Daha buluşmadan senden hoşlanıyorum dedin mesela çünkü daha önceden tanıyorsun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir çapkın olarak söylüyorum güzelse gelir, güzel değilse kaçar emin ol.
Güzel değilsin sanırım😀
Kaçmaz orası kesin.
Bunun beklentisi olur diyip kaçmaz mı
Hemen hoşlandığını soylersen biraz fazla samimi davranırlar çoğunluk oyle. Bazıları gerçektende çapkında olsa güzelce sana saygı duyarak ilgilenir. Tipten tipe değisir
Yanlış yaptım peki diyelim bunu bilerek samimiyeti arttı ordan nasıl orta duruma getiricem yani terslemeden
Orta düzeye getirmen zorlaşır bu sefer yok sen değistin yok sen böylesin vs demeye baslayabilir emin degilim o tiplerden
Evet işte bu sefer de kendini geri çekiyorsun vs deniyor soğuksun gibi offf inan ki çok zor başka bir fikrin var mı yani ne denebilir eski bir arkadaşım bu kişi henüz buluşmadık ben buluşmadan vazgeçip açılmıştım sonra sohbet devam etti saçma bir şekilde ondan sonra da cinsel muhabbet açmaya başladı o ara istemeyince de yok ben de seni hoş buluyorum ama soğuksun vs demeye başladım çok çok kötü hissettim kendimi nasıl o egosunu azaltabilirim bu şekilde ben kötü hissediyorum çünkü
Başladım değil başladı yazacaktım*
Geri cekersen dedigin gibi soguk davranıyorsun sorun mu var diyecek. ya da huyuna gidersen konu başka yerlere geleblir. Ortasını bulman gerekiyor. Örneğin cinsellik mi açıldı kapatmaya çalış. Senin hoşlandığın aktivite örneğin yemek gibi olabilir ne yakın nede uzak dur çok seviyorsan eğer ve onu kazanmak istiyorsan
Kapatırsan kaçıyor ama o zaman niyeti sadece o sonuçta daha sevgilim bile değil şimdiden bu konuyu açarsam nereye gideceği belli ki zorunda da değilim egolu bir adam çok rahatsız oldum
Sen bu konuda degerlisin kendini düsünmen gerek öncelike kendine saygın olsun sana saygı duymak zorunda kalır zate
Kendimi düşünüyorum elbette ama benim yüzümden mi oldu diye üzülüyorum dedim diye mi benim suçum mu hep ağlıyorum üzüntüden
Kendini üzmeye hiç gerek yok ve sana şöyle bir soru yöneltiyim hayatında en cok deger verdigin kisi ve kisiler kim? ( buyuk ihtimalle ben ve ailem dersin)
Kendini üzeceksen kendin için üz onuda önermiyorum ama sacma sapan biri için kendini hırpalamaya gerek yok
Benım yüzümden değil dimi adamın amacı zaten oydu tabi ki ailem
İnsan üzülüyor şimdi değer verdiğin biri olunca çok üzülüyor üzülmemek istiyorum üzüldüğüm için de ayrı kızıyorum kendime ama çok kırıldım
Amacını biliyorsan kendini niye hırpalıyorsun sen kendi hayatını yaşıyorsun senin kararın
Kendini düsün bu konuda sen kendini neden hırpalıyorsun onlar neden kendilerini hırpalamıyor üzülmüyor
Öyle ama çocuktan hoşlanıyordum çok üzülüyorum bir de ben geri ekledim küs müyüz diye küs değilmiş ama normal devam ettirmiyor muhabbeti çok canım yanıyor
Ya kendini üzme strese girmeye değmez kim olursa olsun
Ya kendini üzme strese girmeye değmez kim olursa olsun ya. Ama seviyordun daha sonra problem yaratma ihtimali var mıydı onuda dusunmek gerek
Çok buluşma teklif etti ilk başta ama ben kendime güvenemedim işte… şimdi de ben çağırdım o gelmedi sonra da buna döndü. Sinir oluyorum. Ağlamam geliyor artık. Onu tanımak istediğimi hoşlandığımı söylemiştim. Bilmiyorum ya. Çok içim sıkılıyor.
Ondan mı korktu acaba desem of bilemiyorum sence bana bir daha yazar mı
Kırılmış olabilir ama yukarıda çapkın vs yazmışsın seni çok üzerdi diye düsünüyorum böyle olması belkide daha iyi