+1 yılBence de gerek yok ama benim ilk buluşmamda karşı taraf o kadar ısrarcı oldu ki istemeye istemeye bindim arabasına gerçi evime kadar götürmesine müsade etmedim bir yerde indim arabadan ama gereksiz bir nezaket belki hoşlanmadı senden ya da sen ondan gerek yok böyle şeylere girmeye..🤷🏻♀️🤷🏻♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Öyle bi sart kosmam, ya derim, nerde bulusacagiz kendim geleyim arabayla, veya beraber gidelim diyorsan da bi zahmet almaya gel ve aldigin yere geri birak ahahah
Cogu zaman kendim gelmeyi tercih ederim, kimseye yük olmak istemem, bide sonucta ilk bulusma, bunun gerisi gelecek mi bilinmez, kimsenin hakkina girmek istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSokakların güvensizliğini ele alırsak evine kadar olmasa bile evinin yakınına kadar eşlik etmek daha uygun olur hem o karşı taraf kendini güvende hisseder hem de sizin akliniz kalmamış olur
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- +1 yıl
🙋🙋
+1 yılAraban yoksa bırakmana gerek yok. Araban olsaydı da bırakmak zorunda olmazdın. Tabii araban olsaydı bıraksaydın hoş olurdu ama araba olmadığı için hiç düşünme bile. Kendi gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşünemiyor bazı hemcinslerin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılİsteyen bırakabilir.
00 Yorumla İlk buluşmada karşı taraf eve bırakmak bana birazcık mantıksız geliyor. Çünkü kız arkadaşımın bu durumdan rahatsız olabilir. Sonuçta aile bireyleri görebilir ya da herhangi bir problem yaşayabilir bundan dolayı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ben istemezdim. Henüz tam tanıyamadığım birinin evimi ve adresimi bilmesine gerek yok çünkü zamanla nasıl birine dönüşeceğini bilemem. Bu beni rahatsız eder🥳🥳
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek veya kadın ıcın sacma sapan bı mesele daha ılk bulusmada kımın ne oldugunu bılmeden oturdugu yere eve en ozelıne kadar bılmenın hıcbı mantıgı yok
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu sorun haline getiren senin hemcinslerin. Yoksa bizlerin aklına bile gelmez. Düşüncesiz, öküz olarak anılmak istemem.
- +1 yıl
Senın dogruların baskalarının hakkında ne dusunecegıne gore degısıyosa o da senın sorunun
İlk buluşma diye nezaketi orada bırakın. Araban yoksa bir zahmet kendi kendine yürüsün gitsin. Prenses muamelesi yapmayın, sonra tepenize çıkarlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir dişi bunları söylüyor, inanamıyorum.
+1 yılArabana binmek istemeyebilir tam olarak o yakınlığı güveni kurduğun zaman yapmayı teklif edebilirsin ama toplu taşımada yanında eşlik etmek istiyorsan düşünceli bir hareket olur
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılBırakılabilir. Araç yoksa bile diğer arkadaşların da dediği gibi vasıtasıyla gidiyor ise de eşlik edilebilir belki. Ailesi açısındam sıkıntı teşkil etmeyecekse tabii.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- +1 yıl
Ricalar.
Gündüz ise evi yakınsa taksiyle gönder veya taksiyle gidin.
Geç bi saat ise evi uzaksa ne araç olduğu önemli değil mutlu olması adına sen yanında ol yeterli😊02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Muhakkak sorulmalı bence evine bırakmamı ister misin diye araç yoksa da taksiyle de çözülebilir. Maddi açıdan sorun varsa minibüsle bile bırakılabilir. (Özellikle geç saatlerde.)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılKarșı taraf evine bırakılmalı diye bir șey yok. Her șey erkekten beklenmemeli. Herkesin arabası olmak zorunda değil. Toplu tașımayla ya da yürüyerek evine bırakılmalı. Tabi maddi duruma göre takside kullanılabilir. Aracı olan biri ise yakın olduğu sürece bırakabilir. Ama uzak bir yere bırakmak kadını gereksiz șımartıp erkeğe eksi puan yazacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. imkan ve duruma göre değişir. araban yoksa yolunun üstüdür ya da çok ta bir ters yönde değildir bırakılır. diğer türlü otobüsüne taksiye bırakılır en azından
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılsorman daha iyi olabilir hani kişiden kişiye göre değişir, rahatsız da olabilir mutlu da. Ben bırakmıştım (yürüyerek) rahatsız olmamıştı. Bir hanımefendi ayağı var demiş, konu o değilde neyse 😁. Yani önce bir sor ona göre davran istemiyorsa da anlam yükleme.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet, biz de biliyoruz ayağı var, aklı var. Evini bulabilir. Bunlar ne anlar nezaketten, kibarlıktan.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBırak neyle gidiyorsa gitsin bilader deveye diken insana giben yaranırmış kızlar hep nankör bugüne kadar kızlara yapmadığım şey kalmadı iyilik iyilik olsun diye gece hastaneye gitcem dedi uykudan kalktım arabayla aldım hastaneye götürdüm sabaha kadar bekledim geri evine bıraktım sonuç hüsran o yüzden hiç yüz verme bırak o senin peşinden koşsun
00 YorumlaEvet çünkü o bir bayan sizinle buluşmak için ne kadar çaba sarfetmistir biliyorum size zahmet olacak ama onu sağ salım evine bırakmalısınız adamlık erkeklik onu gerektiriyor
15 Yorumla
Soran+1 yılBelki evi yakın?
