O benim diğer yarım ya da ikizim dediğin gibi birine?

Biri yeşil, biri kahve tıpkı orman gibi 🌿
O benim diğer yarım ya da ikizim dediğin gibi birine?

Biri yeşil, biri kahve tıpkı orman gibi 🌿
Bazı konularda evet, her konuda tamamlayanı bulmak çok zor ya da çok uzun süre bir arada olmayı gerektirir. Uzun süren durumlarda da kişiler değişebilir, eskiden yakaladığın uyumu kaybedebilirsin. İnsanoğlu Ademle Havva gibi adrese teslim eşi, dostu, yoldaşı bulacak kadar şanslı değil...
kesinlikle öyle, çoğu konuda uyum sağlamak da hem zaman hem kader meselesi
Aslında tanıdığımız her insanda bir eksik ya da fazla yanımızı görüyoruz. Kiminde ne kadar şükürsüz, kiminde ne kadar sabırsız, kiminde de ne kadar mutlu olduğumuzu görüyoruz ya da görmeliyiz.
Peki tam olarak bensiin! dediğimiz kişiler zaman içinde artıyorsa ve bir süre sonra hepsinde yanıldığımızı anlıyorsak?
%100 bensiiinn! diyebileceğimiz kimse yoktur. Sen o olsan da o sen olmaz bazen. Bunu da tamamen tanımadan bilemeyiz. Bazen olur ki tanımak ömür sürer.
Ay ne kadar da bensin demeden önce iyi tartmak lazım.
En sık düştüğüm hata.. haklısın biraz temkinli yaklaşmak lazım
Hayır rastlamadım. Kimseyi tanımaya da çalışmadım aslında. Karşı cinsten uzak durdum genelde. Arkadaş olarak bile pek samimi olmam.
Bence gerekte yok en güzelii
Ruhumun eksik yanını hâlâ tamamlamışım değilim.
Cevap
25Cevap
Hayır maalesef.. zaten beni tamamlayan bir şey yok. anca ölüm beni tamamlayacakmış gibi hissediyorum.
İnşAllah bir gün denk gelirsin, ölüm bir gerçek ki. Ruh ya da insan değil yani kimseyi tamamlayamaz çünkü zaten bir bütün
Teşekkür ederim İnşAllah.
Rastladım ve çok mutluyuz
Rastladığımı düşünmüştüm. 8 yıldır tanıdığım biriydi. Ruhen, düşünce yapısı olarak, kişilik uyumu olarak o kadar benzer olduğumuzu düşündüm ki beni tamamladığını düşündüm. Fakat yanıldım. Büyük bir yanılgıydı ve hayal kırıklığı da büyük oldu tabii..
🥺 böyle bi yanılgı en çok kıran şey sanırım
Birlikte geçip giden yılların bir önemi yokmuş. İnsanoğlu işte. O hayal kırıklığını illa ki yaşatıyor. Bu değişmiyor.
Ama güzel anılarınız oldu hem tecrübe işte her insan. Ondan da çok değerli şeyler öğrenmiş ve öğretmişsindir eminim. Yaşadığımız, tanıştığımız ve rastladığımız hiçbir şey boşa değil 🥹
Tabii ki. İyi, kötü tecrübeler ediniyor insan. Her şeye rağmen onu tanımaya değerdi :)
Rastlamıştım beni gerçekten her anlamda hem anlıyor hem tamamlıyordu ama hayat şartları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık ama herzaman saygıyla andığım bir kişidir
Bu bir hayal.. cünkü her dakika değisim halindeyiz insanlar olarak.. belki kesişmişimdir ama ruhumu tamamlayan biri ile karsilasmadim.. öyle olsaydi hala birlikte olurduk.
Rastladım sosyal bir platformda ruh ikizim gibiydi.
Hergun ona mesajlar yazdım.
Ortalama 5 ay boyunca ama hiç birine cevap vermeye tenezzül bile etmedi.
