Bir çok nedeni olabilir bence. yani yine de kendi kararları. Kadınlar yaşını gizlemenin birçok nedeni olabilir. Bazı kadınlar, yaşlanmanın olumsuz algılarına karşı güvensiz oldukları için yaşını gizlerler. Diğer kadınlar, işyerinde veya başka bir ortamda ayrımcılığa uğramaktan korktukları için yaşını gizlerler. Yine başkaları, yaşlanmayla gelen değişiklikleri kabul etmekte zorlandıkları için yaşını gizlerler. Yaşını gizlemek, kadınların kendini daha iyi hissetmesine yardımcı olabilir. Ancak, yaşını gizlemek, kadınların kendileriyle ve yaşlanmayla ilgili gerçeklerle yüzleşmesini engelleyebilir. Yaşını gizlemek, kadınların kendilerinden ve yaşlarından utanmasına da neden olabilir. Yaşını gizlemek yerine, kadınların yaşlanmayla ilgili gerçeklerle yüzleşmesi ve kendileriyle barışık olması önemlidir. Yaşlanma, hayatın doğal bir parçasıdır ve yaşlanmak utanılacak bir şey değildir.
İster inan ister inanma Allah şahit teyzem bile der Merve yaşını hiç göstermiyor abim de göstermiyor 2021de şaştılar kuzenimle beni aynı yaş sandılar ben 31 yaşındayım evet yaşımı göstermiyorum yalan birşeyim yok herşeyim doğru belki yanlışlıkla yazmışımdır yoksa neyse oyum tabiki olmayabilirim oda elimde atıyorum çok zenginim almanya'da yaşıyorum yabancı kızlara benziyorum falan da diyebilirim her şey elinde insanın ama ben kimseyi kandırmak istemiyorum belki bu yüzden kaybediyorum ama yanlış insanları
Hajdjd hayır gizlemek değil uğraşmamak. Mesela sen diyince ben kontrol ettim yaşım 29 gözüküyormuş ama 22’yim mesela ben. Şenel’imde üye olalım uğraşmayalım kafası