1 ayy önce tanıştık ve seri bir ilişkiye başladık...
Hatta o kadar ki Ağustos ta nişan yapmaya bile kararr verdik...
Kendisi 35 ve ben 38 yaşındayız. Aşırı derece Trip ve hassas tavır ve düşüncelere girdi sürekli. Her defasında alttan almaya çalıştım. Her defasında teskin etmeye çalıştım. Kendisi çalışmıyor ama ben hafta içi her gün sabah 7 de kalkıp işe giden akşam yorgun eve dönen biriyim. Dün görüşmek istedi iş çıkışında fakat ben hem saatinde almam gereken ilacımı evimde unutmuştum hem de bir önceki geceden dolayı aşırı yorgun ve uykusuzdum. Bu gün değil aşkım ama yarın görüşelim dedim. Bozuldu bu duruma..
Akşam evde ilaç aldıktan sonra uyuya kalmışım,, bu aradı beni soğuk bir ses tonu ile, ne oluyor neden aramıyorsun gelmek istesen gelirdin v. s.. Sonra dayısının kendilerine misafir geleceğini ve konuşamayacağını söyledi misilleme yapıyordu aklınca. Bende dayın evde de olsa bir odaya geçip ya da balkona çıkıp konuşabilirsin dedim.. O da hayır diye diretince bende hayırdır gece dışarı mı çıkacaksın başkaları ile mi görüşme peşindesin hayırdır dedim kıskançlıkla.. O da dayısının videosunu göndererek geldiklerini ve belki utanmam gerektiğini söyledi. Ben de kendisine utanacak bir şey yapmadığımı, buna kendisinin mahal verdiğini söyledim. Sonrasında bir anda instagramdann sildi, whatsappta profil resmi kayboldu ama yazışmaya devam ettik. Bittiğini söyledi ben de bu kadar kolaysa bitsin hiç durmasın dedim. Sonrasında ben de onun telefonunu sildim ve kendisini engellediğimi düşünerek, Engellemene gerek yoktu sana dadanmam, yazık sana diye son mesajını attı ben de onun üzerine cevap vermedim... Sonrasında instagramdann whatsapp tan her yerden engelledi.. Kesinlikle aramadım aramayacağım da…..
Bu duruma yorumunuz ne olur arkadaşlar?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İki keçi köprüde denk gelmişler. Biri ben geçiçem diğeri de ben geçicem demiş. Sonunda ikisi de göle düşmüş. Eğer geri dönmek istiyorsanız engeli kaldıracaksınız, sinirler geçtiğinde gülüp geçeceksiniz olaya. Ama ben bu insanla hayatıma devam edemem diyorsan yeni bir aşka yelken açacaksın. Şimdiden hakkında hayırlısı olsun.
Güzel yorumun için teşekkürler abicim. Ben kendisini engellemedim, kendisi engelledi her yerden.. Sinirle bitirmek isteyen de kendisi oldu.. Ben her zaman şunu gördüm , kim öncelikle sinirlenip ani kararla fevri davranıp ilişki bitiriyorsa, ve her yerden engelliyorsa , ilk pişman olacak kişi de o olacaktır...
İkili ilişkiler de kim gütmenin ya da uzatmanın asla faydası olmaz. Eğer birbirinizi seviyorsanız olayı kapatmanız gerekiyor. Zaman sadece ilişkiye zarar verir. Hakkınız da ne hayırlısı ise o olsun. Burada haklı haksızı tartışmak yersiz. İlişki soğudukça geri dönülemez olacaktır.
teşekkürler..
Hızlı davranmak iyi değil buda sonucları işte bizimde 2 aylık ilişkide o hız verdikçe gaza bastım sonra ne oluyor olm dur dedi 2. Aya tam girdik ayrıldık hakaretler küfürler ettim hak etmediği tek cümlesi yok sonra canıma kıyıcağımı zannetti dediğim gibi hızlı olan seyler cabuk tükeniyor simdi iyiyiz ama ben zaman geçtikçe ondan soğumaya baslıyorum ne kadar belli etmesemdensu tavırları ilk günde böyleydi ama en azından telafi edebiliyordu
Asla hakaret etmedim ona ve etmemi gerektirecek bir şey de yapmadım. Çok fevri ve sinirli bir karar verip bitiren kendisi oldu her yerden engelleyen de...
Anlayıs önemli işte. Gurur yapmamak önemli. Ben o hakaretleri hak etti diye ettim canımı yakmıstı ama yinede o adım atınca konustum keske saygımızı yitirmeseydik o güzel günleri ilk günlerimizi özlüyorum.. Sırf bu yüzden ileride soğuyup ayrılırsak ben uine çok üzülücem biliyorum. Bazem severektr insanlar vazgeçebiliyor
Ben ilişki hayatımda hep şunu gördüm, gerçekten çok büyük bir durum olmadıkça hangi taraf ani sinir ve öfke ile ilişkiyi bitirip her yerden engelleyen taraf oluyorsa, ilk pişman olacak kişi de o oluyor...
Tabiiki ama haklı oluncaki o gurur bambaşka
Pişman olunur zaten. Öfkede sevgiden gelen kırgınlık var içerisinde. Sevmeyen insan sinirlenemez ki
Peki ben bir kaç gün üstüne gitmemekle doğru yapıyor muyum sence?
Bencede bir süre hatta hiç iletişim kurmayın bir sakinleşin