Bu soruya ben cevap veriyim ; bayılıyorum neye? Duruşu olan erkeklere , çayın yanında sigara içmeye, evcil hayvanlarima , tutkulu öpüşmeye
Bayılıyorum neye? Egoist insanların acınacak hallerine 😂😂

Düşündüm taşındım taşındım düşündüm bayılacak bir şeyim yokmuş hayatta, bunu farkedince bayıldım.
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣 içlendimmmm
Ne yaparsın hayat herkese güzel yüzünü göstermiyor😆ah felek, * felek herkese urba giydirmiş banada yırtık bir yelek😂😂
K. a. h. p. e felek olacaktı 😆
Eee hayat bu adama sağ gosterip sol vuruyor
Evet muhammed ali sanki başıma mübarek
Size mesaj atacaktım az önce, mesaj butonuna tıkladığımda '' sen kimsin ki rengarenk yollara mesaj atma cüretinde bulunuyorsun'' diye bir ibare çıktı.. Kendimi gerçekten aşağılanmış hissediyorum.. Çok teşekkür ederim.. O zaman Bayılıyorum '' size ulaşamamaya'' diyeyim :)
Yaaa çok tatlısın senin canını yiyerem haa 🤣 benide güldürdün
Öyle çok tatlısın demek ile olmuyor pek bilmiş hanımefendi, ya siz bana birşeyler atın ya da çok afederek söylüyorum; Popomun bir tarafına rengarenk, diğer tarafına yollar yazıp çıplak bir biçimde koşarım organize sanayii bölgesinde, görürsünüz o zaman.. Karşımda ki ustalar da sanki yıllardır ''o anı '' bekliyorlarmış gibi bekliyorlar zaten :)
Seni bana getirmeyen yollarında vardır bir bildiği zalımmm 🤣🤣
Gördüğün şey ne tam olarak peki
Güler yüzlü birisiniz, güldüğünüz de karşınızda ki insan ''ne kadar güzel bir yaşamdayım''diyor içinden.. Ama sizin kendi iç dünyanız için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.. Bu hayatın getirdiği bire çok zorluğa göğüs germiş ve hala buna göğüs germeye devam ediyorsunuz.. İçiniz de yanardağı patlarken siz dışarıya serin akan şelaler sunuyor ya da sunmaya sunmaya çalışıyorsunuz.. Doğru ya da değil, bilmiyorum ama bunlar sadece benim sizin hakkınızda ki izlenimlerim.. Daha da detaylı olarak yazmak isterdim ama malum, umuma açık yerde ancak bu kadar anlatabiliyorum..
Öyle zaten çok güzel tespit etmişsiniz biz acılarımızı gülüşlerimizin ardına saklamayı öğreneli çok oldu
Bak şimdi bende burada sen gibi başkalarına piskolokluk yapıyorum şunu unutma buraya giren insanlar zaten iç dünyalarında mutsuz insanlar sen bakma milletin ben öyleyim böyleyim dediğine hepsi bu mutsuzluğunu bastırmak için burdalar belki eşiyle brlki çocuğuyla, ya da okuuyla mutlu olmayan ya da sıkıntılar yaşayan insanlar biraz mantıklı düşünsene gerçekten mutlu bir insanın burada ne işi olur buraya girme gereği bile duymaz bak sorulara insanların kimisi o mutsuzluğunu kapatmak istiyor kimisi egosunu tatmin etmek istiyor çünkü belki eşinden güzel bir söz duymuyor ilgi görmüyor sevildiğini hissetmiyor burada o ilgi eksikliğini bastırmak istiyor çünkü onun ona ihtiyacı var anladinmi bir iki güzel soze belki belki kendini değerli hissetmeye
Ben burada insanlara okadar samimi içten neşeli saygılı pozitif bir yaklaşım sunuyorum ki insanlar eğleniyor , kendilerini değerli hissediyorlar o ilgi ihtiyaçları gidiyor en önemlisi de hayatının gerçeklerinden bir nebzede olsa uzaklasip burada çok farklı bir dünyada buluyorlar kendini
Bunu daha ilk başta farkettigim için hiç bir zaman insanları aşağılayıcı , ya da hakaret edici veya modunu düşüren bir yorumumu göremezsin bütün sayfamı da inceleyebilirsin. Bu kadar da açık ve netim çünkü onlar zaten mutsuz oldukları için burdalar birde ben mi onların bu mutsuzluğunu tuz basayim tam tersi bir insanın mutluluguna gülüşüne dokunabilirsem ben daha çok mutlu oluyorum çünkü bir insanın yüzünde tebessüm oluşturmak kadar güzel bir şey var mı bu hayatta
Yani katılıyorum size, ama kısmen.. Bana göre mutlu insan yok denecek kadar azdır... Çünkü bizim yaradılışımız da içimize işlenen bir nefis var, ve bu nefis her defasında fazlasını ister... İş sahibi olan biri, daha fazla kazanacağı bir işi olsun ister.. Güzel bir eşi olan erkek, dışarıda daha güzel kadınlar gördüğünde gözünü alamaz ve onu da arzular.. İşi, gücü, yerinde bir eşe sahip olan kadın daha fazla imkana sahip olmak adına, maddi gücü daha fazla olan bir erkek ile olmak ister.. Ayağını yerden kesebilen bir arabaya sahip olan kişi, daha üst modelini ister.. Bu örnekleri misliyle çoğaltabiliriz.. İşte gerçek mutluluk burada devreye giriyor.. Bana göre mutluluk daha iyisine sahip olmaktan değil, sahip olduklarınla yetinmeyi bilmekten geçiyor..
