Ya da bu ne kadar gerçek bir şey olur?
Ben yaptığım için sormuyorum, sadece sizin yorumunuzu merak ediyorum
Ben yaptığım için sormuyorum, sadece sizin yorumunuzu merak ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence olmaz ama sizin kararınız. Manipülasyon, bir kişinin başka bir kişiyi kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmek veya kontrol etmek amacıyla kullandığı bir psikolojik taktiktir. Sevgi ve aşk ise sağlıklı bir ilişkinin temelinde bulunan duygusal bağlantılardır. Sevgi ve aşk, karşılıklı anlayış, güven, saygı ve samimiyet gibi unsurlar üzerine inşa edilir. Manipülasyon, genellikle diğer kişiyi istenmeyen davranışlara yönlendirmek veya kendi ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılır. Bu tür bir ilişki dinamikleri, sağlıklı ve sevgi dolu bir ilişkiyle çelişir. Manipülasyonun olduğu bir ilişki, bir kişinin diğerini kontrol etmek ve istediği sonuçları elde etmek için duygusal sömürüye veya zorbalığa dayanabilir. Bu tür bir ilişki, her iki tarafın da mutlu ve tatmin olmadığı, güvensizlik ve bağımlılık gibi olumsuz duygulara yol açabilir. Gerçek sevgi ve aşk, karşılıklı rıza, özgürlük ve bağımsızlık üzerine kuruludur. İlişkilerde manipülasyonun yerine, açık iletişim, empati, kabul ve destek gibi sağlıklı ilişki becerilerine odaklanmak önemlidir. Eşitlik, güvenilirlik ve saygı temelinde gelişen ilişkiler, sevginin ve aşkın sürdürülebilir ve tatmin edici olmasını sağlar.
Sürekli manipüle edilmek aşk veya sevgi yaratmaz. Sadece savunma mekanizmasını çalıştırır ki bir insana karşı savunma halinde olmak sağlıksız bir durumdur
Cevap
7Cevap
mizacınız uyuşuyorsa manipüle yapmanın bir anlamı olur ama mizacınız ters de manüpüle işe yarar lakin sonu hüsran boşa giden yıllara yazık 🌹
Olur ama manipülasyon kalıcı değildir.
Manipüleyle hic sey olmaz.
Olmaz
Bu devirde hersey olur sen takma 👍🏻
Olur evet ama yanlış
İmkansız
Hayir tabi olmaz
hayir tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?