Aşk İlişkileri Sevgilinizle kıyafet konusunda kavga ederseniz ne yaparsınız? izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizle kıyafet konusunda kavga ederseniz ne yaparsınız? Sevgilinizle kıyafet konusunda kavga ederseniz ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Ben kavga etmem karışmam 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kadınlar ile kavga edilmez. Onlar haklıdır hep. 3 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Bu devirde hala kıyafet muhabbeti yapmak saçma. 1 0 Yorumla
_-Velhasıl-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kendisine istediği gibi birini bulmalı, tartışılacak konu değil. 1 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kıyafetlerime karışmaya çalışırsa ayrılırdım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Acıllllll susam açıııllllllĺl çocukça bir durum insan kendini bilmeli 1 0 Yorumla
Dazaii Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Karşıtigi an kavga ederim uyaririm bir daha yaparsa ayrılırım ama tabi bu onun söyleme şekline göre degisebilir 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Kıyamaz bebişine o 1 0 Yorumla
Rainismm Takip Et Xper 3 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl yıl olmuş 2023 hala bunu mu tartışıyoruz 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Etmeyuz 1 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. bir şey yapmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben kavga etmem karışmam
Kadınlar ile kavga edilmez. Onlar haklıdır hep.
Bu devirde hala kıyafet muhabbeti yapmak saçma.
Kendisine istediği gibi birini bulmalı, tartışılacak konu değil.
Kıyafetlerime karışmaya çalışırsa ayrılırdım
Acıllllll susam açıııllllllĺl çocukça bir durum insan kendini bilmeli
Karşıtigi an kavga ederim uyaririm bir daha yaparsa ayrılırım ama tabi bu onun söyleme şekline göre degisebilir
Kıyamaz bebişine o
karisilmamasi gerekiyor bence
Bu yüzden kavga edilmesi bile saçma..
Karışmam ki hiç
yıl olmuş 2023 hala bunu mu tartışıyoruz
Etmeyuz
Etmem
Ediyoruz zaman zaman
Abi bu çağda hala karışan var mı ya
bir şey yapmam
Kızarım kendisine