Astsubay bir sevgilim var ciddi düşünüyor bende öyle ama önümde okuyacak daha 6 yılım var. 19 yaşımdayım bende birkaç yıl sonra evlenmek istiyorum ama hem okul hem evlilik nasıl olucak bilmiyorum. Sevgilim okumama karşı değil destek de veririm diyor ama çalışmamı istemiyor ben bize bakarım diyor itiraz ediyorum onu çok da seviyorum ama ne yapacağım bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Tıp okumak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
E ne güzel işte bundan daha iyi bir şey mi var adam ben çalışır ikimize de bakarım diyor. Hanim kraliçe gibi evinde otur ne güzel
Ama bunca yıl ben boşuna mı çalıştım. En büyük hayalimdi çalışmak. Şimdi de trip atıyor bana
Ne meslek istiyordun
Tıp istiyorum sınava girdim gelicek zaten yüksek aldım biliyorum ama o istemiyor işte
Okulu bıraktığında seni terk etmeyeceği ne malum?
Çok seviyor beni 1.5 yıldır beraberiz beni bir kez kırmadı. Bende onu seviyorum
İyi saf olmaya devam edin
En zor zamanlarımda yanımda oldu.
Yahu safoloz kızım bugün seni seviyor olabilir yarınında garantisi var mı? Yani ekonomik özgürlüğü olup bağımsız bir kadın olacağına dört duvar arasında kalıp çocuk bakarsın. Ayda bir dışarıya çıkarsın ne güzel değil mi?
Haklısınız okulumu bırakamam ne kadar seversem seveyim
Astsubayın. 19 yasındaki kıza bakmasından anlamalıydınız mal olduğunu bu isteğine şaşırmamak lazım
Geçen yıl babam vefat etti en zor zamanlarımda bana destek oldu ama okumak da istiyorum
Bu askerlere güven olmaz
İnanın kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum bazen ayrılırsak diye korkuyorum ve işte o zaman ortada kalırım işsiz parasız şekilde ama çok merhametli tam bi aile adamı
Kimin ne çıkacağı belli olmaz sen kariyerine bak daha küçüksün
Haklısınız babama söz vermiştim okuyacağım
🙏🏻🙏🏻
Kendisi neden okumuş ozaman
İnanır msıınız bende aynı soruyu ona sordum dedi ki, ben çalışıyorum ilerde olucak çocuklarımız için sana ve onlara güzel gelecek sunmak istiyorum diyor
Seninde işin olunca cocugun un geleceginle olmuyormuymuş sacma okumuş ancak bencil kalmış beyni o kadar calışıyor demekki ya da seni avucunda tutmak istiyor
Onun anne babası o çocukken çalışmışlar anne sevgisi görmemiş diyor ki bizim çocuğumuz olursa anne sevgisini tatsın
Baba sevgisi görmesede olur diyor yani kadın alışınca cocuk anneyi haftada ı görüyormuş
Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum ama okumak da istiyorum
Hayatını düşüncelerini istikbalini bırakma koca için tmmı canım seviyorsa bekliyecek cahilsin dedittirme kendine
Tamam teşekkür ederim ☺️
👍
Ne olmak istiyorsun okuyup meslek
Tıp
Oku elinde meslek olsun hayat sana ne getirir bilmiyorum ama kendi ayakların üzerinde dur en azından
Okuyacağım zaten ama çalışmamı istemiyor 4. sınıfta staj olucak mesela onu yapmamı istemiyor diyor ki başkalarına çalışma ben sana bakarım kartımı al diyor
Ne olursa olsun stajını yap diploma al iki gün sonra anlaşamadınız boşandın ne yapacaksın ozaman
haklısınız okulumdan ödün veremem
Sakın ödün verme benimde kızım var ne olursa olsun okusun mesleği olsun
Evet okuyacağım babam için ama erkek arkadaşım bu durumu hoş karşılamayacak ve ayrılmak ister dye korkuyorum
Kısmet her şey seviyorsa bırakmaz bırakırsada sevmiyordur bunun için bırakırsa zaten onunla evlilik yürümez zaten
Haklısınız teşekkür ederim
Ayrıl şu ger zeklaından
Ama seviyorum