Aşk İlişkileri Hangi şehirde yaşadığını söyle! Hayatının aşkıyla hangi şehirde karşılaşacağını söyleyelim mi? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Hangi şehirde yaşadığını söyle! Hayatının aşkıyla hangi şehirde karşılaşacağını @olympe ile birlikte söyleyelim mi? 👀 Hangi şehirde yaşadığını söyle! Hayatının aşkıyla hangi şehirde karşılaşacağını söyleyelim mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Torontoo hadi bekliyorum tahmini 2 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Toronto Island Park 😄 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Zor jdjdj Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Ankara 2 15 Yorumla s Kimikio +1 yıl Kızılay Meydanı 😄 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Mekan adı var mı :D Yorumla s Kimikio +1 yıl Vardır ama bulanık, atasın üç beş sipali 😂😂 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Dolar mı tl mi 😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Euro Euro 🤣 Yorumla Olympe +1 yıl Barış Kızılay'ı boş ver sen 😂 Bahçeli'de Cadının Evinde karşılaşacaksın hayatının aşkıyla 😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Hayır Kızılay 😑 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @Olympe İşte ne güzel sipali istemeden direk adres söylüyor 😂😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Parasız işten hayır gelmez 😂 Yanlış adrese yönlendiriyor Yorumla Olympe +1 yıl @Barış_LonelyForever tabi ne sandın 😂😂 saat ve tarihte söylerdim de şimdi Allah'ın işine çok karışmamak lazım 😂😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Tarih saat söyleyecekmiş 😒 Oldu olacak kızın ismini de ver 😂 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @olympe Kızın ismini alabilir miyim 🤣 Yorumla Olympe +1 yıl @Barış_LonelyForever baş harfi E de olabilir B de 😂 ayyyy dur dur F herhalde 😂😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Hayır baş harfi Z Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl E B F Z tamam bunları not alayım 🤣 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. + İzmir'de yaşıyorum. 2 9 Yorumla Olympe +1 yıl Bence bir Mask müzesine uğramalısın 😂 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl @Olympe goguldan baktım ilk defa duyuyorum. 🤣 Yorumla Olympe +1 yıl Öğren bunları ama 😂 hayatının aşkı orada Yorumla s Kimikio +1 yıl Tam saat kulesinin orada bulacaksın 🤣 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl @Olympe ahaha. Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kafamı karıştırıyorsunuz ama... Yorumla Olympe +1 yıl @Kimikio müşterilerin aklını karıştırma ama 😂 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Ne müşteri mi? Yorumla Olympe +1 yıl Senin akıl iyice karıştı tabi 😂😂😂 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. bAŞKent Ankara 3 6 Yorumla s Kimikio +1 yıl İzmir’de 😄 Yorumla Olympe +1 yıl İzmir'i boş ver sen 😂 kuğulu parka gidip banka bir otur bakalım 😛 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl @Olympe Altınpark olmaz mı? 