🤣
Rastlamadım efem öyle de bir şey yok o kadar farklı bir insanım ki benim gibi olan birini bulmam imkansız varsa da rol yapıyordur diğer insanlar gibi gözükmek için anlayamam yani
Her insan farklı, parmak izi bile ne kadar sıradışı olduğumuzun kanıtı değil mi? Ama rol kısmına katılıyorum kim sahte kim gerçek anlaması zor
Ne yapayım yahu aynı fikirde olmasam hmm çok doğru haklısın mı diyim? Ki katıldığım kısım da vardı dedim de.. O aynılık mevzusu uzun girme oralara çıkamayız sonra
Ya rabbel alemin🤦♂️
evet diğer yarım o eminim bribirimizi % 90 tamalıyoruz
Beni tamamlayan biri var ama ikiz gibi değiliz 😁🥀
Daha once rastlamadim ama yaklaştığımı hissediyorum.
Önemli olan rastaladığında yanında geçmesin bakakalmamak çok kolay bir şey değilim öyle birine rastlamak… belki de tamamlanmak istemiyor insanlar
Evet.. O benim aşkım 🙂
Hayır. Öyle birisi olmadı denk de gelmem sanırım
İnşAllah bi gün be
Kimse kimseyi tamamlayamaz. Herkes bütündür.
Ama sarılınca kalbimiz bi bütün oluyo
Evet rastladım
Sadece birini aslanafetmiycegim yüzüme karşı yalan söyleyecek kadar basit insalar
Rastlayamadık henüz. Kökleri kurumuş sanki 🥲
O zaman bir kova verem ben sana vjhbv
Kova da yetmez ki 🥲
Kutupları hediye edim yeter herhalde be
Kutupta ayılar var onlardan gına geldi 😀
ama amaa hayvanlar tatlı be
Ama ama penguenler daha tatlı 👉👈 ayılar diil
her hayvan didim kıız ben ayırmıyorum hepsi ayrı güseel
Yılanlar nasıl 🐍
Zehirli ama sevimli
Timam 🥹
hayır maalesef ama çok isterdim bunu..
İnşAllah bi gün 🥹
Umarım..🥺
Hayır hayır hayır hayır hayırrrrrrrrrrr
inşAllah bi gün be
Biz çakalı adam etmesini de biliriz, racon bizden sorulur gardaaş 📿 neden kv ruhuna büründüm sorgulama bhjvbhj
Tamamlayan mı benzeyen mi?
İkisi de aynı değil mi? İnsan kendini benzemeyeni nasıl tamamlayabilir? Ondan kendinden bir parça gör ki tamamlayabilsin
Bakış açısına göre değişiyor sanki, senin bakış açını ele alırsak beni tamamlayan birisine rastlamadım. Benim tersim olan kişilere rastladım çoğu zaman.
Beni tamamlayan birisine rastlamadım ama birisi var o gibi emin degilim sadece😂
hayır olsun inşAllah belki oduur
Sanmıyorum dünyanın öbür ucunda😂😂😂😂
Olsun bee nasipte varsa bi şekilde karşılaşırsınız
Dua edermisin
ederim
sagol my baby 😇
hayır rastlamadım ne erkek ne kız
Rastladım evet geç gelen bir doğru diyelim
her gelen bi parça alıyor benden
Rüyamda bile görmedim
Yerim 🖤🙏
Yok ya sap gidecem galiba hüğğ 🥺
Ayırr bilmiyoyum beyki ulabiliy
sanki var gibi ya dur bakalım
Ruhumun ikizi Belkide sadece ruhtur
Belki de sadece saklanıyor saklambaç oynama vakti sanıp
Rastladım ama nolur bilmyorum
evet rastladım ama her şey için çok geçti
Belkide rastladığımı sandım.
Bütün güzel duygularda yanılmak.. nası bi alışkanlıktır bu böyle be
at usta hayalleri siyah poşete lazım olunca açıp açıp dertleniriz hjbvg
ilk hayalimüs pembik gözlükleri şeffafa boyamak olsun hep içimde kalmıştır 🥹 heeheh
Rastladım, erkek olmasa evlenirdim :DD
cvghcf
Evet rastlanmıştım
Daha anlayan birine rastlamadim
Hayır hala ariyorum
Zaman
Evet ama olamadık
Ciks hayir
Çok şükür buldum
Henüz degil
maalesef
Rastladım gibi 😃😄