Çok teşekkür ediyorum @KızlarSoruyor @Bgyontar
Bekar olarak evli biriyle dalga geçer miydiniz?
Çok teşekkür ediyorum @KızlarSoruyor @Bgyontar

Ben gerçekten bazı evli erkeklere bakıyorum hayatları bitiyor karısının korkusundan dolayı kendi başına bir şey yapamıyor, birde günümüz evliliklerine bakıyorum da gerçekten bazen dalga geçmemek elde değil.
14 Temmuz, 2023 Cuma 20.40
Hayır neden dalga geçeyim kaldı ki evlilik daha güzel bir şey zaten.. ayrıca o kişi mutlu veya mutsuz olsun ben hiç bir insanla dalga geçecek karaktersizliğe sahip değilim. yani insanları kırmamayı deniyorum. hatta sevmediğim biri olursa bile en fazla iletişimi keserim yine de kötü söz veya dalga geçmezdim. ha çok yakın samimi olduğum arkadaşıma şakalar yaparım o kadar ki o da sınır çerçevesinde olur.
Bizim sitede Galatasaray taraftarlarından kurulu bir grup var.
Yaşça büyük adamkar hepsi benden.
Arada bir stadyuma ya da toplu maç izlemeye gelmiyorlar evli olanlar karıları izin vermiyo.
Normalde biz bekar gençlerin dalga geçmesi lazım ama abiler bizle dalga geçiyo.
Adamların düzenli bir seks hayatı var en azından peki bizim? Size anca mokoko diye diye bir sene daha devirdik😆😆
Evli adamın eve gidince yemeği olur onu dinleyen bir hayat arkadaşı olur maddi manevi destekleyen.
Peki bekarlar?
10 gün evde tek kaldım yemek yapıyodum baba yoruluyo insan her allahın günü yemek yapmaktan.
Evliğin bence en büyük ve tek farkı düzenli bir seks hayatı evlenince seks hayatında sağlıklı ve zevkliyse bekar adam ne konuda dalga geçicek?
Bekarlık bi yere kadar sultanlıktır bence.
Evlilikte bi yere kadar zulümdür.
18 yaşında adamız evlenmeyecez tabi bekarlık sultanlıktır.
Ama 45 yaşındaysan eski gücün kuvetin yoksa bekarlık lanettir.
Seks içinde evlilik mi olur 😃
Dalga ile işim olmaz. Evli olduğumu kimseden saklamam. Beni kabul eden böyle kabul edecek.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Rica ediyorum
Hayır, neden dalga geçeyim ki. Dalga geçenleri de görüyoruz, evlenince dalga geçtiği şey başlarına geliyor. :)
Haklısın da bazı şeylerde otorite kurmaz ise öyle olur
Cevap
23Cevap
Ben evli biri olarak bekarlarla dalga geçmiyorum aksine ben de isterdim bekar olmayı lakin evimin yakınında düğün salonu var her evleneni gorunce evlenin evlenin nasılsa goreceksiniz gününuzu demekten kendimi alamıyorum
Kesinlikle katılıyorum sana ama gerçekten artık şu düğün fotoğrafları sosyal medyada düğün videoları görmekten sıkıldım hatta geçen gün bununla ilgili bir yazı paylaştım yengem bana bayağı bir bozulmuş
Her isin olduğu gibi bu isin de civkini cikartanlar var maalesef
Yengenin alınası varmis😁
Tabii sonra ben bu durumu kendim babamı anlattım babam da bana kızdı niye paylaşayım falan diye hatta Burak yenge mi yengemin ailesi bile dikkatini çekmiş niye öyle şey paylaşıyor demişler boş insanlar böyle oluyor işte
Allah kimseyi boşlukla imtihan etmesi cidden ne geliyosa insanin basina bosluktan
Kesinlikle
Evet bazen ablamla dalga geçerim. Bekarken fellik fellik gezerdi. Şimdi nereye gitse önce eşine sorar. 😅😅 aşırı severdi gezmeyi rahmetli. Şimdi eşi izin verirse inşAllah...
