Sevmək ve sevilmək karşılıklı oluşan duygulardır. Birisi daha fazla sevmeli diyorsak da bencə bu kişi kesinlikle erkektir. Erkek daha romantik, daha sevgi dolu olduğu zaman karşısındaki kız illaki etkilenecektir. Erkek daha az sevdiği zaman kadın kendisini değersiz hissetmeye başlayacaktır.
Tamamen narsist birisi olduğunu gösterir ama istisnalar kaideyi bozmaz. Ben daha çok çabaladığımı, daha çok sevdiğimi düşündüğüm ilişkide kendimi değersiz hissederim ve o kişiden uzaklaşmaya başlarım açıkçası, çünkü bu beni üzer. Ama karşımdaki beni çok sevse ve bunu gösterse, hissettirse ona daha çok bağlanırım, daha çok bağ kurarım.
Bence bunun kadını erkeği yok yani iki taraf da birbirini gerçekten kalbi için sevmelidir. Bir ilişkide sevginin ve bağlılığın dengeli bir şekilde paylaşılması önemlidir. Hem kadınlar hem de erkekler, karşı tarafla duygusal bir bağ kurmalı, sevgi ve şefkat göstermeli, birbirlerine destek olmalı ve ihtiyaçlara duyarlı olmalıdır. İlişkideki sevgi, sadece bir tarafa odaklanmak yerine, karşılıklı olarak beslenmeli ve büyütülmelidir. Eşitlik, güven, iletişim ve işbirliği de sağlıklı bir evlilik için önemlidir. İlişkideki her iki tarafın da duygusal ihtiyaçlarını karşılamak ve birbirlerine destek olmak için çaba göstermeleri gerekmektedir. Bu, karşılıklı sevgi ve bağlılıkla güçlendirilen bir ilişkinin temelidir.
Bende birsey okudum ne kadar çok yazarsan ilgi gösterirsen o başkalarıyla takılır senden soğur iyi olunmuyor artık hickimseye ben çıkıyorum olsaydı zaten kişi kendini belli eder konuşmak isterdi yarin birgun pişman olur gelirse bende onu dinlerim.
Evet ama neredeyse tüm sorularınızın içeriği aynı :D bende daha eğlenceli şeyler sormak isterim ama ne yazık ki okuduğum bölümün ağırlığını taşıyorum:D