Hayır
O zaman sana takıntılı