😀 Yorumla Olympe +1 yıl Altınpark olurdu ama çevresi bozuk 😂😂 her an her şey olabilir😂 sen Altındağı çok seviyorsan Rüzgarlı caddesine uğra Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl @Olympe bu saatte oralar tekin olmaz ama 🥺 Yorumla Olympe +1 yıl Bu kadar korkak olma en fazla ölürsün 😂😂 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bursa'da yaşıyorum 2 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl Kebapçı İskender mavi dükkan 🤣 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Oo baya kalabalık yerde karşılaşıyoruz o zaman😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl İlk görüşte tanırsın 🤣 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Olur söyleyin, Balıkesir 2 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Üniversite okuduğum şehir 😍 Başka yeri var bende. Belediye binasının oradaki otobüs durağında 😄 üst geçit altındaki. Umarım belediye oradadır hala 😂 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Teşekkürler 😄🙏 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Aslında sakarya ama bir süreliğine İstanbul 2 2 Yorumla Olympe +1 yıl Yerebatan Sarnıcı'nın önünde oluşan o sırada bulacaksın 😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Galata Kulesi’nin orada bulacaksın 🤣 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Benim k7çımdan uydurduğum saçmalıklarım diye yorumladım😅😅😂 1 6 Yorumla s Kimikio +1 yıl Yazdığınız kaba cümleyle kendinizi komik sandınız galiba, gülelim de boşa gitmesin 😂 Yorumla Afrodit429067 +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Afrodit429067 +1 yıl bu soruya bu cevap az gitti ama güldürdüysem ne mutlu bana Yorumla s Kimikio +1 yıl Şehir de yazarsan biz de onun cevabı verelim 😂 Yorumla Afrodit429067 +1 yıl Diyarbakır ama bak doğu tarafı olmasın olur mu yeterince çektim zaten erkeklerinden🙈 Yorumla s Kimikio +1 yıl Bakıyoruz, sizin kısmet Ankara’da imiş 😄 Yorumla
UNNkNOWN35 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İzmir ☺ 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Çanakkale ya da Aydın olabilir ama Çanakkale daha yakın 🤔 Yorumla UNNkNOWN35 +1 yıl Aydın doğdu içime ☺ ben bir kuşadası yapayım 🤣 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Trabzon 3 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Trabzon’da karşılaşmış görünüyorsun 😂 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Evet. d Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bursa :D 3 5 Yorumla s Kimikio +1 yıl Kebapçı İskender mavi dükkan’da 😄 Yorumla HeartofFire +1 yıl 🤣🤣 sipariş veririm eve ahsh Yorumla s Kimikio +1 yıl Çünkü hayatının aşkı o siparişi getirecek kurye idi 😂😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahah temassız teslimat diye bir seçenek var 😈😏 Yorumla s Kimikio +1 yıl Onu işaretlememişsiniz, kuryeniz kapıda şu an 😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. İstanbul 2 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl İstanbul’da vapurda 😄 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. İzmir 2 5 Yorumla Olympe +1 yıl Sen Aydın Kuşadası'nda bulacaksın 😂 İzmir sana göre değil Yorumla s Kimikio +1 yıl Çanakkale’de Yorumla Mario45 +1 yıl @Olympe Kuşadası olabilir evet 😅 Yorumla s Kimikio +1 yıl Çanakkale ihtimali daha yüksek 😂 Yorumla Mario45 +1 yıl Oraya pek sık gitmem sanmıyorum o yüzden 😂 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Olurr 2 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl Şehir? Yorumla BanaNeHa +1 yıl Bakü Yorumla s Kimikio +1 yıl Nizami Caddesi’nde 👀 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Gazıantep 1 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl Antalya’da 😄 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Cidden mi 😂😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Evet 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstanbul 2 5 Yorumla Olympe +1 yıl Üsküdar'da Poso de Cafe'de karşılaşacaksın😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Olympe mekanım oralar. Hadi bakalım. 