Ya evlilik işte 😂
Evet onları gördükçe bekarlığın kıymetini anlıyorum.😅😅
Kesinlikle
Evet dalga geçiyorum hatta kocişi kavga etmiş diye işten eve gelirken kocişi ona çiğköfte almış aman aman ne kadarda kıskandımmmm JSKAJSKJSLSJDLSJKD
Geçen gün bizim ailede evlilik yıldönümü gelmeye başlıyor tamam mı yengem paylaşımlara başladı bende bir yazı paylaştım çok üzülmüş 😆 sonradan buldumcuk oluyorlar fotoğraf buydu
Sizin ki yine iyi bizimkiler tek bir anın bir sürü fotoğrafını paylaşıyor farkı ise el ele tutuşmak, kol kola girmek, birbirlerine sarılmaları, yan yana durmak ama hepsi aynı normalde 😂
Allah'ım yarabbim amaç ne anlamıyorum ki ben erkekleri anlamıyorum özellikle de içiniz rahat nasıl ediyor, eşini herkese göstermek ne geçiyor elinize iyi beğenen var kötü niyetli beğenen var, şu anda ağabeyim ve yengemle konuşmuyorum.
Evet. Yeni evlenen bazı arkadaşlarım için Allah sabır versin derken ciddiydim. Kızı tanımıyorsam hayırlı olsun der geçerim. Dalga geçerken karşı tarafında beni desteklemesi yanlış bir şey yapmadığımı gösteriyor.
Geçiyorum özellikle yeni gelin sunumları ve çeyizleriyle sjsjs
Ya bazen ben sosyal medya paylaşımlarına sinir oluyorum gerçekten şu sosyal medya hayatımızda nereden geldi?
Ben eğleniyorum ya psikolojimden daha kötüler sjsj
Kesinlikle katılıyorum sana ama gerçekten artık şu düğün fotoğrafları sosyal medyada düğün videoları görmekten sıkıldım hatta geçen gün bununla ilgili bir yazı paylaştım yengem bana bayağı bir bozulmuş
Öyle ölmez füze atsaydın en büyük başarıları koca bulmak
Sonra ben bu durumu babama anlattım babam da bana kızdı jgugghuh
Tam tersi oluyor genelde… toplumda evlenerek statü kazandıklarını zannedenler var çünkü kendi başına hiçbir şey başaramamışlar … Bir erkeğin boxerını çamaşır makinesine atmakla nasıl statü kazanılıyorsa orası ayrı muamma 😃
Geçen gün düğün fotoğrafları paylaşanlar ile ilgili bir fotoğraf paylaştım şimdi ağabeyim ve yengemle konuşamıyorum çok üzülmüş 😁
Evli biriyle neden dalga geçeyim ki sllssldşşf
Çoğu hanım köylü oluyor
Hanıma hizmet vatana hizmettir kardeşim, hanımı sevgiyle sula ki sana yemyeşil yapraklarla dolu bir gül gibi açsın, pozitif enerjisiyle mutlu olasın
Hanımdan hanıma değişir sevecen alçak gönüllü iyi niyetli olsun edilir ama fesat aklı kötülük de olan bir insana etmem
esprisine dalga geçebilirim. samimiyete bağlı
Burada onlar sürüsüne bereket.. Sorumluluk olamayınca her şey serbest.
Asla geçmiyorum çünkü elbette bir gün evlencem bende başıma gelebilir
Hayır asla.. çok hoş evlilikler de var. Ve dalga geçtiğim şeyin başıma gelmesini istemem.
Niye dalga geceyim Aksine Saygi duyarim evli evlendi diye kim olursa olsun.
Yoo neden geçeyim ki
neden dalga geçeyim
Çoğu erkek gerçekten de dengeyi kuramıyor
Dalga geçenlerin aklı yok. O zaman
Bizim aklımız yok mu
Hanım köylü olanlarla dalga geçiyorum
Yok geçmem de ohh ben rahatım özgürüm kafasındayım
Gerçi her insan aynı değil ama zaten evlilik biraz bana hayal
Neden dalga geçelim ki... Zor işler. Evlilik çocuk oyuncağı olmasın yeter ki.
Yok ya saygı duyarım bu devirde evlenmek zor gerçi
Takıldığım arkadaşlarım oluyor :D
Geciyorum zaten 😆
Kimseyle dalga geçmem
Hayır kimseyle dalga geçmem.
Evett geçerim 😂😂😂😂😂
Evlilik çok saçma
Gerçekten ağabeyim sonra bunu çok iyi gördüm
Geçer en meşhuru izin kağıdını imzalattin mi
😆😆😆
tam tersini yapıyor kadinlar
Dalga geçilecek ne var anlamadım