Resmen yol boyu köşe kapmaca oynadık :D sanki gizli bir ip varmış gibi ben nerden yürüdüysem ordan yürüdü. Bir ara yanıma geçti ve yol boyunca yanımdaydı 😅 peki neden?

Resmen yol boyu köşe kapmaca oynadık :D sanki gizli bir ip varmış gibi ben nerden yürüdüysem ordan yürüdü. Bir ara yanıma geçti ve yol boyunca yanımdaydı 😅 peki neden?

Ben hissettikleri ne inanıyorum. Köye bir şey olacağını sezon engellemek, korumak için geldiklerini düşünüyorum. Bunu bende yaşamıştım. Bir yere kadar peşimden geldi. Hatta hızlandıkça hızlandı, durunca durdu. Bakınca o da baktı bana. Cebime atıp kaçırmak istedim ama şartlar elvermedi
Bende köpekleri çok seviyorum insanlardan bile çok güveniyorum diyebilirim :) Köpekler, sosyal hayvanlardır ve sürü içgüdülerine sahiptirler. Bu, kendilerini güvende ve korunmuş hissetmeleri için bir gruba ihtiyaç duyduklarını gösterir. İnsanlar, köpekler için bir grup olarak görülebilir ve bu nedenle köpekler onları takip eder. Köpekler ayrıca insanlardan yemek ve su alırlar. Bu nedenle, bir insandan yemek ve su alabildikleri sürece, onu takip etmeye devam edeceklerdir.
Ya vardır illaki bir sebebi. Havalar çok sıcak. Hayvanların gerçekten suya ve yemeğe ihtiyacı var. Bazen dertlerini anlatmak için takip etmek zorunda kalıyorlar.
burada hava sıcak değil :) aç mı diye sorduğumda da tok dediler ama köpekler kolay doymazlar genelde. Acemiliğime geldi :)
Evet :D napayım ben ısıtmıyorum ki
şu an 12° gece 5° e kadar düşecek 😅
Neye öff 😅
burada da donuyosun :D arada kendimi de sobaya atmak istiyorum odunlarla birlikte o yüzden eşit sayılırız 😂
İstanbul ya da Ankara 'dasın diye hatırlıyorum uzmanlar uyarı yapmışlar dışarıda çok kalınmaması için dikkat et :)
Ne demek 🌸
Rica ederim
Sakince takipteyse sevgi isteyen içgüdüsel bi yaklaşım olması gerekiyor. Çünkü sokağa terkedilen çoğu köpeğin tek açlığı midevi değil, ruhsal, duygusal açlıkları var. Bi insan beş dakika bi köpeği sevse, oynasa misal, o köpeğin ruhu o gün bayram eder cidden. Köpekler dostluğa kıymet veriyorlar.
Okuması ve hayal etmesi çok çok güzel. Fakat iş oynamaya hatta yakınına gelince ısırır mı korkusu istemsiz oluşuyor. Sevgiyi kesinlikle çok hakediyorlar şimdilik sadece kalbimle seviyorum :)
Anlıyorum seni ben de bazen tedirgin olabiliyorum. Düzenli bi aşılama, koruma, barındırma daha da yaygınlaşır dilerim. O zaman o canlar da mahallenin sevimli bi üyesi olurlar, biz de doyasıya severiz 🧡😇
Umarımm 🤍
Cevap
7Cevap
Oyun istiyor ablası
Ablası onu görünce ortalığı karıştırıyor nasıl oyun oynasın onunla :D
Eğer saldırgan bir tavrı yoksa seni korumak için peşine takılmıştır. Sevinsen mi üzülsen mi garip bir durum bu demek ki tehlikeli bir bölge orası :D Her an karşına 20 itten oluşan bir çete çıkabilir
Abim bir kere burada birine hoşt dedi diye sürüyü toplamış gelmişlerdi😂
Saldırmadı hiç fakat çok yakındı hep arayı hiç açmadı belki 3-4 km yürüdü benimle
Çok tatlı bir şeye benziyor ama 😂
Belki yemek verir diye geliyor garibim napsın nasibini arıyor o da
Yaa istediğin yemek olduğunu bilsem verirdim 🤦🏼♀️ ama yok dediler
Tok*
Seni korumak için hayvanlar insanlara çok dùşkùndùr cok severler ve baslarina bir durum gelip gelmeyecegini hissederler
iyi kalpli olan insanları hissettikleri için peşlerinden ayrılmaz
Ya ısıracaktır Ya sevdirecektir
O yüzden mi sürekli üstüme üstüme geldii teke tek kalmayız inşaallah
Ya o yüzden üstüne geliyor ya sevdirmek istiyor kendini ya da Seni ısırmak istiyor Yani senin davranışlarını takip ediyor korkuyor musun Korkmuyor musun Onu gözlemek istiyor bence
Korkuyorum :D o benim üstüme geldikçe sesim ister istemez yükseliyor. Dişlerini öyle göstermese bu kadar korkmam belki de :)
Korkma sakin ol ve yerden bir şey alıp atıyormuş gibi yap kaç
Ay yok bu sefer iyice kin besler o kadar yol köpekten kaçamayabilirim 😅
Sanki sevilmek ister gibi bakıyo bu
Sana yoldaşlık etmiş ne güzel
Korumuş seni
Acıkmıştır
Sana yakın hissetmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?