😆 Yorumla Olympe +1 yıl Kesin bulacaksın 😂😂 rujunu yanında taşı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Olympe totem yaptım hadi bakalım.😄 Yorumla s Kimikio +1 yıl Senin aşkın karşıda İstiklal Caddesi’nde 😂 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İst.. süleee 0 6 Yorumla s Kimikio +1 yıl İzmir’de 😄 Yorumla Manquer +1 yıl Yokk beee 😒 başka yer olsun oradan çıkmaz Yorumla s Kimikio +1 yıl Edirne, Tekirdağ, Kırklareli 😂 Yorumla Manquer +1 yıl Ahahaaa Trakya diyorsun illede haa 😄 Yorumla s Kimikio +1 yıl E ben de oralıyım 🤣 Yorumla Manquer +1 yıl Aman Allah ım nasıl da anlamadım ben bunu 🤪 Yorumla
Lauraemy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ankara 'da 1 8 Yorumla s Kimikio +1 yıl Bahçeli’de Cadının evi 😄 Lauraemy +1 yıl 🤣okay ne zaman gideyim s Kimikio +1 yıl Her cumartesi öğleden sonra orada imiş 😂 Lauraemy +1 yıl Ohaaaaa🤣 fiziksel özelliklerini de söyleyin, gider gitmez tavlayayım diye s Kimikio +1 yıl Kırmızı karanfil takacak 😂 diyecek halimiz yok tabi 🤣🤣 Çocuk mavi ya da beyaz giyiyor. Güneş gözlükleri var. Motosikletle geziyor Lauraemy +1 yıl Aha motoru da var tam istediğim gibi s Kimikio +1 yıl Siparişe göre hazırlıyoruz 😂😂 Lauraemy +1 yıl Teşekkürler 😁
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl İstanbul 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Ortaköy caminin orada 😄 Yorumla Burakx12 +1 yıl Vay be Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İstanbul 😃 1 6 Yorumla s Kimikio +1 yıl Pierre Loti Tepesi 😄 Yorumla Olympe +1 yıl İstanbul'da Taksim meydanındaki ünlü ıslak hamburgerci de 😂 Yorumla Suvenir +1 yıl Islak hamburgerci olur bak 😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teessüf ederim 😒 Pierre Loti olmaz mı 😑 Yorumla Olympe +1 yıl Nazlı nazlı ye lütfen hamburgeri 😂😂 Yorumla Suvenir +1 yıl @Kimikio Est est 😂 o da olurr ama hamburger kırmızı çizgimiz şimdi 😃 Yorumla
Elianajullia Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Şehirde yaşamıyorum buda güzel bence 0 5 Yorumla s Kimikio +1 yıl Nerede yaşıyorsunuz 😂 Yorumla Elianajullia +1 yıl Kasaba gibi biryerde köyde diyebilirsin artısı bol eksisi sayılamayacak kadar fazla Yorumla s Kimikio +1 yıl Sonuçta bu kasaba da bir şehire bağlı hangi şehire bağlı Yorumla Elianajullia +1 yıl o kadarınıda söylemeyim :) Yorumla s Kimikio +1 yıl Sorunun özelliği bu ama siz söyleyince biz de cevap vereceğiz 😂 Yorumla
FthEknc Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Ankara 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Torontoo hadi bekliyorum tahmini
Toronto Island Park 😄
Zor jdjdj
Ankara
Kızılay Meydanı 😄
Mekan adı var mı :D
Vardır ama bulanık, atasın üç beş sipali 😂😂
Dolar mı tl mi 😂
Euro Euro 🤣
Barış Kızılay'ı boş ver sen 😂 Bahçeli'de Cadının Evinde karşılaşacaksın hayatının aşkıyla 😂
Hayır Kızılay 😑
@Olympe İşte ne güzel sipali istemeden direk adres söylüyor 😂😂
Parasız işten hayır gelmez 😂 Yanlış adrese yönlendiriyor
@Barış_LonelyForever tabi ne sandın 😂😂 saat ve tarihte söylerdim de şimdi Allah'ın işine çok karışmamak lazım 😂😂
Tarih saat söyleyecekmiş 😒 Oldu olacak kızın ismini de ver 😂
@olympe Kızın ismini alabilir miyim 🤣
@Barış_LonelyForever baş harfi E de olabilir B de 😂 ayyyy dur dur F herhalde 😂😂
Hayır baş harfi Z
E B F Z tamam bunları not alayım 🤣
Bence bir Mask müzesine uğramalısın 😂
@Olympe goguldan baktım ilk defa duyuyorum. 🤣
Öğren bunları ama 😂 hayatının aşkı orada
Tam saat kulesinin orada bulacaksın 🤣
@Olympe ahaha.
Kafamı karıştırıyorsunuz ama...
@Kimikio müşterilerin aklını karıştırma ama 😂
Ne müşteri mi?
