Kişilik & Karakter Sizi görünce aklıma gelen içimden geçen ilk cümleyi söyleyeceğim gelin? Cileklitartt Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor ❤️ Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🔥🔥 Sizi görünce aklıma gelen içimden geçen ilk cümleyi söyleyeceğim gelin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. söyleyebilirsin olur 0 0 Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl ben biliyorum ne diyeceğini "yavrum anan baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli" 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. bazı duzaklar ball gibidirdiyeceklerim bu kadar 0 0 Yorumla
Naturelive Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Fotom yok nasıl bi yorum yapacaksın bakalım 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Olur ama astroloji dersen dilini eşek arısı soksun 0 0 Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı. Tabiki buyrun söyleyin lütfen 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. ooo en sevdiğim bekliyorum. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Olur söyle çilek 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Geldik 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Bilir misin gözünü tavana dikip saatlerce bakmayı? Yorumla Boavistaa 1 yıl Bilemem Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin. 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Al gece yarilarimi benden al çıkmaz sokaklarımi Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Şairane..🙂 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Aslında bende isterim emeklemeden koşmayı Yorumla isabella181919 1 yıl O ne demek Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Buyrun.. 0 1 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Gülen yüze fazla kapıldığımi farkettim Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Yaşım çok gençti ve ben bu yasta tüm bunlarla nasıl mücadele ettigimi ayakta alkışladım Yorumla _AnaisWatterson_ 1 yıl Benimle uyumlu oldu Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Bizde bu hayat varken sigaradan ölmeyiz Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl Güzel djdkd Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Kıymet bilen insana zaafin var Yorumla cakir2607 1 yıl Teşekkürler Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Savaştıkların kaybetmene degdimi Yorumla s LastGuest 1 yıl Değdi tabi Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Bırak hayatına eşlik etmek isteyen seninle gelsin Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl olur.. 🥰 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Tasalarım yaşam atlasina benziyordu ben belirsizlikteydim Yorumla t4yFun40 1 yıl anlamadım ama sağ ol🙏 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Söyle. 0 6 Yorumla Cileklitartt 1 yıl İsteseydin bana gerçekten gelmeyi dağlar sana yol dikenler sana gül olurdu Yorumla Aristokratımsı 1 yıl https://youtu.be/1ou2qlUK4tQ?si=50xfT14v2ZSAdT9b Yorumla Cileklitartt 1 yıl https://youtu.be/xxx6LBz_c18?si=oBLRzobkvqPbUXo8 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl https://youtu.be/IUZ5KpqZG30?si=JXIZIHG2Hvj5PFoX Yorumla Cileklitartt 1 yıl https://youtu.be/FOffDLV9Byg?si=ZN0T6FDWkgnYt6fu Yorumla Aristokratımsı 1 yıl youtube.com/shorts/6bkd_Y1zHVo?si=8KX5uYyp1OnihtJC Yorumla
samuel1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Buyur knk 0 1 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Oysa ben bu gece yüreğim elimde sana bir sırrımı soyleyecektim Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tamam 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Soyle 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. söyle olur 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur geldim 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. söyle 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geldimm 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle annem 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Annem demesen olur mu bir arkadaş üzülüyor da Yorumla Tefix53_ 1 yıl Peki demeyiz Yorumla
ÖzdemirAsaf61 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Olsun bakalım 0 1 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Seni bulmaktan önce aramak isterim Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı. Hadi bakalim 0 0 Yorumla
harbideli Takip Et Guru Yaş: 108 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı. Alıntı olmasın ama. 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gelelim 0 0 Yorumla
sarikix Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl söyle bakim 0 1 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Ah sen ne guzell gülüyorsun Yorumla
asi_ertk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Şöyle şöyle 🤣🤭🤭 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Sahte insanlardan uzak samimi niyete yakınım Yorumla asi_ertk 1 yıl Hmm güzel 😊 Yorumla
YanlızKovboy35 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Kalabalık olmaktansa yalnız olmayı tercih ettim Yorumla YanlızKovboy35 1 yıl Doğru tespit. Yorumla
Qquantum Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl solee 0 2 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Hiç kimse hiçbir şeyi yanlışlıkla yapmadı Yorumla Qquantum 1 yıl Ooo da anlamaya calisiyirum Yorumla
Cyclaaaaxs Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Ok.. 0 1 Yorumla Cileklitartt 1 yıl İkimiz birden sevinebiliriz göğe bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
söyleyebilirsin olur
ben biliyorum ne diyeceğini "yavrum anan baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli"
bazı duzaklar ball gibidir
diyeceklerim bu kadar
Merakla bekliyorum
Fotom yok nasıl bi yorum yapacaksın bakalım
Günaydın , söyleyebilirsin
Söyle bakayım bebeğim Ne diyeceksin
Olur ama astroloji dersen dilini eşek arısı soksun
Tabiki buyrun söyleyin lütfen
Buyrun, söyleyebilirsiniz..
ooo en sevdiğim bekliyorum.
Olur söyle çilek
Geldik
Bilir misin gözünü tavana dikip saatlerce bakmayı?
Bilemem
Söyleyebilirsin.
Al gece yarilarimi benden al çıkmaz sokaklarımi
Şairane..🙂
Söyle
Aslında bende isterim emeklemeden koşmayı
O ne demek
Buyrun..
Gülen yüze fazla kapıldığımi farkettim
Söyle
Yaşım çok gençti ve ben bu yasta tüm bunlarla nasıl mücadele ettigimi ayakta alkışladım
Benimle uyumlu oldu
Olur
Bizde bu hayat varken sigaradan ölmeyiz
Güzel djdkd
Söyle bakalım
Kıymet bilen insana zaafin var
Teşekkürler
Söyle bakalım
Savaştıkların kaybetmene degdimi
Değdi tabi
Olur
Bırak hayatına eşlik etmek isteyen seninle gelsin