Sevgiliniz ile hiç kıyafet konusunda sorun yaşadınız mı? Erkek arkadaşınızın kıyafetinize karışmasına ne tepki verirsiniz?

Bira başınızı ağrıtacağım ama.. 🙂 Bu soruyu özellikle kız arkadaşlara soruyorum ve fikirlerini merak ediyorum..
4 aylık bir ilişkim var ilişkimizde şöyle başladı ben memurum ve görev dolayısıyla sık gidip geldiğim bir hastane var kendisi de burada hemşire arkadaşının vasıtasıyla burada tanıştıkve ben arkadaş olarak görüşmeye devam ettim yaklaşık 2-3 ay böyle devam etti ve bir süre sonra benden çok hoşlandığını çok etkilendiğini söyledi falan.. yaşam tarzı olarak biraz uç bir yaşam tarzı vardı çok rahat giyiniyor rahat yaşıyordu hatta arkadaşlık dönemlerimizde bu konularda onu çok uyardım Instagram vs falan gibi konularda benden hoşlandığını söylediğinde de arkadaş olarak evet ama ilişki anlamında çok sorun yaşayacağımızı söyledim bu yaşam tarzı ile ilgili olarak çünkü ben ağır bir adamım karakter olarak da bu gibi durumlara ters bir insanım kıskanç bir adam olduğumu arkadaşları çevresi kılık kıyafeti konusunda çok sorun yaşayacağımızı söyledim yobaz bir adam değilim bende alkol alıyorum gezmeyi eğlenmeyi seviyorum ama herşeyin bir yeri zamanı ve mekanı var diye düşünüyorum.
Bunları söyledikten sonra bendeki bu sahiplenme kıskanma duygusunun çok hoşuna gittiğini söyledi uyum sağlayacağını falan söyledi bir şekilde ikna etti beni gerçekten çok hoş çok güzel bir kız bu arada.. ilk bir kaç ay gerçekten sorun yaşamadık her anlamda hem tensel hem cinsel hemde ilişki anlamında harika bir uyum yakalamıştık ki geçen teyzesine yazlığa gittiler bir fotoğraf gönderdi içinde s. tyen yok daracık bir crop altında mini mini bir etek teyzesi ile eğlence mekanına gitmişler benim sinirler tavan yaptı ağzıma geleni saydım ve şu an yazmıyorum da gün içinde aradı mesaj attı geri de dönüş yapmadım ama hâlâ bir yandan da burası yazlık mekan bunda ne var şeklinde kendini savunuyor gerçekten seviyorum aşırı derecede hoşlanıyorum ama bu şekilde kendimi biliyorum yapamam ona nasıl yaklaşmalı ya da nasıl davranmalıyım?
Sevgiliniz ile hiç kıyafet konusunda sorun yaşadınız mı? Erkek arkadaşınızın kıyafetinize karışmasına ne tepki verirsiniz?