Sürekli sevgilisi hakkında konuşan arkadaşımla nasıl başedebilirim?

10 yıllık belki daha eski bir arkadaşım var. Ciddi anlamda aramizin iyi oldugu birisi bu kisi. 6-7 ay kadar once calistigi is yerinden birinden hoslanmaya basladi. Yakin zamanda da sevgili oldular. Yaklasik bir aydir falan da sevgililer ama artik asiri derecede sinir bozucu biri haline donustu. Eski arkadasim gitti de yerine baskasi geldi gibi. Umursamamazliklar, sevgilisi disinda baska hicbir sey hakkinda konusmamalar. Cok yakin arkadasim olmasa kestirip atarim ama oyle onemsiz bir yeri yok benim hayatimda. Biz onunla arkadasiz tabii ki sevgilisini bana anlatacak ama konusmamizin merkezi de sevgilisi olamaz ya. Dun uzun uzun anlatti, dinledim. Konustuk baya sonra dedim ki cok mutluyum bugun. İnsan sorar ne oldu, neden mutlusun diye. Yok, diyor ki ben de cok mutluyum sevgilimle bulustuk bugun. Bunun nesi karsilikli sohbet acaba? Az once yarim saat kadar konustuk, konuyu degistirmeye calismama ragmen surekli olarak allem ediyor kallem ediyor bir sekilde benim actigim konuyu sevgilisine bagliyor. Uyardigimda da "yorma beni" diyor. Tamam biktim bu durumdan ama daha onemlisi artik ben bu kisiyle arkadasmisiz gibi hissedemiyorum.

Var mi tavsiyeleriniz?

Sürekli sevgilisi hakkında konuşan arkadaşımla nasıl başedebilirim?