Benim ne haddime mesela bir insana sen çirkinsin , srn söylesin böylesin ya da sen kimsin bunu yazıyorsun vss gibi tabirler kullanmaya ne benim buna böyle bir hakkım var nede bir başkasının oyuzden insanlara yaklaşırken samimi ve içten yaklasirim fikrine saygı duyarım eğlenceli sorular seçiyorum ki birlikte gülüp eğlenelim diye
Burası bile benim ruhuma okadar iyi geliyor ki kendimi bambaşka bir dünyanın içinde buluyorum akrabalardan uzak hur dünya ve kendimi özgür hissettiğim ve kendim yonettigim bir dünya oyuzden burayı seviyorum ve buraya renk kattığımı düşünüyorum
Teşekkür ederim 🙏
Herzaman söylerim bunu eğlenmek için burdayız kasıntı sorulara ya da yorumlara gerek yok bunun bilincindeyim ve ona göre davranıyorum bende çok keyif alıyorum onlarda alıyor ki demekki sürekli yorum yazıyorlar tskip ediyorlar ne mutlu bsna bana ozaman
Yorumun için samimiyetin için asıl ben teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık genç adam 🙏
Eee srn bunlari söylemek için mi yazdın 😂 ben de burdakilerde bunu biliyorduk zaten 😂 sen öyle hararetli hararetli yazınca sana bayılıyorum filan 😂 bende gerçekten bana bsyiliyorsunuz sandım 🤣 birde ben seni hiç görmedim daha önce sen beni netden gördün ki ya da tanıyorsun ki böyle bir giriş yaptım 😂
Burada oturup sizinle beraber sohbet edip, gülüp eğlenmeyi çok isterim ama yanımda evine ekmek götürmeye çalışan 18 kişi çalışıyor, onların rızkı için çabalıyorum şu anda :) Ben sizi daha önce hiç görmedim, ama profil resminizde ki güzel yüz herşeyi anlatmaya yetiyor.. Neyse umuma açık yerde yazmak çok adetim değildir, sohbet etmek isterseniz yazabilirsiniz psikolog hanım.. Şimdilik hoşçakalın :)
Teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 çok nsziksiniz ama diz demişsiniz ya ben burada isim gücüm var yanımda çalışan insanlar var diye tabiki buna saygı duyarım 🖐️ ama bende boş bir insan değilim bende çalışan İstanbul gibi bir yerde iki çocukla kedim ve köpeğimle tek başına yaşayan hayat mücadelesi veren bir kişiyim onlara bskmakla sorumluyum bu kolay birsey mi saniyorsunuz hepsi benim elime bakıyor brn saglikli mutlu olucam ki onlsrin başında durabiliyim onlara bakabiliyim ben muhasebeciyim ve köpek gibi çalışan hayat mücadelesi veren bir kadınım öyle bir yazmışsınız ki kendimi boş gezenin boş kalfasi gibi hissettim
Fırsat buldukça da buraya giriyorum daha önce de belirtmiştim burası ruhuma iyi geliyor eğleniyorum gülüyorum iki stres atıyorum çünkü fazla sosyal bir yaşantım yok işten eve evden işe stabil bir yaşantım var
Bu piskolog hanım herkese yetisiyorda bir kendine geç kalıyor ... duygulandım lann kıyamam bana 😂😂
Ya ben kıyamam size... Böyle hissettirdiysem eğer çok özür dilerim sizden.. Asla öyle bir şey geçmedi aklımdan.. Hem çocuklarla uğraşmak, hem kedi ve köpek ile ilgilenmek bir de üzerine İstanbul gibi bir şehirde bekar bir anne olarak hayat mücadelesi vermek.. Çok ama çok takdir ettim sizi şimdi.. Gözümde artık güzel bir kadın, iyi bir anne ve hayvansever ve aynı zamanda harika bir psikolog olarak canlandınız.. Peki, bir çok kadına örnek olarak gösterilmesi gereken bu arkadaş ile nasıl sohbet edebiliriz :) Çünkü hemen hemen aynı yaşam mücadelesi veren biri olarak
Tesekkur ederim 🙏 bunu anlamanız yeterli benim için zaten
Sohbet ediyoruz ya işte hınzır 😂 daha ne yapacaktık yaa 🤣🤣
Aynen öyle valla 😂 enerjim yerle bir oldu 🤣bırak bir şey yapmayı inek gibi yatarım artık 🤣😂
Günaydın psikolog ve Guru Hanım :) Az önce binaya girerken baktım otopark bomboş, güvenlik oralarda dolaşıyor, dedim neden bugün bina boş, dedi ki bugün bayram ondan dolayı bir çok firma açmadı.. Ah benim aptal kafam nasıl da unuttum bak görüyor musun,300 insanın öldüğü günü bayram olarak kutluyorduk biz sahi değil mi..
