Çok teşekkür ederim @KızlarSoruyor @ilginfulyaa
Hoşlandığınız kişi sevgilisinden ayrılmış olsa hemen sevgili olmak için çabalar mısınız?
Çok teşekkür ederim @KızlarSoruyor @ilginfulyaa

Açıkçası belki bu biraz fırsatçılık olacak ama yapacak bir şey yok hiç kimse anasından doğduğu gibi birisine ait olmuyor, sanki kamu personeli gibi kadro dolduruyoruz. Jgugghuh 😂
12 Temmuz, 2023 Çarşamba 19.40
Hayır ben zaten sevgilisi olan birinden hayatta hoşlanmam ki sevgilisi olan bir kişi bana çok itici gelir aşk anlamında. en fazla normal bir insan olarak görürüm ya da mesafeli arkadaşımdır. ben karşılıklı olarak hoşlanırım sadece. oda zaten ben i seven bir kı olur bende onu severim.
Hayır. Gurursuzluk bu.
Belki karşımda hoşlandığım kişi aşk acısı çekiyor, ayrıldığı sevgilisini hala çok seviyor. Acısı taze?
Böyle bir durumda direk koşa koşa bunu yapmak tamamen bencillik, kendini düşünmek olurdu. Ayrıca bakalım o benden hoşlanıyor mu? Her şey karşılıklı olmalı. Ben bu konuda çok gururluyum, ondan bir karşılık görmediğim sürece atağa geçmem.
Ben bu kızı nasıl en iyi görüş seçmem 🤠
Ayriyeten fırsatçılık olur. Duygusal boşluğundan yararlanmak olur belki de bilmiyorum. O yüzden no no no😂 Thank you🥳
Ama boş kadro boş kalmaz elbet bir gün dolar o ben olmalıyım 🤠🥳
Ooo ben çabalarım diyorsun yaniii😂
Kesinlikle insan sevgisi için mücadele eder 😀
Ya o seni sevmiyorsa veya istemiyorsa? Bencil olma😅
Ne yapalım ben elimden geleni yaparım istemezse iki gün sonra hödük birine gelir ağlar 😃
Hödük birine geleceği ne malum😂
Gelir gelir genelde düzgün seven adamı istemezler sonrası öyle olur
Tam tersi olabildiğine Uzak durur
Hayır, yangından mal kaçırır gibi hareket etmek akıllı insanların yapacağı iş değildir. Duyguları tarafından ele geçirilen kişi, rüzgarın savurduğu çer çöp gibi oradan oraya savrulur.
Hacı senin kaç hesabın var
Saymayı unuttum.
Biri kapanmadan veya dondurulmadan diğerini açmıyorum diyelim!
Hayırlısı
Cevap
13Cevap
Hayır. Böyle bir durumda onu izlerim. Ne yapacak diye. Eğer ki ayrıldıktan hemen sonra başka biri ile birlikte olmaya çalışırsa o adamı aslında hiç sevmediğini düşünürüm.
Eğer ben onun sevgilisi olduğunu biliyor iken yani ilişkilerini biliyorsam ve sonra ayrıldılar ise istemezdim. Ama onlar ayrılır ayrılmaz ben o kişiden hoşlanmaya başladıysam isterdim.
Zaman tanınmalı. O duysula boşluğu atlatmalı. Sağlıklı karar verebilir duruma gelmesi beklenmeli
Hayır çabalamam ismim değişik olur kotu olurum sonra
Hemen çullaniriz🤣😄. ne güzel işte biz uğraşmadan ortamı hazırlamış. :))
Demi 🤣🤣
Hayır. Suratına bile bakmam, beni farketmedigi icin
Gururlu kız 🙂
Yani hoşlanyosan ayrildıysa yanaşcan tabi canım 😉😉😎😎
😂😂 helal
Yeni bitmiş ilişkilerden sonra kişiye zaman vermek gerekir. Hemen sevgili olmaya çalışmak dediğin gibi fırsatçılık ve insanı rahatsız edebilecek şekilde darlamak olur bence.
Çabalamam, isim olmaz yani
Deme öyle 😀
Sağlık olsun
Çabalamam. Çünkü bunlar tekrar barışabilir diye düşünebilirim. Barışırlarsa ben sap gibi ortada kalırdım. O nedenle kimseye tavsiye etmem.
Hayır yapılmaması gereken bir hareket, hem kendimize hemde hoşlandığımız kişiye saygısızlık yapmış oluruz... zaman tanımalıyız ona.
Umursamam beni sevmesi yeterli
Nasıl yani ister mıydın
Anladım
Karaktersiz birisi ister bunu.
Ya karaktersizlik olarak görmüyorum belki de insanları mutlu olacak yani tamam hani daha ayrı arada iki gün olmuş hemen o dönemde sevgili olmayı teklif edemezsin doğru söylüyorsun ama mesela şöyle 6 ay olmuş veya 1 sene olmuş ondan sonra insanların duygularını açmalarına Ne gibi yanlış var
Tabii ki herkesin tercihleri farklı bir şey diyemem
Tabikide hayır yani yeni ayrılmışlarsa sen sadece birini unuta bilmek için kulanılacksın bu kadar
Hayır. Sevsemde onunla olmak istemem.
Keşke böyle bir şey olsa, tabii ki de yani 💅🏻
Sevgilisi olan birinden hoşlanmam
Kimseden hoşlanmam bunlar basit şeyler
Hayır ya olmaz öyle şey
Çabalamam zaman bırakırım
Yok ya pusuda bekler gibi
Yara bandı olmak istemem kimsenin
Hayır yara bandı olmak istemem.
Hayır, uzak dururum
Tebrik ederim fenomen olmuşsun
Teşekkür ederim sağol 🌸