Aşk İlişkileri Neden kimseden hoşlanamıyorum? yagmurina Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En ufak bir duygu bile yok kimseyi arzulamiyorum bile oysa eskiden bu konuda baya yüksektim. Güncellemeler+1 yıl Sene değil aslında 4 aydır falan Neden kimseden hoşlanamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Belki de duygularınız bitmiştir ya da sizi seven çıkmamıştır 1 0 Yorumla
Sema_Foster Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl eskiden bende öyleydim ama zamana bırak illa birinden hoşlanırsın brn eekiden birinde hoşlanmazken şimdibir kaç kez aşık olduktan sonra hayatımın aşkımı buldum 0 2 Yorumla yagmurina +1 yıl Belki de öyle olur ama bu hissizlik insana yaşamıyormus gibi hissettiriyor Yorumla SüngerBobKareŞort +1 yıl Libidoyla mı yasiyorsun be Yagmur. Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Ya kendini özgüvenin bitmiş ya da iticisin kuru yapan yok ki isteyesin 1 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İlgi alanın yoktur erkek kız sevmiyorsundur ne diyorlardı hatırlamıyorum aseksüelmiydi neydi ondansındır. 1 2 Yorumla yagmurina +1 yıl Öyle değil kast ettiğim önceden fena derece bir şeyler istiyordum sevgilimden ayrıldım ayrilali durum bu Yorumla _PƎRA_ +1 yıl He bıkmıssın ya güvenin kalmamış normal uzunca bir süre böyle giderr sonra düzelir. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Darbe yedikce hissizlesiyorsun iste bende ayniyim ulan bir tane cikmadi insan gibi seven hepsi bacım hepsi arkadan is cevirdi. 1 0 Yorumla
SüngerBobKareŞort Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Sende bir seyler tukenmis sanki djdjjdjsjs 0 2 Yorumla yagmurina +1 yıl Ne tükenmiş o neyse nasıl arttırmak lazım Yorumla SüngerBobKareŞort +1 yıl Sen kendini bilmiyorsan ben nereden bileyim tövbe yarabbi. Yorumla
savas0642 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Konuşkan birimisin 0 7 Yorumla yagmurina +1 yıl Işte yazanlarla konusasim dahi gelmiyor Yorumla savas0642 +1 yıl Buna sebep olan şey ne Yorumla yagmurina +1 yıl Bilsem sormayacagim ksksk Yorumla savas0642 +1 yıl Birden bire mi oldu kac senedir boylesin Yorumla savas0642 +1 yıl 4 ay önce ne yasadin Yorumla yagmurina +1 yıl Sevgilimden ayrıldım Yorumla savas0642 +1 yıl Sen onun etkisinde kalmış sin Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Doğmuşsun artik 0 4 Yorumla yagmurina +1 yıl O da ne demek Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Doymak Yorumla yagmurina +1 yıl Doyulur mu ki böyle bir şeye Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl ya da bi süre ara vermişsin bisey seni sık. mis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Belki de duygularınız bitmiştir ya da sizi seven çıkmamıştır
eskiden bende öyleydim ama zamana bırak illa birinden hoşlanırsın brn eekiden birinde hoşlanmazken şimdibir kaç kez aşık olduktan sonra hayatımın aşkımı buldum
Belki de öyle olur ama bu hissizlik insana yaşamıyormus gibi hissettiriyor
Libidoyla mı yasiyorsun be Yagmur.
Ya kendini özgüvenin bitmiş ya da iticisin kuru yapan yok ki isteyesin
İlgi alanın yoktur erkek kız sevmiyorsundur ne diyorlardı hatırlamıyorum aseksüelmiydi neydi ondansındır.
Öyle değil kast ettiğim önceden fena derece bir şeyler istiyordum sevgilimden ayrıldım ayrilali durum bu
He bıkmıssın ya güvenin kalmamış normal uzunca bir süre böyle giderr sonra düzelir.
Darbe yedikce hissizlesiyorsun iste bende ayniyim ulan bir tane cikmadi insan gibi seven hepsi bacım hepsi arkadan is cevirdi.
Eskiden fazla kullanmışın bitmiş artık
Acele etme
Sende bir seyler tukenmis sanki djdjjdjsjs
Ne tükenmiş o neyse nasıl arttırmak lazım
Sen kendini bilmiyorsan ben nereden bileyim tövbe yarabbi.
en harika..
susuyon
Denemek ister misin
Konuşkan birimisin
Işte yazanlarla konusasim dahi gelmiyor
Buna sebep olan şey ne
Bilsem sormayacagim ksksk
Birden bire mi oldu kac senedir boylesin
4 ay önce ne yasadin
Sevgilimden ayrıldım
Sen onun etkisinde kalmış sin
Doğmuşsun artik