Beni karşı cinsten anında soğutacak neden karşı cins ile aşırı samimi olmasi falan. Çok kıskanç biri olarak onun karşı cinsle olan samimiyetine asla tahammül edemem deli olurum hatta bu hareketine onun. Birde sosyal medyada karşı cinsi takip etmesine aşırı sinir olurum. Birde karşı cinsi anlatıyorsa sürekli olarak bu benim için soğuma belirtisi..
Karakter diye genel bir söz söylemeyeceğim çünkü herkesin kötü tarafı var ama karşı tarafın /(kadın ya da erkek) benim eski sevgilim bunu yapardı ya da bunu senin iyiliğin için söylüyorum ile başlayan öğüt ve tavsiye verme adı altında karşısındakini kırması
Başkasıyla daha çok vakit geçirip benimle ilgilenmemesi durumunda o kişiden soğurum ve arkadaşım bile olsa başka kişilere sapık gibi davranması beni ondan soğutur
Beni karşı cinsten soğutan davranış genelde egolu olması yalan söylemesi ayda sürekil soğuk davranması bunlardan soğuyorum direk bunların dışına bir de başkalarının lafına bakıyorsa bu da beni soğutur. küfürlü konuşması kibirli olması ya da kendini yükseklerde görmesi de beni soğutan davranışların arasında. bir de mesela bir sıcak bir soğuk yapması samimiyetsiz olması da var
Doğal kaba ve saygısız olması buz devri yaşatır. Vizyonsuz, bağnaz ve dar görüşlü olması da antipati rüzgarı estirir. Bana kendisinden mümkün olduğunca bahsetmiyorsa ve alabildiğine sadece beni konuşturuyorsa bundan da hoşlanmam.
Argodan ziyade kaba konuşan kadın direk soğurum. Mesela yerine göre söver. Tabi sövmese daha iyi ama. Gidipte “la oğlum” derse, veya “kızım ne iş” vs kaba tabirleri olursa direk uzarım oradan. Asla küfreden biri olmadım. Yerine göre edene laf etmeseler edilmemesi daha iyi olur
Öncelikle ilişki içerisinde söylenen en ufak yalan şüpheye sürükler ve soğumaya sebep olur. Çok ısrarcı olması, hayırdan anlamaması. Sorunları iki olgun insan gibi çözemeyip yeni sorunlar yaratması ya da sessizliğe çekilmesi. Verdiği sözleri tutmaması. Karşı cinsle fazla samimiyet.
Benim için, saygısızlık ve dürüst olmamak, herhangi bir kişiye karşı soğumama neden olabilir. İnsanlar arasında empati ve anlayışın önemli olduğunu düşünüyorum.
Triplere gormesi sürekli konuyu trip atacak yere çekmesi. Sürekli ölümden bahsetmesi. (Yok ben ölürsem felan. ) Geçmişte olan şeylerden bahsedip durması. Ve bir de asla sana guvenmemesi