Karşıma çıkan insanları hayalimdeki yle karşılaştıracak kadar tanımıyorum. Tanımak da istemem. Nasibim olsa da, olmasa da erkenden bilmenin bana bir katkısı olmaz
Dış görünüş olarak çıktı ama karakteri yoktu, karakter olarak Da çıktı sandım ama o da karaktersiz çıktı . d Çık işin içinden jdjsk
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aradığım değil ama düşüncelerime uygun biri çıktı düşüncelerimdeki gibi olduğu için çok sevdim çok değer verdim ama verdiğim değerin kıymeti bilinmedi daha çok sevmek daha çok çaba sarfetmek tek taraflı olması kaybettirdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karşıma çıkan insanları hayalimdeki yle karşılaştıracak kadar tanımıyorum. Tanımak da istemem. Nasibim olsa da, olmasa da erkenden bilmenin bana bir katkısı olmaz
Dış görünüş olarak çıktı ama karakteri yoktu, karakter olarak Da çıktı sandım ama o da karaktersiz çıktı . d
Çık işin içinden jdjsk
Aradığım değil ama düşüncelerime uygun biri çıktı düşüncelerimdeki gibi olduğu için çok sevdim çok değer verdim ama verdiğim değerin kıymeti bilinmedi daha çok sevmek daha çok çaba sarfetmek tek taraflı olması kaybettirdi
Ah be
aradığım ne bilmiyorum ki arıyo muyum onu da bilmiyorum
Çok şükür rabbim e geç oldu biraz ama çıktı
Çıktı ama evli çıktı😅
Çıkmadıgı için yalnızz ya
Çıktı ama yaşı kücüktü ya
Çıkmadı çünkü erkek aramıyorum
Hayır
Maalesef
Hayır
Çıkmıştı.
Çıkmadı