5 Yıllık sözlüm beni terk etti. Sizce ihanet mi var?

Merhaba arkadaşlar lütfen önce detayları okuyun desteğinize ihtiyacımız var :(

Benim 5 yıllık bir il işkim vardı. Kız arkadaşım oturduğum semttendi ve hiç görmemiştim daha önce. İlk kez gördüğümde ise ona aşık oldum. Tezgahta çalışıyordu babasının yerinde ve tanışmak için aradaki tanıdıklardan soy adını öğrendim. Adı kolyesinde yazıyordu. Tanıştık, ona ve kendime kol saati aldım benzer model marka bir ürün. Henüz arkadaş bile değilken sence hangisi güzel dedim ve seçtiği rengi ona verdim. Çok şaşırdı. Sonra sohbetimiz ilerledi. Denize gittim kuma bunun adını yazdım ona resmini yolladım. Sonra o da denize gitmiş başka bir gün benim adımı yazmış bana yolladı. Daha sonra ben ona bir türlü aşkımı söyleyemedim ve yazmakta istemedim. Bu teklif kalıcı olsun dedim ve mektup yazdım. Mektubun içine de karakalem ile resmimizi çizdim ve ona şunu söyledim; "eğer kabul edersen bu kara kalem çizimi gerçek olacak ve yanyana birsürü resmimiz olacak sen ben ve çocuklarımızla, eğer kabul etmezsen bu çizim benim hayalim ve sana hatıram olsun."

Ben bunu yazdıktan sonra o da bana mektup yazarak cevap verdi ve 30 Ağustos günü bu mektubu okudum. O da beni seviyormuş ve kalbim çıkacak gibiydi. Hemen balkonunun önüne gittim onun ve bakıştık yağmur yağıyordu, yaz yağmuru. 30 Ağustos aşkımızın zaferi diyorduk...

Sonra yaklaşık 1 hafta geçti sana bir şey diyeceğim bunu bilmek hakkın, sana bunu yapamam çok iyi birisin dedi. Aklıma biriyle öp üştüm senden önce veya sev istm gibi şeyler diyecek düşüncesi geldi ve bu beni mahvetti. Vücudum titreyerek kalbim acıyarak söyle dedim. Bana benden önce biriyle 3 sene görüştüğünü ve bu süreç boyunca ters il işki yaşadığını söyledi. İstersen benden ayılabilirsin keşke hiç olmasaydı bu geçmişim çok pişmanım dedi ve ağlamaya başladı telefonda. Ben bir şey diyemedim. Sadece sustum ve ağladım sessizce..

Bu şahıs kızı rahatsız etmeye başladı ve kavga ettim şahısla. Kızla da bu şahıs yüzünden çok tartışmaya başladık. Sonra birgün telefonunu duvara fırlattı buna telefon aldım. Ayrılacaktım telefonu verip. Sonra kapıyı üzerime kitledi ayaklarıma kapandı ve seni çok seviyorum dedi. Beraber ağladık ve onu bırakmama kararı aldım. Sözlendik sonrasında.

Birçok şey yaşadık buraya yazsam sığmaz. Ben en iyi mekanlarda yedirdim içirdim. Çalışmıyordu üzerine giyecek birşeyi yoktu dolabını giysi doldurdum. Telefonlar aldım. Altın kolyeler, küpeler aldım. Kar yağsa adını karlara yazardım. Dürüm yesem mayonezle adını yazardım öyle bağlıydım.

Birgün işten ayrıldım, inşaat yaptırdık paramız kalmadı. Kız gezmek istiyor para yok. Talihsiz bir ameliyat da geçirdim. Bankaya borcum da vardı. Bu durum psikolojimi bozdu ve o dönem o hep gezme peşinde bense kara kara napcam diye düşünüyorum. Evlenelim diyor inşaat bitince diyorum mırın kırın yapıyor. En son birgün yemek yedik annemde vardı ve elimi tutup sana aşığım dedi. Bende sana aşığım dedim gülüşüp sarıldık. Sonraki gün gece yarısı durduk yere bitti dedi bana ve engelledi heryerden.

Devamı yorumda...

Güncellemeler
+1 yıl
Beni engellediği gün pubg oyununda çevrimiçiydi ve beni oyundan da engellediğini fark ettim. O zaman oyundan biriyle mi tanıştı da beni oyundan bile engelliyor diye düşündüm.

Sonra hep neden 5 yıl gibi uzun ve bunca yaşanmışlık varken bitti diye sorular takıldı aklıma. Bitirmeden önce aramız çok iyiydi taa ki o işe girmek isteyene kadar. Bir şirkete kapıda duran danışma olarak işe girdi. Ben pek çalışmasını istemiyordum. Kendisi ısrar etti.

Güncellemeler
+1 yıl
İşe girdiğinde cebi para gördü ve iş yerindeki erkeklerle samimi olduğunu öğrendim. Kavgalarımız artmıştı. Geçmişi ve üstüne böyle değişmesi, üstüne yaşadığım zor dönem beni çok yıpratıyordu. Bunun kuzeninin gelin gittiği aileye yemeğe gittik birgün ve orada abi dediği bir şahısla pubg oynamış benle bitirdiğinde. Sonra benleyken bu şahısla konuşuyor.
Sonra sevgili oluyorlar. Sev iş iyorlar. Ben Sonra çok kötü oldum bunları bu şahıstan öğrendiğimde çok ağladım. Artık her şey bitmişti benim için.
5 Yıllık sözlüm beni terk etti. Sizce ihanet mi var?