İlişkim yaklaşık 1 hafta önce bitti kız arkadaşım bitirdi sebebi ise bahaneleri vardı yanlız asıl sebebinin hayatında kimseyi istemiyormuş ortak arkadaşımıza öyle demis bende saygı duydum 1 hafta sonra tekrar aradı napiyorsun vesaire dedik sonrasında niçin aradığını sordum 2 3 defa off diyip yüzüme kapattı tekrar engelledi sizce sebebi nedir neden beni aramıştir içinde halen birseyler olduğu içinmi yan hesabından instagram hikayelerime bakıyor
Bide zaman olarak araya kaç gün veya ay girerse o. iliski bitmiş diyebiliriz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardes kiz baskasina asik. Gel gitler yasiyor. Baglantiyi bicak gibi kes. Eger kesmensen sen ezik durumuna dusersin. Yuz verme
Reis başkasına neden aşık olsun ki hayatında ben varım 3 aydır 1 haftadır ayrıyız
Kız yanımda nasıl başkasına aşık olsun tüm arkadaşlarıyla tanıştım annesiyle konuştum ailemle tanıştırdım
Kardesim cok toysun sen daha. Kadinlarin kitabi yazdim. O baskasina meyilli eger o olmaz ise sana donecek. 3 ay dedigin nedir ki? Kendini kullandirma. boyle gel gitleri olan kizla olmaz. Erkek oldugunu hatirla. Seni maymuna cevirir
Kardeşim başkasına meyilli olmakla ne alakası var
Demekki sana öyle denk gelmiş
kadinlar bir iliskiyi bitirmeden en azindan bir ay once dusunmeye baslar ona gore hesap kitap yapar. Erkekler gibi deyilerdir. Kisa ve net. Alternatifin var. Baska biri ile gorusuyor. Şu an saf asik modundasin olaylari iyi degerlendiremiyorsun haberin olsun.
Kardeş her bitiren kadın başkasıyla görüşecek olsaydı ohooo
KAdinlarin kitabini yazdim diyorum. Sana oyle gelmis diyorsun. Evlisinden, duluna kizindan kadinina vb bir cok kadinla iliskim oldu. ruhlarini biliyorum. Bu kafa ile devam etme. Sana abi nasiyati. Elinden alirlar bir iki tur binip geri verirler haberin olsun. Kadinlar tilki gibidir
Senin hayatindakilere bu kafayla çok binerler sen sıkma canını
Sen duz mantik dusunuyorsun normal erkekler gibi. Sen kizi dovmediysen, aldatmadiyasan kisacasi kizin canini asiri sikacak bir durum yapmayipta senden ayrildiysa ya da offleme puffleme yapiyorsa olay dedigim gibi guven bana.
Devem kardesim devam.
burada benim sana bir yol gostermeye ya da bir yardim ettigimi goremeyecek kadar korsun. Yapacak birsey yok devam kardesim.
Kiz hayatinda kimseyi istemiyor ama senden de kopamiyor
Abi kopamıyorsa insan aradığında bir şey söyler ne biliyim seviyorum seni unutmuyorum ama hayatımda da birini istemiyorum bundan dolayı da zorlanıyorum dese yine eyvallah derim saygı duyarım ama bana demiyor ki bitirdik diyoruz 1 hafta sonra beni arıyor sinirleniyor kapatıyor yüzüme tekrar engelliyor gidiyor durumlarima bakıyor
Kafasi karisik oyüzden böyle yapiyor rahat birak o döner sana
Altta biriside kız başkasına aşık yazmış git geller yaşıyor demiş
Baskasi olsa ya gizlerdi veya sert tepki koyardi
Neyi gizlerdi
Baskasini
Yok sevdiğim kadın öyle birsey yapmaz ayrılır zaten de sordum sadece
Bugün ona şey yazdım son demlerimdeyim oda bana derken ne istiyorsun arayıp konuşmayı mi? Yazmış bende Sonuçta hayatımıza biri girmemiş aramızdaki konu gerçekten çok aşırı büyük bir konu değil neden ikinci bir şansı hak etmesin ki yazdım görüldü atmış bende birsey demeyecek mısın yazdım cevap bekliyorum
Dediğin gibi bajane bulmuş yol ver
Peki neden arıyor kral 1 hafta sonra