Sevgilime cimrisin dedim cimri bir erkekle ne yapilir ki ilginizde varsa?

Sevgilimle 4 aydir cikiyoruz ve bir kez sadece piknik tarzı biryere gittik onun disinda hep cafe yani bakıyorum insanlar nasıl geziyor imreniyorum ayrıca arabasi var gayette guzel kendi soyadina ait bir yerde işinin başında orta halli durumlu biri. Hayir vaad etmese anlicam yok oraya gidicez buraya gidicez seninle diyor ama hic daha gitmedik herneyse 1 ay önce is icin biryere gidecegini o zaman beraber gideriz hem gezeriz demisti simdi gelmis yok arkadasimla gidicem de yok şöyle böyle dedi neyse dedim tamam sonra gitmis cocukla bkde cafeye gitmisler gezmisler biraz belliki hani bende patladım sırf cebinden bir hesap parasi cikicak diye mi bunu yapiyorsun ben zaten hep odemeye yelteniyorum tek derdin buysa bu yuzden biseyler yapamıyorsak ben zaten herseyin ortak odenmesine raziyim dedim baya tartistim ve aman aman bir tepki vermedi yani gayet haklı bir suçlama demek ki bu. Ki ben her yanina gittigimde biseyler aliyorum elim boş gitmiyorum asla ya fastfood ya pasta dondurma illa. (ve sirf bazen kafelerde hesabi o oduyor diye kendimi borclu hissettigim icin bende boyle tamamlamaya calisiyorum) ki kafeye de hep gitmiyoruz. Neden cocuga boyle bir damga vurdun derseniz o bana demisti cimriyim ben çok falan diye laf arasinda benimde aklima bunlar geliyor. Mesela ne zaman arkadaslarimla disari ciksam o çıkmıyor veya uyuyor herhalde arabasi var diye beni birakmak zorunda hissediyor kendini anlamıyorum yani açık açık yuzune vurdum da herşeyi sizce hakli değil miyim zaten haksiz olsam o da bence fazla bir tepki verirdi dimi
Güncellemeler
+1 yıl
Bide arkadaşımlarla konsere gidicektim izin vermedi sonra diyor ki bana soyle ben seni gotururum benimle daha cok eglenirsin diyor ben bir kiz olarak beni götur konsere diyemem ki bir erkege ne kadar sevgilim olsa da bunu onun dusunmesi gerekmiyor mu hayir tam istedigim gibi birini buldum dedim onunda bu yönü çıktı ki zaten uniye gidicem 2 hafta sonra bidaha 4 ay sonra gelicem insan biraz olsun biseyler yapar
Sevgilime cimrisin dedim cimri bir erkekle ne yapilir ki ilginizde varsa?