Kocam babamın her şeyine karşı, aileme sürekli öfkeliÖfke sebebi de evlenirken bize yarrım etmeleri. Boğuluyorum, çilem bitmez mi?

Babam ticaretle uğraşıyor, çok zengin biri de değil ama daha 2-3 yıl oldu düze çıkalı ve babamın gönlü zengin. Tek derdi kızlarının mutlu olması. Biz söz nişan sürecindeyken ailemin bana çeyiz için aldığı eşyalara laf etti, eziyorsunuz beni dedi, baban sırf o zor durumda kalmasın diye doğru düzgün bir şey bile istemedi, hatta o o zaman öğrenciydi. Çocuğu zorlıycak şeyler istemeyin diyordu ama oysa sürekli beni paranızla ezdiniz dedi, kimse şunları şunları yaptık demediği halde. Ailemden gelen maddi, manevi en ufak hayrı reddeder oldu artık. Ev taşıycaz şimdi, ailemin temizlik malzemesini arabayla diğer eve götürmek istemesine bile laf etti. Annem benle yeni evi temizlmek istedi laf etti. Yeni eve hediye almak istediler reddetti. Beni canımdan bezdirdi. s.. çıcam senin gururuna diyesim geliyor. Çalışmaya başlayınca belki bu hissi gider diyordum ama gitmiyor ve hayatı aileme de bana da zehir ediyor.

Kocam babamın her şeyine karşı, aileme sürekli öfkeliÖfke sebebi de evlenirken bize yarrım etmeleri. Boğuluyorum, çilem bitmez mi?