Sanada kocaman günaydın 🌺
Gerçekten öylemi dedi adam
tamam pikiii hemen cevap veriyorum küçük bey 😂 hafta sonu evdeyim çalışmıyorum çocuklar ve diğer yaramazlar çok şükür iyiler sadece canları sıkılıyor birbirilerine satasiyorlar çocuklar normalde okula gidiyorlardi zaten şu an okul kapalı olduğu için bir üst sokakta ablam oturuyor yegenlerim filan var ben iste olduğum zamanlar da onlar bakıyorlar ben gelene kadar işten çıkınca da onları eve geçiyorum zaten boncuk gözlü bir kızım ve haylaz bir oğlum var kızım 8 yaşında oğlum 6 yaşında
38 yaşında ki küçük bey'in yanıtı; Hayatınızdan sunduğunuz bu kısa kesit ve bilgilendirme için teşekkür ederiz Psikolog Hanım :) Allah bağışlasın onları size.. Hafta sonları çalışmıyorsunuz demek, ne kadar kıskandım bir bilseniz.. Kadronuzda yabancı diller bilen bir dış ticaret uzmanına ihtiyacınız olursa lütfen haberim olsun, maaş ta istemiyorum, yeter ki cumartesi günleri çalışmayayım :)
Amin gülüm cümlemizin inşallah 🙏 teşekkür ederim 🙏 ya hafta sonu çalışmak gerçekten insana koyar seni okadar iyi anlıyorum ki şu an ama napicaksin hayat hiç bir zaman hiç biryerde adil degilki. şu an kimisi gezme peşinde kimisi ekmeğinin peşinde ama napıcan işte çalışmayıncada olmuyor iş olsun da yeterki çalışın rabbim namerde muhtaç etmesin sizede kolay gelsin ne diyim rabbim çalışma gücü versin inşallah 🙏
Sana yorgunluk kahvesi yolladım ☕☕ kıymetimi bilmezsin valla 😂
Sigaraya bayılıyorum oldukça ve şarkı dinlemeye ya da oyun oynama bunlar beni mutlu ediyor oldukça. bir de tabi ki aşka bayılırım :D :D
Cevap
23Cevap
@r_engarenkyollar arkadaşıma onun güzelliği hoş sohbetlerine insanlığına bayilmamak elde degil
Ya hadi beni simartiyorsun ama 😂 teşekkür ederim 🙏 çok naziksin 🙏
Bayılıyorum, kendini bilmezlerin, haddini bildirmeye✌️
Offff süpersin 👍 ağzına sağlık güzellik bazen bunu yapmak gerekiyor ki herkes haddini bilsin
Aynen öyle güzellik 🌺 hayatımızı hep başkalarının mutluluğu için yaşıyoruz ama hiç kimse bizim için aynı fedakarlığı yapmıyor
Sanada kocaman günaydın güzellik 🌺🌿🌺 🌿🌺🌿 sıcak bir İstanbul sabahından sevgiler saygılar sunarım 🥰
Buz gibi kolaya
Ben kola çok içiyordum buzlu şu sıralar şimdi bırakma kararı aldım sürekli su içmeye çalışıyorum
O senin güzel kalbine aşkım
Teşekkür ederim 🙏 elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Üf üfff beni şımartıyorsun bebeğim, çok iyi geldi bu güzel sözlerin bana ☺️☺️🥰😘💕😍
🙋🙋🤗🙋🤗🙋🤗
@r_engarenkyollar sana :P
Bende sana
🌹😎
Bayılıyorum neye
Közlenmiş patlıcana
Offff dene deme bende bayılırım şimdi canım çekti bak
Şu anda şehirler arası yolda araba kullanıyorum. Bulduğum iç mekanda durup lahmacun Gömeceğim
Offf birde bensiz Hemi 🤣 ben sana boğazında kalsın demişmiydim yaa 😂
İstanbul Boğazı’nda lahmacun insanın boğazında kalır.