Soran+1 yılAnlamadım.
- +1 yıl
Doğru bence
Soran+1 yıl@busbus_7578 ney?
+1 yılEğer ki geç bir saatte kesinlikle bırakmalısın gündüz felansa ortak bir noktadan ayrilabilirsiniz ama geç saattse kesinlikle bırakmalısın o sana emanet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılBiraksa mutlu olurum. Ille araba olmak zorunda degil ki
22 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız da olabilir.
Ben kız olsam istemezdim herhalde.- +1 yıl
Eger date iyi gecmedi ise olabilir rahatsiz tabi. Biraz da ortama gecirilmis vakite bagli
Araban olsaydı kesin bırakmalısın diyecektim, ama yokmuş bu yüzden teklif et isterse bırakırsın taksiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir problem yoksa eve gitmesine yardımcı olmak iyidir. bu kadını aşağılayan bir şey değildir. erkek bunu içtenlikle teklif etmeli bana göre.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni eve bırakırsa kendimi daha güvenli hissederim. İlla arabası olması gerekmiyor eve bırakmak için.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Araban yoksa bence gerek yok , araban olsaydı bırakman daha iyi olurdu. Evine bırakmanı istemiyorsa da istediği bir yere götürmen iyi olabilirdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAmaann geldiğim gibi giderim, kimseye eyvallahımız yok çok şükür 😂 sonra kakarlar başımıza 🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
B3lenim arabam olmamasına rağmen Ankarayi bilen bilir. Benim evim Eryamanda idi.. Kızılaydan kecioren metrosunun son durağına kadar gidip oradan evinin önüne bırakıp tekrar metro ile Eryamana gelirdim artı süre 2 saat ama değmezmiş.. Sonuç aldatıldık... Umarım mutlu olursun kardeşim
02 Yorumla- +1 yıl
2saat metro mu olur? Tren olmasin ooo
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye bırakılacak anlamadım çocuk mu karsıdaki?
12 Yorumla
Soran+1 yılNezaketen
- +1 yıl
Ben istemem bırakmasını kendim giderim nezaketi ona kalsın
Olabilir teklif edilir ama istemeyebilir kişiye göre değilir mesela geç saat ise ben kabul ederdim
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Araba yoksa nasil birakcan ha taksiyle gidecekse git sende
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek bıraksa nolcak kıyamet mi kopcak
Soran+1 yılTaksi olur, toplu taşıma olur. Yürüyerek bile olabilir, minik bir şehir zaten. Maksat yalnız olmadığını hissetsin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arabam var ben hiç bırakmadım zaten bırakılmamalıda
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Eğer karşı taraf sana karşı boş değilse evine birakman güzel olur ama sana karşı bişi hissetmiosa yapma saçma olur
00 Yorumlabence hayır. sonuçta olumlu düşünüp düşünmediği konusunda net bir fikrin yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Zaten o davranış da olumlu düşünmesini sağlar çünkü ince bir davranış kız ne kadar beyefendi diye düşünür
Yani araban yoksa da cebinde paran olmasa da git yakına kadar bırak dön o heyecanla zaten kilometrelerce yürürsün :)
00 Yorumla
+1 yılYakınsa eğer arabaya gerek yok zaten yürüyerek eşlik edilebilir. Geç saatse zaten kesin bırakmak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSorarsın, eğer yok gerek yok derse durağa bırakır vedalaşarak ayrılırsın. Eğer yürünecek kadar yakınsa zaten beraber gidilebilir
00 Yorumla Evine bırakmak olayı komple saçma geliyor ban. Gittikten sonra gittin mi sorulması dışında kalan her şey bence fazla gereksiz
00 Yorumla
+1 yılAraban olmasa bile evine yüreyerekde bırakabilirsin. Kız ailesinden çekiniyosa o zaman bir şey diyemem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arabanın olup olmaması önemli değil, teklif edersin kabul ederse bırakırsın.
00 Yorumlaİlk buluşmada bazi kadinlar fazla samimiyeti sevmez. Bence ilkinde gerek yok...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslaaa... acele işe şeytan karışır😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBinsin otobüse minibüse gitsin. 2. Sefer buluşursanız teklif edersin.
