Hiç astsubay bir arkadaşım olmadı yani bu devirde insanlar çok kötü niyetli yani konuşamıyorum da ama astsubay hiç görmedim çevremde de yok bunlar nerde takılır
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siteye girmemle denk gelen konuya bak :d nöbetteyim noldu :dd
😅 bişey olmadı da ben bu mesleği çok seviyorum sadece
Umarım sende hayallerine kavuşursun :)
Yok kavuşamıyorum ki
Neden engel olan şey ne?
Boyum kısa yaa, bide gözlük kullanmalıyım olmuyor maalesef 😔
Hadi ya canın sağolsun belki ilerde astsubay eşin olur eşini seversin mesleğiyle :)
Ayy inşallah öyle olur ☺️
Yaş kaç? Okuyor musun :d başka hayaller lazım sana illa astsubay olacak diye bir şey yok 🥹
18 yaşımdayım üniversiteye hazırlanıyorum ama en büyük hayalim asker olmaktı maalesef olmuyor. Tabii illa astsubay olacak değil ama inşallah olur olmazsa da hayırlısı böyleymiş derim ☺️
Anladım 🥲 çok bölüm çok alan var elbet seveceğin meslekler olur ☺️
Tıp ve ebelik düşünüyorum şimdilik ama 🌸
Bence mantıklı ☺️ sağlık sektörünü seversen oda seni sever 😅
Ben üniformayı çok seviyorum aslında yani çocukluğumdan beri hep asker olmak istemiştim. Tabii ki insanlara yardım etmeyi onları mutlu etmeyi de çok seviyorum ama bu meslek hep içimde kalacak 🙂
Bence beyaz daha çok yakışır sana doktor ol sen ☺️
Esmerim ben çok yakışacağını sanmıyorum ama teşekkür ederim ☺️
Yakışır yakışır ☺️☺️ umarım hayallerine kavuşursun
İnşallah 🙏 size de kolay gelsin🌸
Teşekkür ederimm
Rica ederimm
Subay var sorun mu var soracak
Ay evet ben de asker olmak çok istiyorum ama boyum yetmiyor başka bir şekilde askeriyede çalışma şansım bar mı sizce
Doktor , diyetisyen, psikolog olarak çalışabilirsin
Evet doktor olmayı düşünüyorum artık ama askeriyede kesin olarak çalışabilir miyim
Evet
Anladımm, bişey daha sormak istiyorum.
Askeriyede çalışmak çok mu zor her konuda ama, yani çevredekiler çok pişman olursun normal bir memur ol diyorlar
Çok zor eski askerlik yok tavsiye etmem
Saygı duymuyorlar diye duymuştum kadınlara bundan dolayı mı zor acaba
Hayır duyuyorlar ama eğitim , görevleri sürekli göreve çağırıyorlar aile hayatı olmuyor
Anladımm, çok teşekkür ederim ☺️ iyi ki sizin gibi bu mesleği hakkıyla yapan kadınlar var 🌸
Rica ederim bende teşekkür ederim 💖🧚🏻♀️
Astsubay kpss lisans p3 puanı kaç 2024 bilginiz var mi
Başka bir sorun varsa bende alabilirim 😊
Yaa teşekkür ederim ☺️ Ben asker olmak istiyordum ama maalesef boyum kısa ve gözlük kullanmalıyım yani şimdilik tıp düşünüyorum bu bölümü okuduktan sonra askeriyede çalışabilir miyim acaba
Aslında olur mantıklı ama benden sana tavsiye gel normal hastanede doktorluk yap içerisi sandığın gibi bir yer değil askerlere bakış açın değişmesin fikrine düşüncene saygı duyuyorum
Çevremdekiler de sizin dediklerinizi söylüyorlar yani onlarıda anlıyorum uzun süre karşı cins görmedikleri için böyle olduklarını düşünüyorum ve inanın benim kötü niyetim yok. Disiplinli olmayı ve asker olmayı hep çok sevdim 😊
Ben Abaza felan anlamında demiyorum ve ya farklı bir düşüncede demiyorum sadece yaşayışlarını görüp aradığın veya görmek istediğin şeyleri bulamaya bilirsin o yüzden diyorum
Anladımm teşekkür ederim ☺️
Sorun yok önemi değil yaş kaç
18 yaşımdayım 😔
Boyum kısa demiştin değil mi
Evet 160 boyum
Ortopedi doktoruna git boy uzatma ameliyatı ile ilgili bilgi al en azından belki bir şansın olur rütbe takmak için
😉
Denedim ama onu halletsem gözlük kullanmalıyım uzun süre yani olmuyor giremiyorum😔 ama teşekkür ederim tavsiye için 🌸☺️
Gözleri çizdir
Çok korkuyorum ama 😅 benim babam polisti ve asker olmamı hiç istemiyor
Doğru tespit 👏
Bişey sorucam, askerlerin burnu çok havada diyorlar bu doğru mu neden böyle düşünüyor olabilirler sizce
Asker adam kendine güvenir asker adam disiplinli adam asker adam düşünceleri ve savunduklarıyla saygı duyulur asker adamın burnu havada değil o ileri görüşlü olduğu için burnu havada diyorlar daha bir çok vasfı sayarım 🫡
Ben diğerleri gibi düşünmüyorum tabii, söylediklerinize de katılıyorum. İyi ki varlar…
Çook teşekkür ederim size vaktinizi ayırdınız, çok güzel bir sohbetti🌸
Ve son olarak da şu sözü paylaşmak isterim çok sevdiğim bir söz
Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Sizde mesleğini severek yapanlardansınız. Sizin gibi olsa keşke herkes, Allah yardımcınız olsun🌸
Teşekkür ederim Allah sizden ve dualarınız dan razı olsun
İyi akşamlar o zaman☺️
İyi akşamlar 🫡 başarılar
Teşekkürler 🫡🌸