Ben daha makul yerlerde yiyecem boğazında kalmaz
Boğazında kalmasada insanın içine oturur ne çünkü ben yokum orada ve bensiz yiyorsun insan yerken gözleri dolar keşke yanımda bu deli kız da olsaydı birlikte yeseydik diye iclenir zalımmm 🤣
Yav sen ısmarlayacaksın ya
Lahmacun yemek için yer arayan sensin ben degilimki 😂 ben olsam ismarlardim tabiii 😂
İnsan paket yaptırır getirir beee 😂
Ben şimdi bu sıcakta işten eve gidip birde yemek yapmakla mi uğraşıyım hee 🤣 onumu istiyorsun 😂
Lahmacun yapacak mekanı ben bulurum hesabı da sen ödersin işlem tamam 🥳🥳
O iş bende senden değerli değil yaa 🤗 Saba masraf yapicam ya lahmacunun fiyatı arttıkça sana olan sevgim de artmış olucak 😂
Ahahahaha 🤣🤣🤣
Sana karşı yükseldim şu an 😂😂
Bayılıyorum başarısız insanların ego kasmasına 😂
Bende bayılıyorum senin şu entellektüel agresif yorumlarına 😂 ve senin adamlığına @GOKHANoturumactı 🙋
Eyvallah pozitif kadın 😊 umarım benim gibi bayılmıyorsundur 😂
İnsallah inşallah 🤣 gökhanım bayılıyorum da ne tarafa bayilacağıma karar veremiyorum 😂
Yok yok bayılma sıcakta hoş olmaz pozitif kadın. Sen normal dur öyle 😂
tamam pikiii 😊
beni bayıltacak o güzel henüz bulmadı.
Ben seni bayıltıyım 😂 hem gözün gönlün açılır 😂
acaba bayıltmak için kafama neyle vuracaksın diye düşünüyorum 🤪🤣
İsye onu söyleyemiyoruzzzz maalesef 😂😂
sürprizlere bayılırım mı demem gerekiyor bu durumda. 🤣
Hı hııı 😂 ansızın bir bakmışsın ki bayılmışsın 😂
ayılana gazoz, bayılana limon. 🤣🤣
gelecekse senden gelsin ksnin renkli gülü 🌷🙏
Senin canını yerim ben 🤗🤗
hele şükür sabah bayıltın gece ayıltmaya mı geldin 😊
iyi geceler hanımefendi 🙏
Hiç bir şeye
Haydaa neden peki?
@r_engarenkyollar Tabikide
Bana neden peki 😂
Burdan yazmam ki
Kendime ve sana
Bende sana 😘
Hayvan gibi seks yapan kadınlara bayılıyorum.
Gezmeye gerçekten bu hayatta en sevdiğim şey gezmek uzun yol.
seks sürat seyahat
Vuuuu çılgın şey seni 🤣🤣
Sana
Bende sana 😂
Sıcaktan
Ona kim bsyilmiyor ki buhar olup uçucaz yakında 😂
Sana
Ahhh özgür sende olnasan bir bayılanımız bile olmayacak 😂
Rica etsem takip edebilir misiniz
Niye seni takip ediyorum ben dedektifmiyim 😂😂
Olabilir
Hemcinslerime <3
Vuuuuu çarpıcı 😂 neden peki güzellik 🌺
TM peki saygı duyarım 🖐️🖐️
Sana..
Bana bayilmiycan da kime bayılıcan hınzır 😂
Tabiki sana gözlerin maşallahı var can alıyor daha fazla bakamam bayılırım keyifli günler diliyorum 😅
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 sen guzel baktığın için öyledir o 🤗
Balıketliye 🤪😂
Kadından anlıyorsun 😂
Bilirim terazi kadını 😉
Terazi kadını kim?
Sen
Ben yengeç 🦀 kadınıyım aşkın ve tutkunun temsilcisiyim ama teraziyi nerden çıkardın
Ufak bir karışıklık olmuş olabilir 😂
Ufak mi çok büyük bir skandal bu 😂😂
Tadına bakmayınca hafızada kalmıyor demekki 😋
Senin soru sorduğunu görünce
Bilim ve ilime bayılıyorum 🤭
Kahveye🤎☕
Çikolatayaa , dondurmaya
Yüksek sesle müzik dinlemeye
Faztazili bir gece ve araba😈😈
Sanaa
Karpuza
Hediye olarak sutyen almaya