Senin akıl iyice karıştı tabi 😂😂😂
bAŞKent Ankara
İzmir’de 😄
İzmir'i boş ver sen 😂 kuğulu parka gidip banka bir otur bakalım 😛
@Olympe Altınpark olmaz mı? 😀
Altınpark olurdu ama çevresi bozuk 😂😂 her an her şey olabilir😂 sen Altındağı çok seviyorsan Rüzgarlı caddesine uğra
@Olympe bu saatte oralar tekin olmaz ama 🥺
Bu kadar korkak olma en fazla ölürsün 😂😂
Bursa'da yaşıyorum
Kebapçı İskender mavi dükkan 🤣
Oo baya kalabalık yerde karşılaşıyoruz o zaman😂
İlk görüşte tanırsın 🤣
Olur söyleyin, Balıkesir
Üniversite okuduğum şehir 😍 Başka yeri var bende. Belediye binasının oradaki otobüs durağında 😄 üst geçit altındaki. Umarım belediye oradadır hala 😂
Teşekkürler 😄🙏
Aslında sakarya ama bir süreliğine İstanbul
Yerebatan Sarnıcı'nın önünde oluşan o sırada bulacaksın 😂
Galata Kulesi’nin orada bulacaksın 🤣
Benim k7çımdan uydurduğum saçmalıklarım diye yorumladım😅😅😂
Yazdığınız kaba cümleyle kendinizi komik sandınız galiba, gülelim de boşa gitmesin 😂
teşekkür ederim
bu soruya bu cevap az gitti ama güldürdüysem ne mutlu bana
Şehir de yazarsan biz de onun cevabı verelim 😂
Diyarbakır ama bak doğu tarafı olmasın olur mu yeterince çektim zaten erkeklerinden🙈
Bakıyoruz, sizin kısmet Ankara’da imiş 😄
İzmir ☺
Çanakkale ya da Aydın olabilir ama Çanakkale daha yakın 🤔
Aydın doğdu içime ☺ ben bir kuşadası yapayım 🤣
Trabzon
Trabzon’da karşılaşmış görünüyorsun 😂
Evet. d
Bursa :D
Kebapçı İskender mavi dükkan’da 😄
🤣🤣 sipariş veririm eve ahsh
Çünkü hayatının aşkı o siparişi getirecek kurye idi 😂😂
ahah temassız teslimat diye bir seçenek var 😈😏
Onu işaretlememişsiniz, kuryeniz kapıda şu an 😂
İstanbul
İstanbul’da vapurda 😄
İzmir
Sen Aydın Kuşadası'nda bulacaksın 😂 İzmir sana göre değil
Çanakkale’de
@Olympe Kuşadası olabilir evet 😅
Çanakkale ihtimali daha yüksek 😂
Oraya pek sık gitmem sanmıyorum o yüzden 😂
Olurr
Şehir?
Bakü
Nizami Caddesi’nde 👀
Gazıantep
Antalya’da 😄
Cidden mi 😂😂
Evet 😄
İstanbul
Üsküdar'da Poso de Cafe'de karşılaşacaksın😂
@Olympe mekanım oralar. Hadi bakalım. 😆
Kesin bulacaksın 😂😂 rujunu yanında taşı
@Olympe totem yaptım hadi bakalım.😄
Senin aşkın karşıda İstiklal Caddesi’nde 😂
Köln
Hamburg’da
İzmir
Forum Bornova 😄
İst.. süleee
İzmir’de 😄
Yokk beee 😒 başka yer olsun oradan çıkmaz
Edirne, Tekirdağ, Kırklareli 😂
Ahahaaa Trakya diyorsun illede haa 😄
E ben de oralıyım 🤣
Aman Allah ım nasıl da anlamadım ben bunu 🤪
Ankara 'da
Bahçeli’de Cadının evi 😄
🤣okay ne zaman gideyim
Her cumartesi öğleden sonra orada imiş 😂
Ohaaaaa🤣 fiziksel özelliklerini de söyleyin, gider gitmez tavlayayım diye
Kırmızı karanfil takacak 😂 diyecek halimiz yok tabi 🤣🤣 Çocuk mavi ya da beyaz giyiyor. Güneş gözlükleri var. Motosikletle geziyor
Aha motoru da var tam istediğim gibi
Siparişe göre hazırlıyoruz 😂😂
Teşekkürler 😁
İstanbul
Ortaköy caminin orada 😄
Vay be
İstanbul 😃
Pierre Loti Tepesi 😄
İstanbul'da Taksim meydanındaki ünlü ıslak hamburgerci de 😂
Islak hamburgerci olur bak 😂
Teessüf ederim 😒 Pierre Loti olmaz mı 😑
Nazlı nazlı ye lütfen hamburgeri 😂😂
@Kimikio Est est 😂 o da olurr ama hamburger kırmızı çizgimiz şimdi 😃
Şehirde yaşamıyorum buda güzel bence
Nerede yaşıyorsunuz 😂
Kasaba gibi biryerde köyde diyebilirsin artısı bol eksisi sayılamayacak kadar fazla
Sonuçta bu kasaba da bir şehire bağlı hangi şehire bağlı
o kadarınıda söylemeyim :)
Sorunun özelliği bu ama siz söyleyince biz de cevap vereceğiz 😂
Ankara
İstanbul