00 Yorumla Yani karşı taraf için bir sıkıntı yoksa tutabilirsin
00 Yorumlaevet bence bırakmalısın ben ilk buluşmaya gitsem karşı taraf beni evime bırakmayı teklif etse benim hoşuma gider eve yalnız gitmektense yanım'da birinin olmasını isterim ayrıca arabanın olmaması hiç sıkıntı değil otobüs ile gidebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Birak tabi
Gel bi kahve yapayım deme ihtimali %5000 Yorumla
+1 yılHayır kendi gelip vakitlice kendi gitmeli doğru bir hareket değil
00 Yorumla
+1 yılOlsa da olur olmasa da. Sen yine de teklif et gerisi ona kalmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet git kendin bırak kız ona verdiğin değeri hisseder
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşme iyi geçmişse ilişkiye devam kararı çıkmışsa bırakırım.
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin anın olur yaşamadım demezsin 😌👍 mermi yatak, dan fakir atak, dan gidermiş 👌
00 Yorumla
+1 yılTeklif edilebilir ama kabul edilmez genelde zaten.
00 YorumlaKesinlikle bırakılmalı. Araban yoksa o ayrı yakın mesafeyse yürürsün onunla
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılAraba varsa evet teklif edilebilir araba yoksa da teklif edilebilir ama bence gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok geç olmadıysa ve birlikte kalmak istiyorsanız neden olmasın ama farkli ilçelerde ise durağa kadar bile gidilse güzel
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabası varsa bırakırsa centilmence olur yoksa gerek yok bence
28 Yorumla- +1 yıl
Yoksa da bırakması ayrı Bi centilmenlik olur
Cevap sahibi+1 yıl@Hüseyin46050 olabilir ama ben İstanbul’da yaşıyorum, ulaşım baya sıkıntı beni 1,5 saatte evine bıraksa evine anca ulaşır ondan öyle dedim. Yayan zor olur yani.
- +1 yıl
İstanbul'da, yaşamadım halde çok gittim geldim az çok biliyorum onu evine bırakmak için neler yaşadım ne olursa olsun bunu yapmak büyük incelik bence
Cevap sahibi+1 yıl@Hüseyin46050 evet mutlu olurdum ben de ama hem ayıp olabilir hem de yazık bence o kadar saat yolda olması
- +1 yıl
Seven insana o yorgunluk hiç gözükmüyor bile emin ol
Cevap sahibi+1 yıl@Hüseyin46050 ilk buluşmada sevmek mümkün değil ki
- +1 yıl
☺️Benim ilk buluşmamdan önce 2 ay arkadaş olarak konuştum o iki ayda zaten tutulmuştum
- +1 yıl
Neyse ya ben kendime göre yorum yapıyorum özür dilerim herkes için aynı durum olamaz evet haklısın
yürüyerek bile olsa evet.. değer verdiğini gösteren bir hareket bence.. araban var ya da yok ben kendi adıma söyliyim çok dikkat etmem ama cok nazik bir hareket
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılBence gerek yok, çünkü çok sevdiysen ve aşık olduysan kaza yapıp rezil olma ihtimalin çok yüksek 🤣, sevmediysen böyle bı derdin yok teşekkür eder ayrılırsin. Motosikletten birlikte düşüp aşkı pekiştirme olaylarına girmiyorum. 😄
00 YorumlaBence İlk buluşmada arama yerine yürümeyi teklif et daha iyi olur sonuçta zaman kötü kadın niyetin ne olacağını bilmez ama yürürken o risk biraz azalır ondan en iyisi yürümeyi teklif etmek İlk buluşma için
00 Yorumla
+1 yılYani geç bi saattse olabilir arabaya bile gerek yok en kötü yürürsünüz birlikte öyle olunca bana değer veriyo başıma bisey gelmesinden korkuyo diye düşünür mutlu olur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de.
Taksici misin ne diye sen bırakıyorsun kendi gitsin.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada abisi yoksa bırakılabilir kardeşim 🫣
00 Yorumla
+1 yılAraban olmamasına rağmen evine bırakırsan güven veren bir izlenim bırakırsın sonuçta zorunda olmamana rağmen onu eve bırakmak için zaman ayırmış oluyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eğer kızdan hoslandiysan olabilir yönler tersse hiç yapma
00 Yorumla
+1 yılyok metrobüse kadar eşlik edip tek parça bindiğine emin olana kadar metrobüs durağında beklemek yeterlidir bence birde eve vardığında haber versin diye de tembihle oldu bitti işte 😏😏
20 YorumlaBana ilk buluşmada eve bırakmak biraz saçma geliyor ama atıyorum kız otobüs dolmuş vs artık her neyse neyle gidecekse beraber yürümek daha iyi sanki. Öylece bırakıp gitmekte biraz kaba oluyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat