Ailesi çok fesat içten pazarlıklı dedikoducu manipülatif insanlar🤠🤠 Onlarla ömür boyu iç içe olma fikri... ne bileyim... bilemedim beni ruhen yoracaklarını düşünüyorum
Siz ne düşünüyorsunuz, ne tercih yapardınız

Ailesi çok fesat içten pazarlıklı dedikoducu manipülatif insanlar🤠🤠 Onlarla ömür boyu iç içe olma fikri... ne bileyim... bilemedim beni ruhen yoracaklarını düşünüyorum
Siz ne düşünüyorsunuz, ne tercih yapardınız

Sevdiğiniz kişinin ailesinden hoşlanmamanız, evlenmemek için geçerli bir sebep olabilir, çünkü aile ilişkileri ve uyumu bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için önemli bir faktördür. Aileler arasındaki ilişkiler karmaşık olabilir ve zamanla gelişebilir. İlk başta hoşlanmadığınız bir aile, daha sonra daha iyi bir uyum ve anlayışla gelişebilir. Sevdiğiniz kişiyle açık ve dürüst bir iletişim kurmak önemlidir. Onun ailesiyle olan ilişkisini anlamaya çalışın ve endişelerinizi, duygularınızı ve sınırlarınızı onunla paylaşın.
Yani sonuçta evlenince bir nevi ailesi ilede evlenmiş oluyorsun. Yani eğer bu durumdan başında rahatsız isen bu ilişkiyi bir gözden geçir derim. Eğer böyle olduklarını düşünüyorsan bence ilişkiye son ver. Çünkü yarın öbürgün olur olmayacak sebepler yüzünden birbirinizin kalbini falan kıracaksınız. Ya da seviyorsan mecbur tüm bunlara katlanmak zorundasın maalesef..
Cevap
1Cevap
Sizin gördüklerinizi o görmüyorsa büyük mesele. Bile isteye hayatının içine s*çmak..
Onunla evleniyorsun ailesiyle olmuyorsa uzak durursun ama aşkını bunun için bitirme :)
ailelerin anlaşması önemli ben bu yüzden boşanan akrabalarımı gördüm birbirlerinde huzur hiçbişey bırakmadılar
Bence yeterli sebep onlarda senden haz etmiyorsa Türkiyede aileler de evleniyor çünkü
Kesinlikle
Evet geçerli sebeptr
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?